Bana o zman da sahte gelmişti ahha ama yaşanymuş sonra alel acele nikah kıymak zorunsa kaldılrInanılmaz ama tlcde program yaptılar inandık böylelerine valla.
Ay bi de evli değilken ne zor durum yav.Bana o zman da sahte gelmişti ahha ama yaşanymuş sonra alel acele nikah kıymak zorunsa kaldılr
Hoş da değil ama olmuş artık , sevgilisi de sahiplendi çok şükür sorun yaşamadıAy bi de evli değilken ne zor durum yav.
Neyse yargılamıyorum tabi. Sen kese görmüş müydün canım?Hoş da değil ama olmuş artık , sevgilisi de sahiplendi çok şükür sorun yaşamadı
Evet canm pazartesi gördk çok şükür oluşmuş dedi doktor 2 hafta sonra embryo ve kalp atıışı için gel dedi .Neyse yargılamıyorum tabi. Sen kese görmüş müydün canım?
Şimdi baktım 5 gün önde görünüyorsun benden. Ben de cuma gideceğim kese için. Bebe görme ümidim de var nedense.Evet canm pazartesi gördk çok şükür oluşmuş dedi doktor 2 hafta sonra embryo ve kalp atıışı için gel dedi .
Ay hadi inşallahh ❤ ya ama doktor 4 4 buçuk haftalık dedi bnm için adete göre uymuyo söyledği ama 4 4 buçuk haftalkta karından ultrasndan kese görnmyor diye okudum bilemdm bende.Şimdi baktım 5 gün önde görünüyorsun benden. Ben de cuma gideceğim kese için. Bebe görme ümidim de var nedense.
Ben kendim hesapladım.Ay hadi inşallahh ❤ ya ama doktor 4 4 buçuk haftalık dedi bnm için adete göre uymuyo söyledği ama 4 4 buçuk haftalkta karından ultrasndan kese görnmyor diye okudum bilemdm bende.
Ay bi arkadşımın sancısı dahi olmamı doğuma 2 3 hafta kala rastgele hastaneye gitmiş o zaman öğrenmişhala inanamyrum
Inanılmaz ama tlcde program yaptılar inandık böylelerine valla.
Ay biri ikiz doğuruyodu hem de.Aklım almıyor ya nasıl farkedilmez
Aynen, ben de çok izledim o programı bi ara
Günaydıııın.Günaaaydııınnnn canım anneler
2 hafta sonra netleşir inşallah benmdeBen kendim hesapladım.Çünkü yumurtlamamdan eminim. Hatta 3 gün geç yumurtlamışım. Regl tarihini de ona göre atıyorum kafamdan. Gittiğimde 5+4 olacak.
İnan bnmde almıyor , kız zaten kiloluydu hiç kilo almamış belli değildi son haftasında bile. Ama işte bebekte mi hiç kıpırmadı diye merk edyr insanAklım almıyor ya nasıl farkedilmez
Aynen, ben de çok izledim o programı bi ara
Netleşir netleşir2 hafta sonra netleşir inşallah benmde
allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ben 2 günde bir kan verdim bu sabah yine verdim öğlene doğru çıkar sonucu senin kan değerin kaç çıktıSanırım aynı günlerde doğum yapacağız nasip olursaabenimde kanda pozitf cıktı bat 2 gün geçti
Bu sabah erken uyandım bu bile bi farklılık benim içinKizlar bu sabah hangi belirtiyle uyandiniz ben de sol kasik agrisi var bacagimi cektirio sanki
Ben de 2 3 gun 6da kalkmistim benden 2 3 gun sonra geliyorsun galiba mervisBu sabah erken uyandım bu bile bi farklılık benim için
allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ben 2 günde bir kan verdim bu sabah yine verdim öğlene doğru çıkar sonucu senin kan değerin kaç çıktı