2021 Aralık Anneleri

5 hafta çalışacak mısınız sonradında
yerime görevlendirme yapıldı dönersem nasıl olur bilmiyorum,ilçe kabul etmez belki öyle bir hakları var mı bilmiyorum ama. Biraz da o zamanki salgın durumuna bağlı şartlar daha kötü olursa riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum

idari izinli ilgili bir şeyden bahsetmiyor sanırım burda. Biz idari izin genelgesinde yazan "görevini fiilen yerine getirmiş sayılır" maddesine istinaden almamız gerektiğini düşünüyoruz.

Merhaba canım, ben de bir süredir senin gibiyim gerçi benim gebelik öncesi baya psikolojim bozuktu zaten. Düşünmemeye, kavga etmemeye çalışıyorum çünkü edersem, ağlarsam nefes alamıyorum, panik atak gibi oluyorum. Bebek içimde çırpınıyor sanki yavrum. Az kaldı doğuma kadar sabredicez çare yok, inan her şeyi hissediyorlar bence. O an ortamdan uzaklaşıp bir süre bekle sinirin geçene kadar konuşma, ben böyle yapıyorum en azından.

Benim belim tutuldu gibi bi şey oldu
Resmen evde şekilden şekile girerek gezebiliyorum
Bi tuhaf bi şey oldum

Benim de kontrolüm gelecek hafta içinde
Şeker yüklemesi de yaptıracağım büyük ihtimalle

Benim belim tutuldu gibi bi şey oldu
Resmen evde şekilden şekile girerek gezebiliyorum
Bi tuhaf bi şey oldum

Benim de kontrolüm gelecek hafta içinde
Şeker yüklemesi de yaptıracağım büyük ihtimalle
Bana da yukleme yapmak istemezsen kanda baktir dedi aclik tokluk baktiracagm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…