- 12 Ocak 2021
- 4.362
- 17.688
- 30
Eşimde diyo neye gülüyosun telefona bakarkenKahkahalarla güldüm ya Allah da seni güldürsün.
Benimki de sordu. Gülmekten birşey diyemedim en son kadınlar konuşuyoruz işte boşver dedim.Eşimde diyo neye gülüyosun telefona bakarken
Aaa ben yemiyorum yemek mi gerekiyormus?Herkes avakado yiyo mu?
Herkes bana ye dedi. Ben yiyorum. Çok faydalıymış.Aaa ben yemiyorum yemek mi gerekiyormus?
2gunde 1 falan mi nasil yiyorsun canimHerkes bana ye dedi. Ben yiyorum. Çok faydalıymış.
Baktım da baya faydası varmış. Hamilelikte düzenli olarak tuketilmeliymis.Herkes bana ye dedi. Ben yiyorum. Çok faydalıymış.
Ben de yiyorum yarısını kızıma yarısını kendime. Progesteron hormonu açısından faydalı sanırım. Hurma çok yenildiğinde rahmi gevşektir doğum yapacaklara önerilir. Az yemek lazım. Ananasta öyle.Herkes avakado yiyo mu?
Günde 1 yiyorum. Eziyorum catalla tuz limon yapıp yiyorum.2gunde 1 falan mi nasil yiyorsun canim
Ben 1 yiyom çok mu? Ve progestan da kullanıyorum.Ben de yiyorum yarısını kızıma yarısını kendime. Progesteron hormonu açısından faydalı sanırım. Hurma çok yenildiğinde rahmi gevşektir doğum yapacaklara önerilir. Az yemek lazım. Ananasta öyle.
Anladim kuzucum tesekkurler bilgi icin cok hamisşGünde 1 yiyorum. Eziyorum catalla tuz limon yapıp yiyorum.
Hurma noo. Doğumu kolaylaştırdığı gibi düşüğü de tetikler arkadaşlar. Yiuelim ama abartmadanAyyyhurma çok severim.
Sonra yiyelim o zaman.Hurma noo. Doğumu kolaylaştırdığı gibi düşüğü de tetikler arkadaşlar. Yiuelim ama abartmadan
Şu saatten sonra ağzıma sürersem... Doğuma yakin sürerim ama.Hurma noo. Doğumu kolaylaştırdığı gibi düşüğü de tetikler arkadaşlar. Yiuelim ama abartmadan
Yasak değil ama abartmadan yemek şazım canım.sevitorsan birer ikişer yiyebilirsin. Nprmal doğum düşünüyorsan doğuma yakın boll bol tüketebilirsin( şeker problemin yoksa tabii)Şu saatten sonra ağzıma sürersem... Doğuma yakin sürerim ama.
Çok değildir sanırım omega 3 açısından da zengin iyi olur benceBen 1 yiyom çok mu? Ve progestan da kullanıyorum.
Biraz küçük geldiler gözüme zaten.Çok değildir sanırım omega 3 açısından da zengin iyi olur bence
Ay bi arkadşımın sancısı dahi olmamı doğuma 2 3 hafta kala rastgele hastaneye gitmiş o zaman öğrenmişAcaba 7-8 aylığız da farkında mı değiliz biz ya?Hani var ya karın ağrısıyla hastaneye gitti meğer hamileymiş doğum sancisiymis haberleri.
Inanılmaz ama tlcde program yaptılar inandık böylelerine valla.Ay bi arkadşımın sancısı dahi olmamı doğuma 2 3 hafta kala rastgele hastaneye gitmiş o zaman öğrenmişhala inanamyrum
İnternettr yenmemesi gereken meyveler arasıda okudum ananası ama bilmyrum ne kdar doğruananas da tavsiye ettiler bana bebeğin rahime tutunması için hemde antikoagülan kan sulandırıcı özelliğide varmış