Alttan 2 tane çıkarken üst yan patladı ucu çıktı üst ortalar patlamak üzere toplamda 5 dış birden çıkarıyoruzOrta iki tanenin yanlarını çıkarıyor
Evet yapildi 9.ay aşısı.Merhaba kizceler, herkes iyidir umarım? Arada girip okusam da yazmaya fırsat bulamıyorum bebeler iyice hareketlendi malum. 9. ayda aşı yok diye biliyordum en son 6da gidince 1 yaşına kadar yok demişti ebemiz de ama bugün mesaj geldi aile hekimliğinden 9. Ay aşısı için gelin diye. Sizleri de çağırdılar mi yaptirdiniz mi ?
Biz 9. Ay aşısını 1 yaşında yaptırcazMerhaba kizceler, herkes iyidir umarım? Arada girip okusam da yazmaya fırsat bulamıyorum bebeler iyice hareketlendi malum. 9. ayda aşı yok diye biliyordum en son 6da gidince 1 yaşına kadar yok demişti ebemiz de ama bugün mesaj geldi aile hekimliğinden 9. Ay aşısı için gelin diye. Sizleri de çağırdılar mi yaptirdiniz mi ?
Kkk aşısı olacakmış 1 yaşında yapılacak görünüyor onu 9.aya çekmişler demek kiBiz 9. Ay aşısını 1 yaşında yaptırcaz
Kkk aşısı mi yapıldı? Ateş falan oldu mu bebiste ?Evet yapildi 9.ay aşısı.
Evet dışardan çok göç alınınca yapılmış ama dr bize yaşında yaptır dediKkk aşısı olacakmış 1 yaşında yapılacak görünüyor onu 9.aya çekmişler demek ki
Erken yapılmasında bir sakınca var mıymış ki acaba ?Evet dışardan çok göç alınınca yapılmış ama dr bize yaşında yaptır dedi
Yoktur Bnce yaptırıldığına göreErken yapılmasında bir sakınca var mıymış ki acaba ?
4 tane olcak ama o günde zorlamaz mı ki yaYoktur Bnce yaptırıldığına göre
Bize salgın bişi yok erkene gerek yok dedi
Bacaktan canımB BitterCikilata canım menenjit aşısı koldanmı bacaktanmı yapılıyor
Ertesi gün çok az ateşledi ama diştende olabilir.Kkk aşısı evet.Kkk aşısı mi yapıldı? Ateş falan oldu mu bebiste ?
2sini ayrı ayrı yapıyorlar degilmiBacaktan canım
Birini sap bacak diğerini sol bacak2sini ayrı ayrı yapıyorlar degilmi
Amanın yandık deseneBirini sap bacak diğerini sol bacak
Helal olsun canım ne demekAmanın yandık desene
Menenjit aşısı ile senide boğdum valla hakkını helal et canım
Sağol canımHelal olsun canım ne demek
Hiç bişi olmaz içini ferah tut
Sıcak uygulama süt üretimini arttırır dahada sıkıntıya sokar siziHanımlar ben mastit oldum galibaBir gecede sol göğsümün bir kısmında şişlik oluştu. Dokununca ağrıyor, çocuk emincede ağrıyor, göğsümün ucu da ağrıyor. Bu mastit daha çok bebeğin ilk doğduğu zamanlar çıkmıyor muydu bebek memeyi iyi boşaltamadığı için? Şimdi niye oldu ki. Sıcak su torbası uyguladım, elimle masaj yaptım, biraz da elimle boşaltmaya çalıştım o bölgeyi ama bir değişiklik yok. Ama hemen de geçecek bir şey değildir. Daha önce mastit olanlar nasıl geçirdiniz, ne kadar sürdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?