- Emoji Skoru
- 5.779
- Puanlar
- 158
3. Ve 5. Ayda yaptırdık biz o aylar aşı olmadığı ıcın drumuz bebeği yormamak adına öyle önerdiMerhaba tecrübeli annelermayıs annelerinden geliyorum bebegime rota aşısı yaptiricam ama 2 tip varmış siz hangisini tercih ettiniz? Doktor bize birakti, perşembe günü 2 aylik aşılarını olacak onunla beraber rotayı da yaptirsak fazla mi gelir acaba emin olamadim
Bezelyeyi nasil yaptin? Buzlukta var yarin yapayim bariTatlı patates var ya onu vericem ya da semizotu yemeği yapıcam karar veremedim senin yazdıklarına ekstra olarak enginar bezelye verdim gerisi aynı gidiyor
Aslında bu ara daha az emiyor sanki anlamadım kiBazen geç geliyor ama bnm hep 1 hafta 10 gün geç geldi
Beta da bişey çıkmadıysa içini ferah tut bu ar çok memedeyse ondan olabilir
Allah isteyenlere versin inşallah canımBir yıl adet duzensizligi olur dedi doktorum dikkatli ol süt korumaz dedi ekstra dikkat gerekiyor valla
Biz 3. ve 5. Ayda yaptirdik, asi olmadigi bos aylara rotayi yazmisti doktorumuz bence farkeden bisey yok
Tesekkur ederimm3. Ve 5. Ayda yaptırdık biz o aylar aşı olmadığı ıcın drumuz bebeği yormamak adına öyle önerdi
Dışarda ilgisini başka bişey çekiyordur ondan bakmıyordurKizlar benim bebegim uzanirken bana bakiyor kahkahalar atiyor surekli gulduruyorum oynatiyorum goz temasi kuruyor oyle zamanlarda...ama diyelim disari ciktik babasinjn kucaginda yada pusette ben konusuyorum baksin diye asla bakmiyor onune geciyorum bilerek basini diger tarafa ceviriyor cevirdigi tarafa geciyorum tekrar olmadigim tarafa ceviriyor yani bunu bazen yapiyor ama yinede dusundurdu beni sizde var mi boyle bisey normal mi
Evet bi sorun yoktuDışarda ilgisini başka bişey çekiyordur ondan bakmıyordur
Göz muayenesine götürmüşmüydün
Korkma bazen bnmki de yapıyorEvet bi sorun yoktu
Valla cok korktum simdiye kadar en korktugum sey bu oldu diyebilirim ne kadar önüne gecsemde israrla diger tarafa dönuyorKorkma bazen bnmki de yapıyor
Dışarda ilgisini yeni gördüğü be değişik bişey olunca
Artık değişik bişey görünce odak tamamen ona geçiyorValla cok korktum simdiye kadar en korktugum sey bu oldu diyebilirim ne kadar önüne gecsemde israrla diger tarafa dönuyor
Bazen evdede yapiyor bitter ya ozellikle disarda amaArtık değişik bişey görünce odak tamamen ona geçiyor
Bişey olsa evde de aynı olurdu
Takip et başka şeye mi odaklanıyor diye içini ferah tut cnm bişi olsa şimdiye kadar belli ederdiBazen evdede yapiyor bitter ya ozellikle disarda ama
Bu gidişle hazır yoğurt vercemYoğurt mayalama çabalarımda bişey daha öğrendimdoktorlar yabancı kökenli probiyotikleri önermiyormuş activiada onlardan biri
Benimki de yapıyor canım, korkacak bişey yokKizlar benim bebegim uzanirken bana bakiyor kahkahalar atiyor surekli gulduruyorum oynatiyorum goz temasi kuruyor oyle zamanlarda...ama diyelim disari ciktik babasinjn kucaginda yada pusette ben konusuyorum baksin diye asla bakmiyor onune geciyorum bilerek basini diger tarafa ceviriyor cevirdigi tarafa geciyorum tekrar olmadigim tarafa ceviriyor yani bunu bazen yapiyor ama yinede dusundurdu beni sizde var mi boyle bisey normal mi
Bitterim fıstıklı baklavam nasılsınBu gidişle hazır yoğurt vercem
İyiyiimBitterim fıstıklı baklavam nasılsın
Fıstık gibi hatuna da salata denmez ki hıyar der gibiİyiyiimsalata dicektin demi sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?