Soracağım hocam inşallah ama sizden de ricam bu durumu bizim için öğrenir misinizMesajı ekran görüntüsü aldım pazartesi arkadasa sorup cevabını yazarım Size
Aslında direk il nemde mutemetlik veya özlük birimine sorsaniz kesin cevap verirler
Bende de var en yumusak diş fırçalarından aldım ama cıks hala aynı.Selam kızlar diş etı kanaması normslmıydi hamılelıkte
Normal bir durum endişe etmeyin kızlar ☺Selam kızlar diş etı kanaması normslmıydi hamılelıkte
Ben yine terse dalgalanıyorumBen de duygusl dalgalanma olmadı ya.
Kasilma esnasinda bazen oluyor diyer turlu agrilarim yok cok sukurAgrin da oluyor mu canim
Doktora gittin mi bunlari dike getirdin mi canimKasilma esnasinda bazen oluyor diyer turlu agrilarim yok cok sukur
Merhaba fetal ekoyu nerede çektirdiniz acaba ?Bizde de aynı durum çıktı. Fetal eko çekildi onda da doğrulandı. Doğuma kadar takip edilecek. Çok önemsemedi doktor.
Etlik Zübeyde Hanım Hastanesinde çektirdik.Merhaba fetal ekoyu nerede çektirdiniz acaba ?
Kazene ulas canım mesaj at yardımcı olur.Kızlar ben rapunzel90 mailimi ve şifremi unuttum nasıl giriş yapıcam
Kuzum bekle sana no atayım oraya yaz acarlarKızlar ben rapunzel90 mailimi ve şifremi unuttum nasıl giriş yapıcam
Salı günü inşallahYakınlarda kimlerin kontrolleri var bakalım?
Aç git sana da şeker yüklesinler bananeSalı günü inşallah
Kız saat 13:30 da bayılırım 12 de kahvaltı yapıyom da o kadar bekleyemiyom derse çarşamba gider yaparımAç git sana da şeker yüklesinler banane
Iyi hadi bakalım öyle olsun.Kız saat 13:30 da bayılırım 12 de kahvaltı yapıyom da o kadar bekleyemiyom derse çarşamba gider yaparım
Yarin kontrol canim hayirli haberler alirz insYakınlarda kimlerin kontrolleri var bakalım?
Hadi bakalım. Herkesin bebesi iyi olsun herkese şükürler edelim.Yarin kontrol canim hayirli haberler alirz ins
Perşembe günü ayrıntılı ultrasona gideceğim farklı bir doktora heyecan dorukta ☺Yakınlarda kimlerin kontrolleri var bakalım?
Biraz geç olmuş.Perşembe günü ayrıntılı ultrasona gideceğim farklı bir doktora heyecan dorukta ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?