- 12 Ocak 2021
- 4.395
- 17.905
- 30
Yok değil çünkü ruşeymin ne olduğuna dair hiç bi fikrim yokRuşeym olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok değil çünkü ruşeymin ne olduğuna dair hiç bi fikrim yokRuşeym olabilir mi?
Yaaa biz senede bir kere gidiyoruz bunalıyoruz, öyle öyle sık sık gidemem. Tabi herkesin ailesi bir değil, benim eşim bile bunalıyor kendi ailesindenAllahtan sıkılmıyorum çünkü kocam kendi ailesi ve bizimkilere gitmeye bayılıyo ama bazen cok gidince yeter kimseyi görmek istemiyorum artık ara verelim diyorum 15 gün sonra bidaha teklif ediyo sabrı o kadar
Valla öyle olsa bende kaçacak delik ararım en yakınlarla anlaşamamak dünyanın en zor şeyi Allah kolaylık versin dayan az kaldı bayramın bitmesineYaaa biz senede bir kere gidiyoruz bunalıyoruz, öyle öyle sık sık gidemem. Tabi herkesin ailesi bir değil, benim eşim bile bunalıyor kendi ailesinden
Sizin bebekler öyle degilmi ben odada olmayayım bi bağrım kopuyor sureklj kucağımda durmak istiyor gercekten bunaldım daha 5 gün oldu eve geleli tekrar anneme falan gitmek istiyorum çünkü orda bakiyorlar kucakta gezdiriyorlarDegil temizlik tuvalete bile göndermiyor bi bagriyorki
Benimki emeklerken oturuyor çok korkuyorum düşer diyeSorma bizde emekliyoruz heryerden heran çıkabiliyor
Rabbim feraha çıkarsın hayırlısı olsun rabbim iyi etsin
Bizimde öyle ve düşüyor sürekli peşindeyimBenimki emeklerken oturuyor çok korkuyorum düşer diye
Evet evet hareketkendiler tutabilene aşk olsunBen de nerelerdesin diyecektim
Tosbikler hareketlendi
Sorun neyse en kısa zamanda kolaylıkla çözersin inşallah her şey güzel olsun
Nelere koyuyorsun bittrrcim ben halen et hiç vermedim kıymayı da mı 3 gün tadım yapmak gerekirÇok mu koyuyorsun bnmki kokmuyor öyle
Evet bizim alerji kakada kan ile ortaya çıktıKızlar gıda alerjisinde kaka da kan oluyor mu? Muzdan mı oldu yoksa bağırsak enfeksiyonu mu var bilemedim
Dr ek tadıma başladıktan 15 gün sonra ver dedi bebe hastaydı 1 ay sonra başladım çorbalarına canım koyuyorumNelere koyuyorsun bittrrcim ben halen et hiç vermedim kıymayı da mı 3 gün tadım yapmak gerekir
Mesela nasıl çorbalar yapıyorsun canım? Ben kabak havuç soğan sarımsak bazen bu karışıma tarhana katıyorum bazende pirinç katıyorum. Sen nasıl yapıp koyuyorsunDr ek tadıma başladıktan 15 gün sonra ver dedi bebe hastaydı 1 ay sonra başladım çorbalarına canım koyuyorum
Tadım yapmadım direk koydum
Bende zaten 5 dakika benden ayrı durmuyor sürekli kucağımdaBizimde öyle ve düşüyor sürekli peşindeyim
Alttan kıymayı kavuruyorum suyla soğan patates havuç kapya bezelye evde n sebze varsa pirinç sevmedi bulgur koyuyorum zeytinyağı kabak ya sevmediMesela nasıl çorbalar yapıyorsun canım? Ben kabak havuç soğan sarımsak bazen bu karışıma tarhana katıyorum bazende pirinç katıyorum. Sen nasıl yapıp koyuyorsun
Evet 3. gün ablama gidiyorum neyse kiValla öyle olsa bende kaçacak delik ararım en yakınlarla anlaşamamak dünyanın en zor şeyi Allah kolaylık versin dayan az kaldı bayramın bitmesine
Hepimizde ayni galiba ben regl doneminde sut arttirici damla kullaniyorum mutlakaRegl yaklaşırken sütüm azalıyor ve bebito baya azaltıyor içtiği miktarı. Bu bitek bende mi böyle ya
Ben artık bizim oğlanı çözemediğim için sütüm normalde de mi az bizim oğlan mı doymak bilmiyor ne oluyor bilmiyorum ama adet dönemi yaklaşırken emme iyicene sapıtıyorRegl yaklaşırken sütüm azalıyor ve bebito baya azaltıyor içtiği miktarı. Bu bitek bende mi böyle ya
Ben artık bizim oğlanı çözemediğim için sütüm normalde de mi az bizim oğlan mı doymak bilmiyor ne oluyor bilmiyorum ama adet dönemi yaklaşırken emme iyicene sapıtıyor
Benim sutumde regl olduğumda azaliyorRegl yaklaşırken sütüm azalıyor ve bebito baya azaltıyor içtiği miktarı. Bu bitek bende mi böyle ya
Dün bunu yazmak için girecektim ben deRegl yaklaşırken sütüm azalıyor ve bebito baya azaltıyor içtiği miktarı. Bu bitek bende mi böyle ya
Hepimizde ayni galiba ben regl doneminde sut arttirici damla kullaniyorum mutlaka
Ben artık bizim oğlanı çözemediğim için sütüm normalde de mi az bizim oğlan mı doymak bilmiyor ne oluyor bilmiyorum ama adet dönemi yaklaşırken emme iyicene sapıtıyor
Benim sutumde regl olduğumda azaliyor
Oh yalnız değilmişimDün bunu yazmak için girecektim ben de
Bugün olacağım heralde karnım ağrıyor günüm de geldi
2-3 gündür göğüslerim yumuşacık
Her ay bu stresi yaşamak yoruyor ya dolmuyor resmen göğüslerim
Eğer güzel emerse emdiği sırada tekrar süt inmeye başlıyor o şekilde güzel doymuş oluyor
Ama bu sabah huysuzlandı mesela emmeye devam etmek istemedi ben de kahvaltı yaptırdım mecburen
Her ay bu sefer sütüm birden kesildi heralde diyorum sonra bir anda tekrar doluyorlar