Bende bende birde bebegımı görmeyi çok ıstıyorım. Ikıncıı doğumumda karnıma dokunduklarını hıssettım acı degıl ama dokunuş buraz uyutalım dedıler görmek istıyırım dedım gerı uyandrcaz dedıler 10 dk falan uyudum heralde tuhaftı bebegı cıkarurkrn uyandrdılarBende korkyrum tamamen uyumaktan , uyandıktan sonra saçma sapan sayıklamaktan çok korkyrum
Ben kendime güvenemiyorumBn ilk de tamamen uyudum bişi sayıklamadım şükürbuhu da aynı düşünüyorum bakalım vakit ne gösterecek
Ya ne güzel bakalm zaman ne gösterecek kesin sezeryan mı olacaksınz sizBende bende birde bebegımı görmeyi çok ıstıyorım. Ikıncıı doğumumda karnıma dokunduklarını hıssettım acı degıl ama dokunuş buraz uyutalım dedıler görmek istıyırım dedım gerı uyandrcaz dedıler 10 dk falan uyudum heralde tuhaftı bebegı cıkarurkrn uyandrdılar
Spinal. Oglumda da spinal oldum. Çok guzeldi rüya gibiydiAnneler size bi sorum var
Sezeryan olacak anneler spinal mi? Genel anestezi mi ? Düşünüyorsunuz
ve neden ?
Spinal bir aksilik olmazsa ilki de oyleydi bebegimi gormek cok guzel bir duyguAnneler size bi sorum var
ve neden ?
evet ılk ıkı doğum sezeryanfı mecbur Buda sezeryanBen kendime güvenemiyorumama şey duydum tamamen uyytulmadığında ilerde bel ağrısına sebep oluyor gibisinden ondan da korkyrum ahh herşeyden korkyrum şuan
Ya ne güzel bakalm zaman ne gösterecek kesin sezeryan mı olacaksınz siz
Iyiyiz cok sukur,Benim kontrol 16nda hiç yüzünü göstermedi sipa heyecanla bekliyoruz bakalımKizlar nasılsınız kontrolleriniz ne zaman?ben onumuzdeki pztsi cok merak ediyorum:)
Benim 1 ay sonra .. Gecen sali muayene oldum.Gelmiyor kontrollerKizlar nasılsınız kontrolleriniz ne zaman?ben onumuzdeki pztsi cok merak ediyorum:)
Benım yarın canım bende meraktayımKizlar nasılsınız kontrolleriniz ne zaman?ben onumuzdeki pztsi cok merak ediyorum:)
Benim ilkinde spinaldi ama belden aşağısını hareket ettirememek bence çok kötü bir duygu, aynısını hissetmek istemiyorum o yüzden doktor da tamam derse genel isteyeceğim. Biraz sonra görürüm çocuğu, zaten ilkinde gördüm ama bir şey anlayamadım, perişandım. Ilk çocuğum doğduktan 3 ay sonra ben safra kesesi ameliyatı oldum, haliyle genel yaptılar. İyileşme süresi olarak arasında bir fark yok bence.Anneler size bi sorum var
ve neden ?
Benimde aynı öyle enfeksiyon çıktı şimdi 1 haftadır şuan erken randevu alamadıgım için saglık ocagındaki doktora göstercem sonucuBenim normal zamanda da sürekli akıntı olurdu yani olmadığı gün bilmiyorum ama gittiğim doktorlar olağan dışı birsey söylemedi hiç. Ama hamilelikte renk olarak falan değişti ve arttı. Doktora deyince tahlil yapıyor ve enfeksiyon çıkıyor. Galiba bu şekilde gidecek doguma kadar öyle gibi görünüyor. Sürekli ilaç kullanmak da istemiyorum
Munorol antibiyotik mi bana da onu verir heralde. Onun dısında netten baktım evde napabilirim diye ama kan sulandırıcı kullandıgım için bana uygun bişey bulamadım sadece bol su içmek probiyotik yoğurt kefir tüketmek karpuz salatalık yemek bana uyuyorBenimde normal zamanda oyle. Oglumda da oyleydim. Cok sukur sikinti olmadi. 2 kere munorol kullndim. Duzeliyor 1 hafta sonra ayni. İc camasirim sabah aksam degisiyor. Bende anlamadim. Su da iciyorum. Doktor antibiyotik yazdi. Baska da yapacak birsey yok dedi.
Ben büyük kızımda zorunlu genel oldum o biraz farklıydı kötü bir doğum hikayem varAnneler size bi sorum var
ve neden ?
7 Eylül bakalım tosbik ne alemdeKizlar nasılsınız kontrolleriniz ne zaman?ben onumuzdeki pztsi cok merak ediyorum:)
gaitaya bakmadılar mı ben de geçen hafta çektim onu. burda çok kişide var ne yazık ki.Kızlar ya cumadan beri ishal karın ağrısı var doktora gittim direk covitden şüphelendiler şükür negatif çıktı da nst ye bağladılar erken doğummu var diye karın ağrısı için çok şükür oda yok ama karnımdaki gaz sancısı geçmiyor napsam ki ya gaz beni mahfediyor
ben de birce istiyorum. eşimi ikna edebilirsem tabiBen bu ara gülce ismine taktım kafayı çok hoşuma gidiyor
İshal devam ederse yaptır dedi dünden beri ishal kalmadı çok şükürgaitaya bakmadılar mı ben de geçen hafta çektim onu. burda çok kişide var ne yazık ki.
uyku problemi bende de var malesef gece gezmediğim oda kalmıyor bazen. sağımdan soluma dönerken bile uyanıyorum. sırtım çok ağrıyor bir de ondan da uyuyamıyorum.Slm kızlar uykusuzlar buradamı?. Artık gece defalarca kalkıyorum. Biraz dolanıp geri uyuyorum. Uzun zamandır da yazamadım buraya. Malum kış hazırlıkları başladı bizim burada bide 2 çocuk olunca size vakit ayıramıyorum. Umarım herkes çok iyidir. Bizde oğlumuza Yiğit Alp ismini koymayı düşünüyoruz. Sizde belli mi isimler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?