Sennkendi doktoruna anlat bu durumu. Bana ilginç geldi. Bi şey diyemiyorum.Valla ya bu 155 bi saat sonra alinansa diye aklima geliyo bu nasil bi sacmaliktir bak ilk gebeligimde sadece bi saat sonrasina bakildi o da 113 cikti bise yok dedi doktorum ama bu gercekten cok sacma oldu
Banada sacma geliyo sanki 60 dakikada aldiklari kan 155 mis gibi hissediyorum suyu yapti bi tup verdi ustune de 12. 20 yazdi saate bakip yani bi saat sonra bi gidebilsem hastaneye soracam randevu da yokki alayim mesaj attim instagramdan cevap vermedi doktorSennkendi doktoruna anlat bu durumu. Bana ilginç geldi. Bi şey diyemiyorum.
Bende içiyorum artık kendimi zorlayıpSu çok önemli annesi aman aksatma bn 2.5-3 litre içmeye çalışıyorum
24+3tü gittiğimde canım gösterdi ama net değildiMasallah canim gosterdimi yuzunu aynen su onemli demekki :)tam kac haftalk
En guzeli canim cok az kalmis 30 a:)Ben 30. Haftadan sonra yavaş yavaş hazırlamayı planlıyorum.
Bi aksilik çıkmazsa 34-35Kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz.
Takip eden doktor neci oluyor acabaBende var bobrek buyumesi normaldede vardi suanda var hamilelikte artiyor zaten boyle seyler ayda bi ultrasona giriyorum takip ediyorlar
Ben mırmır bir başak burcu olduğum için 30 da hazırlar kafam rahat beklerim gibi geliyorKızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz.
Neden 38+5Bi aksilik çıkmazsa 34-35
38+5 de doğum olcak bnm
Sezeryan olacak 2. Doğum bnmNeden 38+5
Tam tarih ne oluyor canimSezeryan olacak 2. Doğum bnm
Cnm o 120 dkka yazan 2.ci 60 dkka oluyor yani 1 saat arayla ölçülüyor..Merve benim kafama bise takiliyor simdi ben bu seker testini yaptirdim sadece 60 dakika sonra kan alindi benden ama sonuclarda aclik 83 60 dakika sonra 94 120 dakika sonra 155 yaziyor saglik ocagi doktoru normal dedi bi doktora daha attim o da iyi dedi testi yapan doktora gidemedim ama kafam cok karisik 120 dakika beklemedimki ben o 155 ne alaka
Bnmde 3. Doğum sezeryan olacak ta ne kadar önce alır doğuma bısey demedı doktor38 mi 39 mu. Tam net tarıh yazınca merak ettımSezeryan olacak 2. Doğum bnm
Doktorum söyledi 2. 38+5 alıyoruz dediBnmde 3. Doğum sezeryan olacak ta ne kadar önce alır doğuma bısey demedı doktor38 mi 39 mu. Tam net tarıh yazınca merak ettım
Ayyy hadı bakalım hayırlısı sağlıkla gelsın kuzucukDoktorum söyledi 2. 38+5 alıyoruz dedi
Normal gelirse bnm için iyi olur tabiTam tarih ne oluyor canimnormal gelirse bebis napcn:)
Amin cümlemizin inşallahAyyy hadı bakalım hayırlısı sağlıkla gelsın kuzucuk
Ben aldıklarım bi makine birikince hemen attım yıkadım, ütüledim yerleştirdimKizlar sanki çok agirlasacak gibiyim. Acaba kiyafetlerini yikayip ütülesem mi bilemedim. Ayakta az dursam ayagim sisiyor ustune basamiyorum
Siz ne zaman baslayacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?