Yaa ben bugun agladim yetemiyorum artik diye vallahi oturdum agladim yardimci abla gelmedi temizligin hepsi bana kaldi oda hakli bayrama gidiyormus o bi sorun oldu, sonra bari kuafor isim bugun bitsin dedim arabada beyfendi arkada tek olunca cildirdi kaza yapacaktim cok korktum o anda sonra eve geldim oturdum agladim bi guzel sonrada kendimi teselli ettim camasir katlayip utu yaparak bu arada gercekten 5 saniye yanindan ayrilmama izin vermiyor nasil bi aglama, 7.ay baglanma ayiymis baglancagi kisiyi secip sosyal cevresini sinirlandiriyormus cok tepene alma annesi daha fazla baglanirsa yandin bide ben eşimin isini tatil yeri gibi gordugunu hissetmeye basladim adam ilk aylar ogle aralari kosarak eve geliyordu bebegi gorecem diye simdi nerdeyse 5 yerine 6da gelmeye calisiyorÇocuklar hareketlendi telefonlar iptal
Eşim bugün iş çıkışı 10 kere aramış ben telefonun yerini bile bilmiyorum bişey oldu sanmış hızlı hızlı gelmiş
Ay valla her yerim ağrıyor
Geçen bi tanıdığın bebişiyle aynı ortamda bulunduk o 5 aylık ama nasıl sakin duruyor
Maşallah nazarım değmesin de
Bizimki kafamın üstünden uçuyordu o sırada kendimi çok yalnız hissettim hahaahah