- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Bnde 5 haftada 4 kilo almışımCanım ben de bildiğimden değil burda biri yazmıştı kaşar ve muz diye onu yedim bir de ceviz yedim. Evde yoğurt yapıyorum bol ayran içiyorum midemi rahatlatıyor diye. Yoksa özel beslenmem yok evde ne pişerse ne bulursam pasta tatlı canım ne çekerse yiyorum çok iyi örnek değilimbir de vitaminlerimi aksatıyordum ona dikkat ettim. Ama ben de kilo aldım baya 2 haftda 4 kilo
Kasım annesi oluyrsunz o zmanDoktordan çıktımkızçem 1.126 gr 37 cm olmuş dr la doğum konuştum 38+5 de alırız dedi bacak boyu biraz önden gidiyormuş
Evet öyle olacakKasım annesi oluyrsunz o zmansanyrum ki nasip olursa bnde öyle olurum
MAsallah yuzunu gosterdimi findikDoktordan çıktımkızçem 1.126 gr 37 cm olmuş dr la doğum konuştum 38+5 de alırız dedi bacak boyu biraz önden gidiyormuş
Kac haftalik canim olcumlere gore dogumun kasimdaDoktordan çıktımkızçem 1.126 gr 37 cm olmuş dr la doğum konuştum 38+5 de alırız dedi bacak boyu biraz önden gidiyormuş
Tabi ki hayırrrr bi utanmadan sırtını döndüMAsallah yuzunu gosterdimi findik
Yarın 27 olcem evet kasım daKac haftalik canim olcumlere gore dogumun kasimda
Ah bu kizlar benim ilki gösteriyordu ya guzel fotolari varTabi ki hayırrrr bi utanmadan sırtını döndü
Salıya kontrol randevusu aldım umarım gösterirAh bu kizlar benim ilki gösteriyordu ya guzel fotolari varama son zamanlar gostericekler bence iyice buyunce
Insallah iyi yapmissinSalıya kontrol randevusu aldım umarım gösterir
Bugün kaç oluyosun tam? Kaç artı kaç?Doktordan çıktımkızçem 1.126 gr 37 cm olmuş dr la doğum konuştum 38+5 de alırız dedi bacak boyu biraz önden gidiyormuş
Benimki de gostermemistiTabi ki hayırrrr bi utanmadan sırtını döndü
Doktor öne almasaydı 25+5Bugün kaç oluyosun tam? Kaç artı kaç?
Hmm alınmıs haliyle bile de maşallah iri senin bebe de bak. Benim 27+1 iken 1170 gram 38 39 cm çıktı 28+5 çıktı ultrasonda.Doktor öne almasaydı 25+5
Aldı ya 26+6
Hmm alınmıs haliyle bile de maşallah iri senin bebe de bak. Benim 27+1 iken 1170 gram 38 39 cm çıktı 28+5 çıktı ultrasonda.
Masallah maşallah27+5 çıktı 28+4 boyu çıkmış dedi göbek normal dedi zaten sen irisin baba abi iri normal dedi doktor kendi de iri bnmde böyle oldu bişi olmaz dedi
Gülüyordu ultrason da ama yüzünü göstermedi eliyle kapattıMasallah maşallah
Şapşal yaGülüyordu ultrason da ama yüzünü göstermedi eliyle kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?