Bak benden suyu icmeden 3 tup kan alindi saat 11 20 de kadin suyu verdi dediki 12 20 de gel bu tupe kan alsinlar tamm dedim oyle yaptim sonra sonuclar cikti aclik 83 60 dakika 94 120 dakika 155 yaziyo iyi de siz 120 dakika bakmadiniz bu neyin kafasi o deger bi saat sonra verdigim degerse sinirdayim ayni anda benden aldiklari kan nasil 83 94 cikiyo onu da ayri anlamadimCnm o 120 dkka yazan 2.ci 60 dkka oluyor yani 1 saat arayla ölçülüyor..
Sonra dan gördüm sanırım 2.kez bakılmamış..
Ben bikaç eksik var pijama felan alıcam tamamlayıp hazirlayayim diyorum dursun bi kenarda nolur nolmazKızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz.
Aynı uykusuzluk bende de var öyle guzel uykum geliyor yatıyorum 10 dk sonra Zombi gibi açılıyor gözlerim bi türlü dalamiyorum uykuya kaliteli uykuyu unuttum epeydirkızlar hepinize teşekkür ederim3 litreye çıkardım suyu ben birkaç gündür hiç uyuyamıyorum geceleri kendiliğimden uyanıyorum sonra yok oluyor uykum. Aslında deli gibi uykum var yatmadan önce yoğurt yiyorum yad da süt içiyorum ama bana mısın demiyor. Uyuyamamak ne kötüymüş meğer
Ben mırmır bir başak burcu olduğum için 30 da hazırlar kafam rahat beklerim gibi geliyorçünkü zaten ben 36dan sonra evde olmayacağım, doktorum şehir dışında ben de orda annemde kalırım
Neler koyacağız, neler gerekli hazırladıkça yazım bari buraya da listemizi oluşturalım
Ben o işi hallettim bileKizlar sanki çok agirlasacak gibiyim. Acaba kiyafetlerini yikayip ütülesem mi bilemedim. Ayakta az dursam ayagim sisiyor ustune basamiyorum
Siz ne zaman baslayacaksiniz.
Oglumdan kalma esyalar da var bizde onlarin bi kismini yikadim ama tekrar yikanmasi lazim. Bide cok esya almadim ben ya.. buna ragmen bir suru esyasi var ya anlamadim ben ya nerden geldi bu kadarBen aldıklarım bi makine birikince hemen attım yıkadım, ütüledim yerleştirdimşimdi yine bi makine birksin yine yıkıcam beklemeden. Beklemenin anlamı yok zaten ne kadar erken yaparsak o kadar iyi son zamanlarda uğraşmak zor olabilir.
bu arada iç ve dış etiketlerini kesmesi de nerdeyse yarım günü alıyor hberiniz olsun
Aynen belki normal olur saglikla sihhatle gelsin insallah az kaldiii 2 bucuk ay falan seninNormal gelirse bnm için iyi olur tabigelebilirde sağlıkla inşallah kasımın son haftası diyorum 27 kasım olsun oğlum 27 Mart uyumlu olsun dedim nasip daha güne bakmadım desem
34/36 arasıKizlar sanki çok agirlasacak gibiyim. Acaba kiyafetlerini yikayip ütülesem mi bilemedim. Ayakta az dursam ayagim sisiyor ustune basamiyorum
Siz ne zaman baslayacaksiniz.
Aynn senin de erken alınır sezeryandı demiAynen belki normal olur saglikla sihhatle gelsin insallah az kaldiii 2 bucuk ay falan senin
Aynen cnm bebis ileriden gitmiyor ama oyuzden aralik olur gibi ama nasip:)vaktinde saglikla dogsunlar insAynn senin de erken alınır sezeryandı demi
Acaba tahlil tipi mi farklı labaratuvarın.. o 3 tüpü suyu içtikten sonra almış olsalar kanı bekletip ölçüm yapılmıştır dicem ama bu bile saçma .. Bence tekrar bi ölçüm yaptırmanda fayda var saçmalamışlar.Bak benden suyu icmeden 3 tup kan alindi saat 11 20 de kadin suyu verdi dediki 12 20 de gel bu tupe kan alsinlar tamm dedim oyle yaptim sonra sonuclar cikti aclik 83 60 dakika 94 120 dakika 155 yaziyo iyi de siz 120 dakika bakmadiniz bu neyin kafasi o deger bi saat sonra verdigim degerse sinirdayim ayni anda benden aldiklari kan nasil 83 94 cikiyo onu da ayri anlamadim
Ben o suyu icip tekrar olcum yaptiramam doktorun yanina haftaya gidebilirsem gitmeye calisacam bu durumu kendi cozsun ben seker testi yaptirmada bile tereddutdeydimAcaba tahlil tipi mi farklı labaratuvarın.. o 3 tüpü suyu içtikten sonra almış olsalar kanı bekletip ölçüm yapılmıştır dicem ama bu bile saçma .. Bence tekrar bi ölçüm yaptırmanda fayda var saçmalamışlar.
3 tup kanda tek seker yok kanimdaki enfeksiyona falan da bakmis suyu icerken bekledigim elimde tuttugum tupte 60 dakika yaziyordu onu hatirliyorum hatta hemsire 12.20 de yazdi 11.20 de suyu vermistiAcaba tahlil tipi mi farklı labaratuvarın.. o 3 tüpü suyu içtikten sonra almış olsalar kanı bekletip ölçüm yapılmıştır dicem ama bu bile saçma .. Bence tekrar bi ölçüm yaptırmanda fayda var saçmalamışlar.
Bir kaç hafta sonra başlanması öneriliyor diye biliyorum. Yani once kaslar kendileri toparlanmaya calışmalıymış. Tembellik yaparmış hemen baslanması. Ama doktora sormadım daha.Sezeryan gecmisi olan anneler
Sezeryandan sonra daha hastaneden cikmadan owlinin korsesinden onerdi birkac arkadasim, siz kullandiniz mi ve ne dusunuyosunuz bu konuda? Dikislerin ustune korse kullanilabiliyor mu
Acibademde hemen taktiriyorlarmisBir kaç hafta sonra başlanması öneriliyor diye biliyorum. Yani once kaslar kendileri toparlanmaya calışmalıymış. Tembellik yaparmış hemen baslanması. Ama doktora sormadım daha.
COk sukur canim ne kdr olmus bebisKızlar çok şükür herşey güzelbebeğimi göremedim kendi baş aşağı rahime doğru idi . 3 aylık şekerime kanda baktırdım o da çok şükür normal çıktı gerek yok dedi yüklemeye de .
33 cm boyu kg 900 gram olmuş kuzumCOk sukur canim ne kdr olmus bebis
Sezeryan da belli zaman sonra korse öneriliyor bn 10 gün sonra kullanmıştımSezeryan gecmisi olan anneler
Sezeryandan sonra daha hastaneden cikmadan owlinin korsesinden onerdi birkac arkadasim, siz kullandiniz mi ve ne dusunuyosunuz bu konuda? Dikislerin ustune korse kullanilabiliyor mu
İleri gitse de gitmese de bnm ki 38 de alırız dedi iri olursa erken alınır mı dedim yok dedi gününü doldurmasını bekleriz dediAynen cnm bebis ileriden gitmiyor ama oyuzden aralik olur gibi ama nasip:)vaktinde saglikla dogsunlar ins
Peki 10 gun sonra takinca da dikisler acimamis miydi sonucta sıkışıyorlarSezeryan da belli zaman sonra korse öneriliyor bn 10 gün sonra kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?