2021 Aralık Anneleri

Şunu gördüm ama yanlış mı anladım acaba

o bahsettiği sayfanın sahibi belki çıkmıştır forumdan ya da uzun süre girmemiştir o yüzden öyle bişey olmuştur. İsim sildirmek istediğinizde bizim sayfanın sahibine yazmanız ya da etiketlemeniz yeterli olur. Bir de isim sildirmeseniz bile o hamiş olan aynı dönem kadınlarıyla sempatik bi liste sadece, bi dezavantajı olmaz size yani

Merhabalar iyi akşamlar .. cahilliğimi mazur görün tablodan isim sildirmek neden zor .
Diğer tablo ne olcak peki
Çok kolay olacak bizim tablomuzda. Ben çok aktifim çünkü inşallah kimse sildirmek zorunda kalmaz.

Tabli henüz yok burası biraz kalabalıklaşınca ekleyeceğim daha gebeliğini öğrenevek olanlar var.

Yok ben zor olmuştu derken kaybımı dile getirip silin demeyi zor buldugumu kastetmiştim ama yanlış anlatmışım galiba.

Yok ben zor olmuştu derken kaybımı dile getirip silin demeyi zor buldugumu kastetmiştim ama yanlış anlatmışım galiba.

benim hele topik sahibi olduğum bi sayfa vardı. çok heveslenip atlamıştım ilk öğrendiğimde sayfayı almıştım. Sonra düşükle sonuçlandı malesef ve başka bir arkadaşa devretmiştim. o yüzden şu an tedbirli ilerliyorum. Çok istememe rağmen profilimde bile hamilelik çizelgesini yapmadım daha.

benim hele topik sahibi olduğum bi sayfa vardı. çok heveslenip atlamıştım ilk öğrendiğimde sayfayı almıştım. Sonra düşükle sonuçlandı malesef ve başka bir arkadaşa devretmiştim
Ben de buna atladım

Sadrce güzel şeyler düşünüyorum kendim ve burdaki herkes için. Rabbim bozmasın. Ezan da okunuyor.

Sadrce güzel şeyler düşünüyorum kendim ve burdaki herkes için. Rabbim bozmasın. Ezan da okunuyor.

eveeet bak tam ezan vakti.
Kocamaaan yürekten “amin” diyorum
Sağlıkla hayırlısıyla ve her haberde sevinçle sonunu getirelim kavuşalım inşallah.

Kızlar ben ne göstericem. Eki Görüntüle 2818108

Zaten örgüler örüyordum ama öğrenince 2. Kez kan vermeden önce bebeme bunu aldım. Evrene bi ben hazırım mesajı olsun dedim.

yaaaaa ama yerimmmmm oooy nasıl özlemişim ya böyle minnoş şeyleri. Allah’ım sen hevesimizi yarıda bıraktırma inşallah. Çok tatlı Merveeeeee. İçinde de görürüz inşallah

Kızlar ben ne göstericem. Eki Görüntüle 2818108

Zaten örgüler örüyordum ama öğrenince 2. Kez kan vermeden önce bebeme bunu aldım. Evrene bi ben hazırım mesajı olsun dedim.
Yaaa çok güzeeeel Nasıl da yakışır minnak minnak. Saglicakla doğsun giysin büyüsün insallah. Yaa ben aglak birşey oldum iyice hormonlardan.

merve ooooo ben de diyorum, enerjim neden ilk başta çabucak tuttu?profiline bakınca gördüm sebebini E sen de teraziymişsin kuzu

Gerçekten K bakmayın baya yanlış anlamışım.
Benımde kayıplarım var o yüzden. Hemen atlayıp sordum ..

Bazı gebelık takıbi programlar var bende onları bı kez yaptım sonda pişman oldum suan bende yapmıyorum ... listeye isimide tam bellı olmadan yazdırmayacaktım ama herkes bı hevesle yazdırınca bende kendıme karşı koyamadım ... inş ümitlerimiz boşa çıkmaz gerçekten zor bır durum İnş bu hamılelıklerımız sorunsuz bır sekılde ilerler ve kucagımıza alırız bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…