- 25 Temmuz 2013
- 12.802
- 52.331
2 günde bir neredeyse 2'ye katladığını düşünürsek görünür tabii ki. Beta hcg 1500'lerdeyken vajinal ultrasonla kese görülebiliyormuş.Ya bugün yine baktımbeta hcg adete 1. Gün var 261.8 çıkmış 12 nisana dr randevu aldım bakalım o zmn kese gözükür inşallah
Çok şükür balım. Ben de 2 gün sonra vermiştim artışa bakılmıştı. Inşallah hayırlısıyla burda hep bebelerimizden konuşuruz. Doğurur konuşmaya devam ederiz.Mervecimmm sonuclarım cıktı kan sonucum
Beta HCG 93.9 cıktı ama doktor 4 gün sonra bir daha bi gel bakalım dış gebelşk falan olmasın dedi ..
hadi gözün aydın. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.Mervecimmm sonuclarım cıktı kan sonucum
Beta HCG 93.9 cıktı ama doktor 4 gün sonra bir daha bi gel bakalım dış gebelşk falan olmasın dedi ..
Allah razı olsun senin de sağlıkla gelsin bebişin..hadi gözün aydın. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.
Ayyy inşallahhhh inşallahhÇok şükür balım. Ben de 2 gün sonra vermiştim artışa bakılmıştı. Inşallah hayırlısıyla burda hep bebelerimizden konuşuruz. Doğurur konuşmaya devam ederiz.
Bir şey sorcam kızllar simdi yeniyiz ya oruc tutabilecek miyiz ?2 günde bir neredeyse 2'ye katladığını düşünürsek görünür tabii ki. Beta hcg 1500'lerdeyken vajinal ultrasonla kese görülebiliyormuş.
Gebeliğin sonlarında tutulabiliyo ama başlarında tutulamıyo biliyorum. Bulantılar, tansiyon oynamaları filan riskli ve o kadar süre susuz kalmak.Bir şey sorcam kızllar simdi yeniyiz ya oruc tutabilecek miyiz ?
Riskli mi olur yoksa
Gebeliğin sonlarında tutulabiliyo ama başlarında tutulamıyo biliyorum. Bulantılar, tansiyon oynamaları filan riskli ve o kadar süre susuz kalmak.
Dinde zorlama yoktur. Allah diğer ibadetlerimizi daim eylesin.Evet internetten araştırdım biraz baya baya riskli diyor
Şu an gebeliğin başları ya bebeğin tam kalp, beyin, omurga ve önemli organlarının geliştiği zamanlar. Gebeliğin ilk zamanları beslenme önemli o yüzden tutmamak daha sağlıklı olacaktır.Bir şey sorcam kızllar simdi yeniyiz ya oruc tutabilecek miyiz ?
Riskli mi olur yoksa
Hayırlı olsun.bugün itibariyleeee oldummmm
Hayırlı olsun.
Benim henüz baş dönmesi, bulantı falan başlamadı. Sürekli açım ve sanki hayattaki tek amacım yemek yemekmiş gibi.Bir mide nasıl hızla boşalır onu öğreniyoruz.
E bu ben. Hatta geçen gebeler için beslenme listesi buldum. Dedim benim bu kadar şey yemem mümkün değil.Benim henüz baş dönmesi, bulantı falan başlamadı. Sürekli açım ve sanki hayattaki tek amacım yemek yemekmiş gibi.Bir mide nasıl hızla boşalır onu öğreniyoruz.
ilk üç ay pek kilo alınmıyormuş sözde. Nerde alınmıyor, mis gibi alacağız işte böyle giderse bu iştah ve açlık.E bu ben. Hatta geçen gebeler için beslenme listesi buldum. Dedim benim bu kadar şey yemem mümkün değil.lakin yiyeceğim belli ki. Bak listeyi bulayım birazdan da ekleyeyim.
Hoş geldin. Hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıcakla büyüyüp doğsun bebeğin inşallah. Olumsuz şeyler düşünmüyoruz.Merhaba bu formu yıllardır bazı konularda takip ediyorum ama üye olmak şimdiye kısmetmişson bir hafta on gündür geç döllenme olsun kimyasal olsun bu formda bakmadığım konu neredeyse kalmadı ama sonunda buradayım,
ilk üç ay pek kilo alınmıyormuş sözde. Nerde alınmıyor, mis gibi alacağız işte böyle giderse bu iştah ve açlık.