- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Bizim 6 ya da 8 olma yolunda ilerliyor. Sonunda üst ön dişlerin ucu göründü. Sanki alt yan dişler de çıkacak gibi ama emin değilim. Acayip bir düzende diş çıkarmaya devam ediyorBiz 4 ledik huzursuzluk var yine devam ediyor dişler
Buna benzer bizimkinde de hareket var ama sevinince yapmıyor. Yüzü de kıpkırmızı oluyor ne kızmak deyim ne sevinmekTopikte hareket varken bende sorumu sorayım. Bebeleriniz birşeyi isteyince heyecan veya sevinince nasıl belli ediyor. Benimki kolları uzatıp yumruk yapıp sallıyordu bayadır şimdi dozajı arttırdı elleri yumruk yapıp kolları uzatıp kasarak gerdiriyor kaşlar gözler ağız bir mimik oluyor gerdirilip özellikle teyzesine yapıyor çok gülüyorum ama normaldir inşallah
Belirsizlik daha kötü biz en azından biliyoruz ki mutluBuna benzer bizimkinde de hareket var ama sevinince yapmıyor. Yüzü de kıpkırmızı oluyor ne kızmak deyim ne sevinmek
Bizimki extra çığlık atıyorBelirsizlik daha kötü biz en azından biliyoruz ki mutlu
Normal tepkiler en azından bizimkinin girdiği şekli bi video atabilsem çok ilginçBizimki extra çığlık atıyor
Bizimki el kol bacak hepsi aynı anda çırpınarak ritmik bir şekilde tabi hareketleniyor ama durmaksizin . Ağzı açık tabi bu arada hızlı hızlı nefes alma falanNormal tepkiler en azından bizimkinin girdiği şekli bi video atabilsem çok ilginç
Evet ortamın maskotu oluyolar resmen ya yemek yiyemiyoruz gülmektenBizimki el kol bacak hepsi aynı anda çırpınarak ritmik bir şekilde tabi hareketleniyor ama durmaksizin . Ağzı açık tabi bu arada hızlı hızlı nefes alma falançok komik ve çok tatlilaaarrr
Aynı bizimki arada bırakıyor pat popo üstüTutunarak heryerde dolanıyoruz ellerini bırakmaya korkuyor sizde durumlar nasıl
İstediği bişeyi ya da gitmek istediği yeri parmağıyla gösterip çığlık atıyor sonra sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyorTopikte hareket varken bende sorumu sorayım. Bebeleriniz birşeyi isteyince heyecan veya sevinince nasıl belli ediyor. Benimki kolları uzatıp yumruk yapıp sallıyordu bayadır şimdi dozajı arttırdı elleri yumruk yapıp kolları uzatıp kasarak gerdiriyor kaşlar gözler ağız bir mimik oluyor gerdirilip özellikle teyzesine yapıyor çok gülüyorum ama normaldir inşallah
Bizde abiden kalma vardı abisi gibi hiç sevmedi yürüteciAynı bizimki arada bırakıyor pat popo üstüYürütec almıştım içinde asla durmuyor.Elinden tutunca tek elle bile yürüyor.
Masada yemek hayal oldu bizim için . Yere seriyoruz bu sefer tüm gücüyle tepsiyi, içindekileri cekistiriyorEvet ortamın maskotu oluyolar resmen ya yemek yiyemiyoruz gülmekten
Yaa benim kız yapmiyo daha bunu . Yani ayakta duruyor tutunuyor da kendi kendine ilerlemeye korkuyor. Anca elinden tutarsam . Zaten o şekilde her yere götürüyor beniTutunarak heryerde dolanıyoruz ellerini bırakmaya korkuyor sizde durumlar nasıl
Zamanla yapar bnmkine bakma acelesi vardı durdu şimdiYaa benim kız yapmiyo daha bunu . Yani ayakta duruyor tutunuyor da kendi kendine ilerlemeye korkuyor. Anca elinden tutarsam . Zaten o şekilde her yere götürüyor beni
Yerde imkansızzzz valla masa iyidirMasada yemek hayal oldu bizim için . Yere seriyoruz bu sefer tüm gücüyle tepsiyi, içindekileri cekistiriyor
Sıkma olayı sizde de var yani en sempatik zamanlarındayız yaa büyüyünce bozulmasalar bariİstediği bişeyi ya da gitmek istediği yeri parmağıyla gösterip çığlık atıyor sonra sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor
Bizimki erkek çığlığı atıyor sonra da boğazı dayanamıyor öksürüyorBizimki extra çığlık atıyor
İnşallah biran önce yürür.Zira akşama kadar elinden tutup gezdiriyorum.Bide tırmanma çabası elinden gelse besinini kendisi girecekBizde abiden kalma vardı abisi gibi hiç sevmedi yürüteci
Büyük evi emekleme ile geziyor yorucu işle uğraşmıyorsizin yakın o zmn yürüme
Patır patır çıkardığı dişlerinden anladık onuZamanla yapar bnmkine bakma acelesi vardı durdu şimdi
Benm bebe oturarak yiyor katiyen uzanmıyorKızlar bebeklerinize biseyler yedirirken genelde uzatarak mi yoksa otururken mi veriyorsunuz
Yatarak boğazına kaçmaz mı? Oturması gerek. Soruyu mu yanlış anladım bilemedim.Kızlar bebeklerinize biseyler yedirirken genelde uzatarak mi yoksa otururken mi veriyorsunuz
Bizimki yatarak yemek istemiyor kesinlikle,mama sandalyesinde yada yerde oturtarak yediriyorumKızlar bebeklerinize biseyler yedirirken genelde uzatarak mi yoksa otururken mi veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?