Yaa ben bugun agladim yetemiyorum artik diye vallahi oturdum agladim yardimci abla gelmedi temizligin hepsi bana kaldi oda hakli bayrama gidiyormus o bi sorun oldu, sonra bari kuafor isim bugun bitsin dedim arabada beyfendi arkada tek olunca cildirdi kaza yapacaktim cok korktum o anda sonra eve geldim oturdum agladim bi guzel sonrada kendimi teselli ettim camasir katlayip utu yaparakÇocuklar hareketlendi telefonlar iptal
Eşim bugün iş çıkışı 10 kere aramış ben telefonun yerini bile bilmiyorum bişey oldu sanmış hızlı hızlı gelmiş
Ay valla her yerim ağrıyor
Geçen bi tanıdığın bebişiyle aynı ortamda bulunduk o 5 aylık ama nasıl sakin duruyor
Maşallah nazarım değmesin de
Bizimki kafamın üstünden uçuyordu o sırada kendimi çok yalnız hissettim hahaahah
Malesef durumlar vahim.Grup cok durgunlasti yaaa vaziyetler kotu galiba
Aynı senin tarifler gibi Soğan sarımsak ,enginar havuç ve bezelyeyi su, zeytinyağ ile az su da çektirdim bi küp et suyu attım içine en son ezip verdim enginar koymadığım zaman kırmızın biberin içini rendeliyorum o da lezzet veriyor sevdi gibiBezelyeyi nasil yaptin? Buzlukta var yarin yapayim bari
İki çocukla aynı şeyi kat be kat yaşıyorum nereye koşturucamı şaşırıyorum 1 dk kendim için oturduğum an yok uzanıp boş boş tavana bakmayı özledim yarım gün bakıcı ablamız gelmesine rağmen bu böyle şimdi uzun yola gidicez onun da stresi oluştu midemde bişey oturuyor sanki ben de ağlasam geçer miYaa ben bugun agladim yetemiyorum artik diye vallahi oturdum agladim yardimci abla gelmedi temizligin hepsi bana kaldi oda hakli bayrama gidiyormus o bi sorun oldu, sonra bari kuafor isim bugun bitsin dedim arabada beyfendi arkada tek olunca cildirdi kaza yapacaktim cok korktum o anda sonra eve geldim oturdum agladim bi guzel sonrada kendimi teselli ettim camasir katlayip utu yaparakbu arada gercekten 5 saniye yanindan ayrilmama izin vermiyor nasil bi aglama, 7.ay baglanma ayiymis baglancagi kisiyi secip sosyal cevresini sinirlandiriyormus cok tepene alma annesi daha fazla baglanirsa yandin bide ben eşimin isini tatil yeri gibi gordugunu hissetmeye basladim adam ilk aylar ogle aralari kosarak eve geliyordu bebegi gorecem diye simdi nerdeyse 5 yerine 6da gelmeye calisiyor
Bende ya bakmayin guluyorum ama vallahi bos bos oturup sıkılmak istiyorum yaaa en son ne zaman bos durmaktan sıkıldım unuttum, psikolojimiz bozulacak 3 gun iyi 4 gun kotu yuvarlanip gidiyoruz tek hayalim 2 3 yasina gelse diyorum her sey guzellesir miİki çocukla aynı şeyi kat be kat yaşıyorum nereye koşturucamı şaşırıyorum 1 dk kendim için oturduğum an yok uzanıp boş boş tavana bakmayı özledim yarım gün bakıcı ablamız gelmesine rağmen bu böyle şimdi uzun yola gidicez onun da stresi oluştu midemde bişey oturuyor sanki ben de ağlasam geçer miÜtü falan yapamam ama
Bugün benim için de ekstra zordu ben de en sonunda akşam oturup ağlayabildimYaa ben bugun agladim yetemiyorum artik diye vallahi oturdum agladim yardimci abla gelmedi temizligin hepsi bana kaldi oda hakli bayrama gidiyormus o bi sorun oldu, sonra bari kuafor isim bugun bitsin dedim arabada beyfendi arkada tek olunca cildirdi kaza yapacaktim cok korktum o anda sonra eve geldim oturdum agladim bi guzel sonrada kendimi teselli ettim camasir katlayip utu yaparakbu arada gercekten 5 saniye yanindan ayrilmama izin vermiyor nasil bi aglama, 7.ay baglanma ayiymis baglancagi kisiyi secip sosyal cevresini sinirlandiriyormus cok tepene alma annesi daha fazla baglanirsa yandin bide ben eşimin isini tatil yeri gibi gordugunu hissetmeye basladim adam ilk aylar ogle aralari kosarak eve geliyordu bebegi gorecem diye simdi nerdeyse 5 yerine 6da gelmeye calisiyor
Ütü yorgunluğunu ve öfkeni katlar benimkiler de dağ oldu asla umrumda değil evi temiz tutmak tek derdimİki çocukla aynı şeyi kat be kat yaşıyorum nereye koşturucamı şaşırıyorum 1 dk kendim için oturduğum an yok uzanıp boş boş tavana bakmayı özledim yarım gün bakıcı ablamız gelmesine rağmen bu böyle şimdi uzun yola gidicez onun da stresi oluştu midemde bişey oturuyor sanki ben de ağlasam geçer miÜtü falan yapamam ama
Bu arada bunun için sanırım artık çok geç7.ay baglanma ayiymis baglancagi kisiyi secip sosyal cevresini sinirlandiriyormus cok tepene alma annesi daha fazla baglanirsa yandin
Yaaaaa ben bile mest oldum okurken icim fitti bi yandan kotu yorucu ama bi yandan harika yaaaBu arada bunun için sanırım artık çok geç
Aslında gündüz babasını görünce de kelebek gibi çırpınıyor kucağına gidiyor ona da düşkün ama sanırım uykuyu benimle bağdaştırdı
Eşime bugün sen uyutur musun dedim çok halsizdim amanınn içerde kıyametler koptu gittim kucağıma aldığım an sustu içini çeke çeke omzuma yattı oğluşum
Ay içim gitti artık iki elim kanda da olsa başkasına uyutmam
Soyağacına bakcazyav kökenini nerden bilicez, sorsak söylerler mi
Gruptaki en guzel duygu buuYazılanları okudum bende dün 6 ay çekmediğimi 7. Ayda çektirmeye başladı bana diye isyan ediyodum hepimizin aynı halde olmasına açıkçası sevindim yalnız değilmişim
Bu ayağa kalkmaları napçaz hayır titriyor dötü başı haberi yok ama da çabası son gaz devamBnmde bugün ilk kez öğlen uzun uyudu 1 saattarihe not almalıyım
Hiç durmuyor yerinde saçımı tutup ayağa kalkmaya çalışıyor
Koltuk kenarından tutunabiliyo mu bitterBnmde bugün ilk kez öğlen uzun uyudu 1 saattarihe not almalıyım
Hiç durmuyor yerinde saçımı tutup ayağa kalkmaya çalışıyor
Tutunup çok kalamıyorKoltuk kenarından tutunabiliyo mu bitter
Hemde ne titremeBu ayağa kalkmaları napçaz hayır titriyor dötü başı haberi yok ama da çabası son gaz devam
Yok benimki tutunup kalkamıyor. Az tutunuyor tutturursan. 3 5 gündür desteksiz oturma çabaları iştr arada devrilmeli. O kadar. Ama surekli sanki yuruyebiliyomuş gibi kalkma çabasında.Tutunup çok kalamıyor
Anca tutunup ayağa kalkıyor senin kız tutunuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?