- Emoji Skoru
- 93.097
- Puanlar
- 598
Kesince kenarına ince kalıyor o beni daha çok rahatsız ediyor amaSen niye kopartiyosun kız öyle ölünce delik deşik olur yırtmıssın ama dikkatli kesince hicbisey olmuyovalla bak ortaokuldan beri yapıyorum yok
Ay ben anlamadim simdi, dikislere baski yaptigi icin dikisler acir diye dusunuyordum? Egilip kalkmasi nasil rahat oluyor kiİlk eski üsül çarşaf sardılareğilip kalkarken çok rahattı ilk 5 gün hafif ağrı sonra yok bi de sezeryan olunca dik yürüyün kambur yürümeyin dikişler için zararlı ne kadar çok yürürsek o kadar hızlı iyileşir 40 lıydım şortlu korse giydim gayet iyiydi
Ay tabiki kesiyoruzBenimki de öyle çok dışarı vurmuyor
İçerilerde vuruyor genelde artık
Ay etiketleri de mi kesiyoruz?
Dur ben bulduklarimdan foto çekip sana atayım biaraKesince kenarına ince kalıyor o beni daha çok rahatsız ediyor ama
Deneyince tecrübe edersin belki normal doğurcan valla bn çok rahat etmiştimAy ben anlamadim simdi, dikislere baski yaptigi icin dikisler acir diye dusunuyordum? Egilip kalkmasi nasil rahat oluyor kisabit tuttugu icin mi? Ama aciyan yere baski uygulamak da acitmaz mi ya ay kafam yandiii
Ay tabiki kesiyoruzcocugun teni hassas die ipekler pamuklar alip icinde o hasur husur bes metrelik etiketleri birakmayalim bi zahmet ama keserken cok dikkat etmek lazim kumas da kesikebiluyor bazen. Ben o yuzden bi cogunu dikisten sokerek aldim, ya da yavas yavas dikkatlice kestim. O yuzden uzun suruyor
BEnimki de. Dedi ki bir sorun olmazsa gelisim geriligi falan bekleriz olursa erken aliriz dedi tek damar var ya insallah oyle bir sıkıntı olmazİleri gitse de gitmese de bnm ki 38 de alırız dedi iri olursa erken alınır mı dedim yok dedi gününü doldurmasını bekleriz dedi
Masallah buyumus findik saglikla kucagmza alalim ins33 cm boyu kg 900 gram olmuş kuzum
Aminnn aminMasallah buyumus findik saglikla kucagmza alalim ins
Kafam almadigindan tecrubelilere Anlamak icin sordum sorgulamak icin degil. Normal dogum pek dusunmuyorum artikDeneyince tecrübe edersin belki normal doğurcan valla bn çok rahat etmiştim
Ben hiç anlamıyorum nasıl oluyor kasılma .Kizlar kasılma karnin sertlesmesi mi oluyor mu siz de de?
Maşallah canım benim ki de tam 33 cm 800 gr çıktı dün bende corona atlattım kac haftalik sizin ki? Benim ki biraz az gibi geldi bana33 cm boyu kg 900 gram olmuş kuzum
Teşekkür ederimMaşallah canım benim ki de tam 33 cm 800 gr çıktı dün bende corona atlattım kac haftalik sizin ki? Benim ki biraz az gibi geldi bana
Güzel bence, bende Zehra koymak istiyorum, ama eşimle tam anlaşamadık bu konuda.Eşimin isteği üstüne kızımızın adı Zehra Nas olacak nasıl sizce
Ok ben 25+2 de gitmiştim bugün 25+3 doktorunuz şeker yüklemesi istedi mi ?Benim ki açlık tokluk e aylık şeker bakalım dedi açlık 83 2 saat tokluk 87 cikmis 3 aylık şekerde arada cikmis istemez herhaldeTeşekkür ederimcanım . Seninkide gayet yerinde ve güzel haftalık bilginde hemen hemen aynı benimki 26+1 bugün
Çok iyi çıkmış bnm gittiğim dahiliye gebelerde 2 saat olmaz 1 saatlik tokluk yapılır dediOk ben 25+2 de gitmiştim bugün 25+3 doktorunuz şeker yüklemesi istedi mi ?Benim ki açlık tokluk e aylık şeker bakalım dedi açlık 83 2 saat tokluk 87 cikmis 3 aylık şekerde arada cikmis istemez herhalde
Aynen bende hep keserim kaşındiri beni kızımda da.kestim bunda da keserim ✂✂Ben kendi kiyafetlerimin pantolonlar dahil herşey ne varsa mesela mağazadan aldım geldim direkt etiketleri keserimçocukluğumdan beri böyle huylaniyorum hem boyundaki etiketlerden hemde yan kalça hizasına yakın olan etiketler ne bulursam etiket adına kesiyorum . Çocuğuma da öyle yapıcam
Bende arada oluyor kontrolde sorucam normal mi bilmiyorumKizlar kasılma karnin sertlesmesi mi oluyor mu siz de de?
Karnının bi tarafinda TOP gibi sertlesiyor toparlanıyor oraya sanırım bu kasılma oluyorBen hiç anlamıyorum nasıl oluyor kasılma .
Bende anlamadım ama 3 aylık şeker daha önemli sanırım.Bide diyorum devlete gidip orda tekrar mı baktirsamÇok iyi çıkmış bnm gittiğim dahiliye gebelerde 2 saat olmaz 1 saatlik tokluk yapılır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?