2021 Aralık Anneleri

Merhaba kizceler, herkes iyidir umarım? Arada girip okusam da yazmaya fırsat bulamıyorum bebeler iyice hareketlendi malum. 9. ayda aşı yok diye biliyordum en son 6da gidince 1 yaşına kadar yok demişti ebemiz de ama bugün mesaj geldi aile hekimliğinden 9. Ay aşısı için gelin diye. Sizleri de çağırdılar mi yaptirdiniz mi ?
 
Evet yapildi 9.ay aşısı.
 
Biz 9. Ay aşısını 1 yaşında yaptırcaz
 
Hanımlar ben mastit oldum galiba Bir gecede sol göğsümün bir kısmında şişlik oluştu. Dokununca ağrıyor, çocuk emincede ağrıyor, göğsümün ucu da ağrıyor. Bu mastit daha çok bebeğin ilk doğduğu zamanlar çıkmıyor muydu bebek memeyi iyi boşaltamadığı için? Şimdi niye oldu ki. Sıcak su torbası uyguladım, elimle masaj yaptım, biraz da elimle boşaltmaya çalıştım o bölgeyi ama bir değişiklik yok. Ama hemen de geçecek bir şey değildir. Daha önce mastit olanlar nasıl geçirdiniz, ne kadar sürdü?
 
Sıcak uygulama süt üretimini arttırır dahada sıkıntıya sokar sizi soğuk uygulama,duş. Göğüsleri serbest bırakın mümkün olduğunca sıkı birşey giymeyin ben böyle çözüm bulmuştum. Birde deliklerin bir ikisinde iltihap gibi birikme olmuştu onları çıkarmıştım kürdanla ama şuan emme güçleri iyi olduğu için delikte tıkanma yoktur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…