2021 Aralık Anneleri

Sen niye kopartiyosun kız öyle ölünce delik deşik olur yırtmıssın ama dikkatli kesince hicbisey olmuyo valla bak ortaokuldan beri yapıyorum yok
Kesince kenarına ince kalıyor o beni daha çok rahatsız ediyor ama

Ay ben anlamadim simdi, dikislere baski yaptigi icin dikisler acir diye dusunuyordum? Egilip kalkmasi nasil rahat oluyor ki sabit tuttugu icin mi? Ama aciyan yere baski uygulamak da acitmaz mi ya ay kafam yandiii
Benimki de öyle çok dışarı vurmuyor
İçerilerde vuruyor genelde artık

Ay etiketleri de mi kesiyoruz?
Ay tabiki kesiyoruz cocugun teni hassas die ipekler pamuklar alip icinde o hasur husur bes metrelik etiketleri birakmayalim bi zahmet ama keserken cok dikkat etmek lazim kumas da kesikebiluyor bazen. Ben o yuzden bi cogunu dikisten sokerek aldim, ya da yavas yavas dikkatlice kestim. O yuzden uzun suruyor

Deneyince tecrübe edersin belki normal doğurcan valla bn çok rahat etmiştim

İleri gitse de gitmese de bnm ki 38 de alırız dedi iri olursa erken alınır mı dedim yok dedi gününü doldurmasını bekleriz dedi
BEnimki de. Dedi ki bir sorun olmazsa gelisim geriligi falan bekleriz olursa erken aliriz dedi tek damar var ya insallah oyle bir sıkıntı olmaz

Kızlar kitap baktım d&r dan icindekiler kısmı çocuğun ismine ,giyinecegi pamuklu giysilere dek değinmiş .

Eklentiler

• IMG20210909175400.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG20210909175348.jpg
    131,7 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar kasılma karnin sertlesmesi mi oluyor mu siz de de?

Maşallah canım benim ki de tam 33 cm 800 gr çıktı dün bende corona atlattım kac haftalik sizin ki? Benim ki biraz az gibi geldi bana
Teşekkür ederim canım . Seninkide gayet yerinde ve güzel haftalık bilginde hemen hemen aynı benimki 26+1 bugün

Teşekkür ederim canım . Seninkide gayet yerinde ve güzel haftalık bilginde hemen hemen aynı benimki 26+1 bugün
Ok ben 25+2 de gitmiştim bugün 25+3 doktorunuz şeker yüklemesi istedi mi ?Benim ki açlık tokluk e aylık şeker bakalım dedi açlık 83 2 saat tokluk 87 cikmis 3 aylık şekerde arada cikmis istemez herhalde

Ok ben 25+2 de gitmiştim bugün 25+3 doktorunuz şeker yüklemesi istedi mi ?Benim ki açlık tokluk e aylık şeker bakalım dedi açlık 83 2 saat tokluk 87 cikmis 3 aylık şekerde arada cikmis istemez herhalde
Çok iyi çıkmış bnm gittiğim dahiliye gebelerde 2 saat olmaz 1 saatlik tokluk yapılır dedi

Aynen bende hep keserim kaşındiri beni kızımda da.kestim bunda da keserim ✂✂
Kizlar kasılma karnin sertlesmesi mi oluyor mu siz de de?
Bende arada oluyor kontrolde sorucam normal mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…