- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Ayyy ewt göğüsler kafa kadar oluyor hahaaaAllah razı olsun belirtileriniz nasıl acaba benim göğüslerim inanılmaz büyüdü ve çok acıyorlar sağ taraf özellikle daha büyük geliyor sanki ve çok kasık ağrısı çekiyorum karnımın alt tarafında onun dışında hiç bir sıkıntı yok çok şükür
Biz burda şu an topluca açız bu var.Allah razı olsun belirtileriniz nasıl acaba benim göğüslerim inanılmaz büyüdü ve çok acıyorlar sağ taraf özellikle daha büyük geliyor sanki ve çok kasık ağrısı çekiyorum karnımın alt tarafında onun dışında hiç bir sıkıntı yok çok şükür
bu değerde kese gözükmedi mi ki bende 1000 üstü olsun giderim diye düüşünüyordum
. Hafta da anca gözükür demişti doktorum
Arkadaşların dediği gibi bu bekleyiş çok heyecanlı kese ondan sonra kalp atışları Allah in izniyle hepsini duyacağızbu değerde kese gözükmedi mi ki bende 1000 üstü olsun giderim diye düüşünüyordum
Ayyy öyle demeyin ya bnm oğlum çok iriydi o yüzden sezeryan oldumNickin gibi pufpuf çocuk doğuracan
Ne zaman?Ayyy ewt göğüsler kafa kadar oluyor hahaaa
Aynı şekilde inanılmaz halsizlik ve uykuBiz burda şu an topluca açız bu var.göğüslerde hassasiyet var ama büyümedi henüz. benimkiler küçük zaten. Kasık ağrıları ve uyku en net.
Ben de isterem büyüsün.İlk belirtilerde ve doğduktan sonra
Ya bnmkiler cüsseme göre küçük bn şişince kocaman hissediyorum ondanİlk belirtilerde ve doğduktan sonra
Yaaa doğunca süt dolunca arkadaşım derdi kendimi hollanda ineği gibi hissediyorumBen de isterem büyüsün.
Hiç sormayın ya kafam daha küçüktür inanılmaz büyüdüAyyy ewt göğüsler kafa kadar oluyor hahaaa
Aman inşallah tek derdimiz kafa kadar göğüsler olsunHiç sormayın ya kafam daha küçüktür inanılmaz büyüdü
Ayyy hiç bişi hissetmiyorum şuan 1 oğlum var sağlıklı olsunda ama kızz isterimCinsiyeti içinize doğuyor mu anne hissedermis karnına düştüğü andan itibaren derler
Nickin gibi pufpuf çocuk doğuracan
Senin ki iyiymiş bnde oğlumda 26 kilo almıştım 4.070 doğurdum bnm niyet Max 10 kilo niyetim BnmdeOğlumda 22 kilo almıştım.. çocuğum 3520 gr doğmuştuBu kez itsen kaktırsan kendi. Max. 10 kg. almak niyetindeyim inşallah
Hadi inşallah.Oğlumda 22 kilo almıştım.. çocuğum 3520 gr doğmuştuBu kez itsen kaktırsan kendim Max. 10 kg. almak niyetindeyim inşallah
Normal mi sezeryan mıOğlumda 22 kilo almıştım.. çocuğum 3520 gr doğmuştuBu kez itsen kaktırsan kendim Max. 10 kg. almak niyetindeyim inşallah
Cinsiyeti içinize doğuyor mu anne hissedermis karnına düştüğü andan itibaren derler