4/5 gündür bizde elleri biraktik yürüyoruzTeyzeler bizde artık yürüyoruz 9.5 aylıkda başladı yürümeye korkusuz ya bizimki düşüyor ama umursamıyor
Ohhh ne güzelbitter
4/5 gündür bizde elleri biraktik yürüyoruzBizim ki dengeli düşmeyi öğrendi popo üstü oturuveriyor Aceleci bunlar
Bi onu öğrenemedi ya bayağı düşüyor ama tutuyorum sopayı gözümü ayıramıyorum kibitter
4/5 gündür bizde elleri biraktik yürüyoruzBizim ki dengeli düşmeyi öğrendi popo üstü oturuveriyor Aceleci bunlar
Bizde 2 ay olacak neredeyse yürüyoruz çok düşüyorBi onu öğrenemedi ya bayağı düşüyor ama tutuyorum sopayı gözümü ayıramıyorum ki
Semi etiketliyim derken başkasını etiketlemisimOhhh ne güzel
Ayakkabı aldinizmi ?Nasıl bisey aldınız ?Bende alacağım da fikir olsun.
Attipas ayakkabı aldım 1 aydan fazladır dışarda da giyiyorAyakkabı aldinizmi ?Nasıl bisey aldınız ?Bende alacağım da fikir olsun.
Memnun kaldin mi?ayağı sarıyor mu?yürürken filan nasil ?parasına değer mi ?Attipas ayakkabı aldım 1 aydan fazladır dışarda da giyiyor
Çok memnunumMemnun kaldin mi?ayağı sarıyor mu?yürürken filan nasil ?parasına değer mi ?
Evet bende öyleyim ya en ufak bir şeyde araştırmalara giriyorum panik oluyorumCanım sen elinden geleni yapmışsın bazıları evet umursamıyor bende çok pimprikliyim mesela öyle bişey olsa Allah korusun devleti bırak özellere bile giderdim yani inş geç kalmazlar bazı şeylere
Maşallahh ya biz de 10 gündür yürüyoruz çok şükürBizde 2 ay olacak neredeyse yürüyoruz çok düşüyor
Canım belli bi yasa kadar her çocuk otizm belirtileri gösterebiliyor tek başına hiç bir şey ifade etmez tabii teminli olmaliyiz ama evham çok kapılıp hayatı kendimize zehir etmemeliyiz benimkide benim ne konuştuğumu dinlemiyor gidiyor etrafı araştırıyor ama takmiyorum isteklerini işaret parmağıyla gosteriyorKızlarr selam şifremi hatırlamıyordum buldum sonunda happy kidste açılan otizm konularından psikolojim bozuldu galibaoğlum ilk adım arabasının tekerlerkleriyle oynuyor ara sıra sizinde öyle mi yoksa ben mi kafayı yedim
Bitter benim kızda erkek gibj bi çarşıya ciktik havalı havalı suslendim ettim sonraki halim harpten cikmis gibiydi beni bırakın diyor bırakıyoruz direk merdivenlere koşuyor bebek arabasi almadim iyiki almamışım çünkü denedim ayağa kalkıyor çok hareketli bandına toka takmak imkansiz geçen düğüne giderken unutturup taktım kadının biri aaa bandanan ne güzelmiş dedi Benim kız kafasından çıkarıp yere attıYoktur yoktur içini rahat tut
Hemde nasıl varya
Bizimki de herşeyi atıyor güya kız ama hiç
Değil gibi erkek gibi yaşıyor
Aynıyız desene geçen saçlarına lastik taktim palmiye gibi oldu saçları, o an yol telaşesinden unuttu oturduk kahve içiyoruz tabi yerinde durmuyor bi baktım saçlarını yoluylr lastikleri çıkarmak içinBitter benim kızda erkek gibj bi çarşıya ciktik havalı havalı suslendim ettim sonraki halim harpten cikmis gibiydi beni bırakın diyor bırakıyoruz direk merdivenlere koşuyor bebek arabasi almadim iyiki almamışım çünkü denedim ayağa kalkıyor çok hareketli bandına toka takmak imkansiz geçen düğüne giderken unutturup taktım kadının biri aaa bandanan ne güzelmiş dedi Benim kız kafasından çıkarıp yere attı
Bnm kızında içinde bi çaki varAynıyız desene geçen saçlarına lastik taktim palmiye gibi oldu saçları, o an yol telaşesinden unuttu oturduk kahve içiyoruz tabi yerinde durmuyor bi baktım saçlarını yoluylr lastikleri çıkarmak içinbi de bize sürekli aaa maşallah paşa büyümüş diyorlar toka tutmuyor ki kız desinler.
Adeta canavar çıkıyor içinden
Kel değiliz saç varda kısaBnm kızında içinde bi çaki varaynen bere toka kapson kafaya hiç bisey değmeyecek bide kel saci çok az dediğin gibi erkek saniyrlar
Çok şükür geldik bugünlereAy ay ay doğdular büyüdüler de yaşları bile geldi
Valla görünüşte 1 sene geçti ama sanki 3-4 sene geçmiş gibi öyle geçmedi zamanhep kendimi 1 yaşına odaklamıştım 1 yaşından sonra rahatlayacağım diye. Şimdi de öyle böyle bir sene geçirdik bi sene daha geçirsek rahatlarız herhalde demeye başladım
Doğum günü için kıyafetler, bir de ufak tefek süsler bakmaya başladım. Sizler neler düşünüyorsunuz, fikir verebilir misiniz
Çok şükür geldik bugünlere
Ben balon aldım 3 renk. Pasta mumu aldım uzunlardan, birde one yazan süs, kendi çapımda süslerim pastasınıda hiç sormadım hazırlar ne kadar diye kendim yapıcam hazır pasta tabanındanpandispanyasını yapmayıda düşündüm ama uğraşamıcam. Kıyafette e bebekte uzun kollu kot tulum vardı yumuşak kumaşlı kalın değil onu aldım 90lar havasında hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?