2021 Aralık Anneleri

Kızlar Merhaba, Doktorum cinsiyet konusunda kararsız kaldı bi çıkıntı var ama sonra bi tuşa bastı kırmızı oldu kordonmuş dedi 2 hafta sonra gel dedi bende meraklanıp devlette bi doktora gittim o da kordon bacak arasına girmiş ama ben erkeğe benzettim çıkıntı var ama kesin demiyelim dedi tecrübelerinize göre sizce bu çıkıntı kordon olabilir mi tahminlerinizi alabilir miyim 16+2 yiz 2 fotoğraf yüklüyorum 🙈💖💜
F29A9C1A-18C9-46D4-87DC-762363CCACD3.jpeg
2286343C-3113-4722-ADC1-865CECD25B15.jpeg
F29A9C1A-18C9-46D4-87DC-762363CCACD3.jpeg

Kızlar Merhaba, Doktorum cinsiyet konusunda kararsız kaldı bi çıkıntı var ama sonra bi tuşa bastı kırmızı oldu kordonmuş dedi 2 hafta sonra gel dedi bende meraklanıp devlette bi doktora gittim o da kordon bacak arasına girmiş ama ben erkeğe benzettim çıkıntı var ama kesin demiyelim dedi tecrübelerinize göre sizce bu çıkıntı kordon olabilir mi tahminlerinizi alabilir miyim 16+2 yiz 2 fotoğraf yüklüyorum 🙈💖💜Eki Görüntüle 2912649 Eki Görüntüle 2912648 Eki Görüntüle 2912649
Ben bundan hiç anlamıyorum siyah beyaz ultrason olsa daha iyi anlıyorum 🤣

Çok saçma hocam sınıfta Bişey olsa bi çocuğa o sorumluluk ta sızde kimse üstüne almaz bi arastrın bence bu konuyu sızın tenefussuz sınıfta durmanız erken gelıp son öğrenciye kadar beklemenızde nöbet yerıne gecıyor bence
Bizim müdür biraz degisik hocam. İdare ediyoruz mecbur 🤷

2 gündür gece bile kalkıp su içiyorum dilim damağım kup kuru dr sorcam bakalım bekliyorum sıramı
Benim de aklıma şeker geldi senin için
Şeker de ağız kuruluğu yapar annemden biliyorum. Doktorunuza bi söyleyin isterseniz
Ben de şeker ayrıca çıkabilir zaten ama
Boğaz kuruluğu nerden baksan 7 8 yıldır var
O kadar yılda çıkardı herhalde kaç kere tahlil yaptırdım
KKuruhavaya taşınmamla başladı öğretmen olmamla devam ediyor

Benim de aklıma şeker geldi senin için

Ben de şeker ayrıca çıkabilir zaten ama
Boğaz kuruluğu nerden baksan 7 8 yıldır var
O kadar yılda çıkardı herhalde kaç kere tahlil yaptırdım
KKuruhavaya taşınmamla başladı öğretmen olmamla devam ediyor
Şekeri ölçtürdüm normal ani açlıklar oluyor şekerim düşüyor ondan olabilirmiş takip etcem

dikişlere neden bakıyor bana hiç bişey demedi de doktorum merak ettim
Bebek başlı yaptıkça dikişler ağrırmış ya
Bnm 10 yıl oldu iyi dedi bazılarında duvarda incelme gibi bişey dedi

Back