2021 Aralık Anneleri

Yagli guresci gibi geziyorum zaten evde ama yaglanip o yaglarin kiyafete emilmemesi icin bisey dusunmemiz sart, gobegim acik geziyordum ama artik havalar da sogudu strec film sardim gobegime o da kasindirdi
Bi tişört ayarla tek onu giy streç sarma yağ zamanla kıyafeti yırtıyor doğurana kadar yıpransın doğurunca çöpe

Doktorum asi olmami soyledi ve olmaya karar verdim bende hala icimde buyuk kararsizlik var olan arkadaslar yan etkiniz oldumu??

Yok tshirt yipranacak diye degil surdugum yag daha uzun sure kalsin tshirt emmesin diye strec dusunmustum
Yok ya streç zayıflamak isteyenler sarıyor bişi mişi olur boşver 5 dk açık tut sonra devam çatlayan her türlü çatlar

Benim de 2 haftadır falan bir anda büyüdü. Hem gergin hem de oturup kalkarken ağrıyor.

5 hafta çalışacak mısınız sonradında

Doktorum asi olmami soyledi ve olmaya karar verdim bende hala icimde buyuk kararsizlik var olan arkadaslar yan etkiniz oldumu??

Çoğu doktor covid aşısını öneriyor. Ben geçtiğimiz hafta oldum ilk akşam üstüne yatınca biraz ağrıdı onun dışında etkisi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…