- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 333
- 36
Geçmiş olsunKizlar bayram kötü başladı malesef bebişin ateşi çıktı 38 derece vücudunu ılık suyla yıkadım calpol verdim pipisinin ucunda hafif kanama var beze de geçmişti su içmiyor ondan olabilir mi idrar yolu enfeksiyonu geldi aklıma şimdilik doktora goturmedim genel durumu iyi inşallah gece acillik olmayiz
Teşekkürler bende götürurdum ama şehir disindayim burdaki devlet hastaneleri çok kalabalıktır düştü ateşi biraz olmazsa özele goturcemGeçmiş olsun
Bn ateşten korkuyorum ya o yüzden hemen götürüyorum
İnşallah diştendir enfeksiyon bişey olmasındaTeşekkürler bende götürurdum ama şehir disindayim burdaki devlet hastaneleri çok kalabalıktır düştü ateşi biraz olmazsa özele goturcem
Bizde başta dişten dedikte sanırım enfeksiyon var doktor getirin bakalm demiş kardeşimin çalıştığı hastanede sordurdum bezinde kan var pipisi kizarikİnşallah diştendir enfeksiyon bişey olmasında
Anaaa bizdede aynen öyle olmuştuEnee ne güzel sürpriz olmuşbiz de tedaviye başlayacaktik, iş yoğunluğundan gidemedik, ramazandan sonraya kaldı diye düşünürken ramazan girmeden hamile olduğumu öğrendik
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Daha sonraki yazıları okumadan yazmıştım, olanlar için üzgünümAnaaa bizdede aynen öyle olmuştu
İyi bayramlar nerelerdesin kaçtır aklımdasın unutuyorum sürekli paşa nasıl keyifler iyi miHerkese iyi bayramlar hanımlar nasılsınız ne var ne yok
Valla paşa iyi çok şükür emeklemeye başladı gözümü üstünden ayıramıyorum.İyi bayramlar nerelerdesin kaçtır aklımdasın unutuyorum sürekli paşa nasıl keyifler iyi mi
Sorma bizde emekliyoruz heryerden heran çıkabiliyorValla paşa iyi çok şükür emeklemeye başladı gözümü üstünden ayıramıyorum.
Valla karman çorman oldum bitter ne sen sor ne ben söyleyeyim özel hayatım çok karıştı sabırla bekliyorum sadece canım çok sıkkın
Allahtan sıkılmıyorum çünkü kocam kendi ailesi ve bizimkilere gitmeye bayılıyoKaynanamlardayız, çok sıkılıyorum burdaSizde sıkılıyormusunuz kaynana evinde Bebiş de ayrı bir huysuzlanıyor
Evet ya her yerden korkmaya başladım en olmayacak yerlere gidiyorSorma bizde emekliyoruz heryerden heran çıkabiliyor
Rabbim feraha çıkarsın hayırlısı olsun rabbim iyi etsin
Ruşeym olabilir mi?Ya yok yulaf ezmesi değil miydi o hani bebekler şçin çiğnemesi daha kolay mı ne oluyo bi versiyonu daha vardı alcam ama neydi bulamıyorum
Gelen giden oluyor bize mecbur biraz yapıyoruz ya hiç istemesem deKız ne temizliği bebişle bayram temizliği mi olur umrumda değil
Ben de nerelerdesin diyecektimValla paşa iyi çok şükür emeklemeye başladı gözümü üstünden ayıramıyorum.
Valla karman çorman oldum bitter ne sen sor ne ben söyleyeyim özel hayatım çok karıştı sabırla bekliyorum sadece canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?