- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Bi tişört ayarla tek onu giy streç sarmaYagli guresci gibi geziyorum zaten evdeama yaglanip o yaglarin kiyafete emilmemesi icin bisey dusunmemiz sart, gobegim acik geziyordum ama artik havalar da sogudu strec film sardim gobegime o da kasindirdi
Ben tam 24te aldimKızlar 24. Haftada idari izine çıkacagim ama raporu 24+6 iken mi almak lazım yoksa 23+6 dan sonra hemen 24e girince mi alıyoruz aklım karıştı
Yaaa hayırlısı olsun inşallah şaka gibi büyüdü baya minnoşlarAşkısi o da tam haftasını doldurursa. Açıkcası ben bu irilikle kasım ortası gibi helir diye hissediyorum. Bakalım nasip.
Yok tshirt yipranacak diye degil surdugum yag daha uzun sure kalsin tshirt emmesin diye strec dusunmustumBi tişört ayarla tek onu giy streç sarmayağ zamanla kıyafeti yırtıyor doğurana kadar yıpransın doğurunca çöpe
Yok ya streç zayıflamak isteyenler sarıyor bişi mişi olur boşver 5 dk açık tut sonra devamYok tshirt yipranacak diye degil surdugum yag daha uzun sure kalsin tshirt emmesin diye strec dusunmustum
Analik evhamlari tum gucuyle etrafimizi sariyorduYok ya streç zayıflamak isteyenler sarıyor bişi mişi olur boşver 5 dk açık tut sonra devamçatlayan her türlü çatlar
Hadi bakalım hayır haberlerGunaydin kizlar dr dayım sirami bekliyorum:)
Hayırlı haberlerle inşallahGunaydin kizlar dr dayım sirami bekliyorum:)
Benim de 2 haftadır falan bir anda büyüdü. Hem gergin hem de oturup kalkarken ağrıyor.Kizlar karnim sanki ortadan ikiye cart diye ayrilcakmis gibi hissediyorum. Cok zayiftim ama smdi karnim kocaman oldu ve patlicak diye korkuyorum
Buyurken karninizda igne batmasi gibi derinizin gerildigini hissedio musunuz siz de? Normal mi bu? Surekli yagliyorum bu arada aslinda gergin falan degil ama aci var
5 hafta çalışacak mısınız sonradındaİzne çıktığımız günden itibaren 8 hafta hesaplicaz, 32+6 da alınabilir bence zaten raporlarda gün yazmiyor yani benim doktorum yazmıyor en azından gün belirtmezseniz sorun olacağını sanmıyorum 32 haftalık gebedir ve çalışabilir demesi yeterli olur.
Doktorum asi olmami soyledi ve olmaya karar verdim bende hala icimde buyuk kararsizlik var olan arkadaslar yan etkiniz oldumu??
Ciktim simdi :)bebis 790 gr 25+2 ciktiHayırlı haberlerle inşallah
Prenses nasılmış tosbik olmuş muGunaydin kizlar dr dayım sirami bekliyorum:)
Ohhh ohhh maşallahCiktim simdi :)bebis 790 gr 25+2 cikti
Benimki minyon olcak sanrmPrenses nasılmış tosbik olmuş mu
Hamile günlüğünde sende ssvd yapın diyor baksanaCiktim simdi :)bebis 790 gr 25+2 cikti
Fl 45 mm sanirim 32 cm mi oluyorOhhh ohhh maşallahboyu nasıl bundan sonra daha çabuk kilo alır
Yaa niye iyi değil mi dr mu dediBenimki minyon olcak sanrmyuzunu de goremedik birdahakine dedik artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?