- 16 Şubat 2016
- 1.292
- 1.213
- 133
Youtube de bir video izledim, emzirmeden önce sıcak uygulama emzirdikten sonra da soğuk uygulama diyordu. Bir de çocuğu tersten emzirdim. Sanırım işe yaradı. Sızısı var daha ama şişliği biraz geçti. İnşallah en kötüsünü atlatmışımdır. Anne olmak ne zor ya. Ağrılar, sancılar, yorgunluk, uykusuzluk... Deliksiz uyumayı çok özledimSıcak uygulama süt üretimini arttırır dahada sıkıntıya sokar sizisoğuk uygulama,duş. Göğüsleri serbest bırakın mümkün olduğunca sıkı birşey giymeyin ben böyle çözüm bulmuştum. Birde deliklerin bir ikisinde iltihap gibi birikme olmuştu onları çıkarmıştım kürdanla ama şuan emme güçleri iyi olduğu için delikte tıkanma yoktur.
Amiinn amiiinn. Komple geçer inşallahYoutube de bir video izledim, emzirmeden önce sıcak uygulama emzirdikten sonra da soğuk uygulama diyordu. Bir de çocuğu tersten emzirdim. Sanırım işe yaradı. Sızısı var daha ama şişliği biraz geçti. İnşallah en kötüsünü atlatmışımdır. Anne olmak ne zor ya. Ağrılar, sancılar, yorgunluk, uykusuzluk... Deliksiz uyumayı çok özledimAllah hepimize kolaylık versin
Ben bi ara çok sık oldum. Sadece emzirme döneminde olmuyor hamileyken de oldum hatta hamile bile değilken deHanımlar ben mastit oldum galibaBir gecede sol göğsümün bir kısmında şişlik oluştu. Dokununca ağrıyor, çocuk emincede ağrıyor, göğsümün ucu da ağrıyor. Bu mastit daha çok bebeğin ilk doğduğu zamanlar çıkmıyor muydu bebek memeyi iyi boşaltamadığı için? Şimdi niye oldu ki. Sıcak su torbası uyguladım, elimle masaj yaptım, biraz da elimle boşaltmaya çalıştım o bölgeyi ama bir değişiklik yok. Ama hemen de geçecek bir şey değildir. Daha önce mastit olanlar nasıl geçirdiniz, ne kadar sürdü?
Kaç kg bebiş?Migros ta molfix indirimli ama ben can bebe 4+ kullanıyorum 9 16 kg molfixte o no yok 4 no 7 14 kg 5 no 11 18 kg hangisi alınır?
Maksimum 10dur 6. Aydan beri 4+ kullanıyoruz yani 8 kilodan beri. 4 küçük gelir mi ki emin olamıyorumKaç kg bebiş?
Bence 5 al eskiden molfix kullanıyordum kalıpları dar olarak kalmış aklımdaMigros ta molfix indirimli ama ben can bebe 4+ kullanıyorum 9 16 kg molfixte o no yok 4 no 7 14 kg 5 no 11 18 kg hangisi alınır?
Evet kalıbı küçük canbebede öyle olmadı birini 4 birini 5 alayım. 11 kg olması kafamı karıştırıyor 5inBence 5 al eskiden molfix kullanıyordum kalıpları dar olarak kalmış aklımda
Migrostan yeni 4+ molfix aldım molfix var 4+ ikincisi %60 indirimli benim tanesi 1.90 tl ye geldiMigros ta molfix indirimli ama ben can bebe 4+ kullanıyorum 9 16 kg molfixte o no yok 4 no 7 14 kg 5 no 11 18 kg hangisi alınır?
4 küçük gelmiyor ama arkadan taşıyordu 4 kullaniuordum 4+ ya gectik.10.5 kilo benimkiMaksimum 10dur 6. Aydan beri 4+ kullanıyoruz yani 8 kilodan beri. 4 küçük gelir mi ki emin olamıyorum
4 küçük gelmiyor ama arkadan taşıyordu 4 kullaniuordum 4+ ya gectik.10.5 kiloMaksimum 10dur 6. Aydan beri 4+ kullanıyoruz yani 8 kilodan beri. 4 küçük gelir mi ki emin olamıyorum
Evet kalıbı küçük canbebede öyle olmadı birini 4 birini 5 alayım. 11 kg olması kafamı karıştırıyor 5in
Geçti çok şükür. Sadece göğüs ucumda hassasiyet kaldıBen bi ara çok sık oldum. Sadece emzirme döneminde olmuyor hamileyken de oldum hatta hamile bile değilken deBen sıtma gibi oluyordum. Titreme, üşüme, göğüs ağrısı. 2 gün kadar sürüyordu. Sıcak kompres, duş, bol emzirme. Parol sonrası bir ter basiyordu sonrasında duş alınca daha iyi hissediyordum. Insallah çabuk geçer zor oluyor
Kaç kg bebiş?
HoşgeldinSelam kızlar nasılsınız yine yoktum buralarda eskiler bilir beniB BitterCikilata Merve sen misin editör mü oldun tebriks
Ben molfix pure&Soft aldım en son. 4 numara kullanıyoruz. 8 kg oğlum. Biz 86 taneyi 150 liraya almıştık burda bir grosstan.Maksimum 10dur 6. Aydan beri 4+ kullanıyoruz yani 8 kilodan beri. 4 küçük gelir mi ki emin olamıyorum
Editör bizi görüyor mu kiHoşgeldin
Merve gittiği için topik editöre geçti
SanmamEditör bizi görüyor mu ki
Ooo uzman olduSanmamsenin paşa nasıl artık iyi tutunup kalkıyor mu
Dur daha bunlar başlangıçOoo uzman olduYalnız girmediği delik yok. Robot süpürge delisi oldu Önüne koltuk koydum gitmesin diye, arkasında dolanıp yine buluyor. 2 senedir bozulmadı alıp çeke çeke beynini yakacak bikac güne kalmaz Priz var bir de orda ondan korkuyorum. Ortalıktan kayboldumu kesin ordan çıkıyor
Senin hızlı gonzales nasıl ilerletti mi
Bide kedilerin peşinden arabadan atlamak istiyor pisi pisi diyorum o da pişi gibi sesler çıkarıyorOoo uzman olduYalnız girmediği delik yok. Robot süpürge delisi oldu Önüne koltuk koydum gitmesin diye, arkasında dolanıp yine buluyor. 2 senedir bozulmadı alıp çeke çeke beynini yakacak bikac güne kalmaz Priz var bir de orda ondan korkuyorum. Ortalıktan kayboldumu kesin ordan çıkıyor
Senin hızlı gonzales nasıl ilerletti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?