- Emoji Skoru
- 93.097
- Puanlar
- 598
Benimki de çamaşır makinesine koridorda ilerlerken önünde soluklanıp gidiyorBenim oğlum da başta öyleydi, koltukların altına sıkışıp duruyordusonradan kurbağa gibi zıplaya zıplaya gitmeye başladı, birkaç gündür normal insan emeklemesine geçti ama asla canı istemezse gitmiyor, çay ve telefon gördüğü zaman ise yarın yokmuş gibi uça uça gidiyor
Yerim onun kat ettiği kmleri, minnak bitterim benimBenimki de çamaşır makinesine koridorda ilerlerken önünde soluklanıp gidiyor
baya bi km katediyor
O zaman bizim de yakındır normale dönmemiz bakalım süreç nasıl işleyecek bizde bebek olmakta zor:)Benim oğlum da başta öyleydi, koltukların altına sıkışıp duruyordusonradan kurbağa gibi zıplaya zıplaya gitmeye başladı, birkaç gündür normal insan emeklemesine geçti ama asla canı istemezse gitmiyor, çay ve telefon gördüğü zaman ise yarın yokmuş gibi uça uça gidiyor
Bu tekrardan daha fazlası ama asla uyumuyor asla yemiyor ve gün içinde sürekli ağlama derdinde bilmiyorum çok çok kötü bir durumdayım dişlerim artık kırılacak sıkılmaktan ,ne yemek yapabiliyorum ne de başka bir isim çünkü uyumuyor ayık olduğu zamanda sürekli ağlıyor sürekliBir arkadaş daha yazmış bebekler öğrendikleri şeyleri uykularında tekrar edebiliyor endişe etme. Bizimki de yuvarlanmayı öğrendi mesela gece sağa sola atıyor kendini bu ara ve hiç rahat edemiyor bu yüzden
Gün içersinde bunları zaten yapıyor ama bu çok fazla çocuk bambaşka biri oldu ,herşeyi çok değişti çok zor durumdayim bilmiyorum tek istediğim biran önce şu durumu atlatmakYeni öğrendiği şeyleri normalleştirene kadar heyecanları devam ediyormuş
O yüzden gün içinde bu becerilerini sürekli desteklemek gerekirmiş
Hurmalı puding tarifi lütfenGunun menusu;
Sabah muzlu pankek
Oglen bol sebzeli bezelye
Aksam hurmali puding
Afiyet olsun
Bizimkide şuanlık karada yüzmeye çalışıyo ne dersin gelecek vaadediyor mu emekler miBenim oğlum da başta öyleydi, koltukların altına sıkışıp duruyordusonradan kurbağa gibi zıplaya zıplaya gitmeye başladı, birkaç gündür normal insan emeklemesine geçti ama asla canı istemezse gitmiyor, çay ve telefon gördüğü zaman ise yarın yokmuş gibi uça uça gidiyor
YakındırBizimkide şuanlık karada yüzmeye çalışıyo ne dersin gelecek vaadediyor mu emekler mi
Pankeki kopara kopara kendi mi yiyor?Gunun menusu;
Sabah muzlu pankek
Oglen bol sebzeli bezelye
Aksam hurmali puding
Afiyet olsun
Hurmali pudingi og naturelden siparis veriyosun hemen geliyo bittercimHurmalı puding tarifi lütfen
Once ben kendim koparip verdim tadini alsin diye sonra tadini cok sevdi hevesli hevesli kendi saldirdi. Koydum onune biraz kendi disledi biraz ben verdimPankeki kopara kopara kendi mi yiyor?
Ben henüz o tip bişeye cesaret edemedim
Aslında salatalığı da ısırıp yiyor genelde
Allah seni aklıma da geldi öyle yaptığın ama dedim belki tarif yapmıştırHurmali pudingi og naturelden siparis veriyosun hemen geliyo bittercimbaktim hurma cok pahali, gidem de hazir yapilmisini alam dedim hahah
Once ben kendim koparip verdim tadini alsin diye sonra tadini cok sevdi hevesli hevesli kendi saldirdi. Koydum onune biraz kendi disledi biraz ben verdimbenim bir parmagim uzunlugunda iki parmagim genisliginde serit halinde kesip koyuyorum onune eger o yiyecekse. Rahat tutabilmesi icin.
Zaten buyuk isirsiginda ogurup cikariyorlar masallah ya korkmaya gerek yok sadece gozumuzu ayirmamak yeterli
Fasulyeli domates yemeği sanırsam ama ben menemen zannettimEki Görüntüle 3095394
Fasülye yemee mi domates yemee mi belli değil sonra niye ek gidadan korkuyodum
Ben deeFasulyeli domates yemeği sanırsam ama ben menemen zannettim
Vegan mi yetistirsekBu kuzu kıyma ne berbat bi koku veriyor mutfağa ya öf
Çok mu koyuyorsun bnmki kokmuyor öyleBu kuzu kıyma ne berbat bi koku veriyor mutfağa ya öf
Vejetaryen de yeterVegan mi yetistirsek
Yok ya bi çay kaşığı kadar ancak ama et kokusu konusunda hassasiyetim varÇok mu koyuyorsun bnmki kokmuyor öyle
Hassasiyet varsa normalVejetaryen de yeter
Yok ya bi çay kaşığı kadar ancak ama et kokusu konusunda hassasiyetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?