2021 Aralık Anneleri

Bende korkyrum tamamen uyumaktan , uyandıktan sonra saçma sapan sayıklamaktan çok korkyrum
Bende bende birde bebegımı görmeyi çok ıstıyorım. Ikıncıı doğumumda karnıma dokunduklarını hıssettım acı degıl ama dokunuş buraz uyutalım dedıler görmek istıyırım dedım gerı uyandrcaz dedıler 10 dk falan uyudum heralde tuhaftı bebegı cıkarurkrn uyandrdılar

Bn ilk de tamamen uyudum bişi sayıklamadım şükür buhu da aynı düşünüyorum bakalım vakit ne gösterecek
Ben kendime güvenemiyorum ama şey duydum tamamen uyytulmadığında ilerde bel ağrısına sebep oluyor gibisinden ondan da korkyrum ahh herşeyden korkyrum şuan
Ya ne güzel bakalm zaman ne gösterecek kesin sezeryan mı olacaksınz siz

Bende ilkinde sezaryen olmuştum belden asagiyi uyustirdular hiçbişey hissetmedim ne dokunuş ne acı ne sonrasında bel agrisi baş ağrısı olur diye kahve icmemi tembihlemisti anestezi uzmanı doğumdan sonrada baş ağrısı olmadı
Miyom ameliyatı da olmuştum aynı anda miyomlarimin alındığı sağ tarafımda inanılmaz ağrı oldu eve ciktigimda 10 günde normal hayatıma dönmüştüm gibi biseydi
Bunda da inşallah öyle olur

Anneler size bi sorum var
Sezeryan olacak anneler spinal mi? Genel anestezi mi ? Düşünüyorsunuz
ve neden ?
Benim ilkinde spinaldi ama belden aşağısını hareket ettirememek bence çok kötü bir duygu, aynısını hissetmek istemiyorum o yüzden doktor da tamam derse genel isteyeceğim. Biraz sonra görürüm çocuğu, zaten ilkinde gördüm ama bir şey anlayamadım, perişandım. Ilk çocuğum doğduktan 3 ay sonra ben safra kesesi ameliyatı oldum, haliyle genel yaptılar. İyileşme süresi olarak arasında bir fark yok bence.

Haftaya okullar açılıyor kızım anaokuluna başlayacak normalde 3 yaşında kreşe vermiştim pandemiden bi gitti bi gitmedi ara ara gitti hamilelik olunca da hiç gondermemistim
Şimdi çok endişeliyim okuldan eve virüs taşır diye Son uc aya girdik en kritik donem covit acisindan,benim gibi kara kara düşünen var mı ?

Benimde aynı öyle enfeksiyon çıktı şimdi 1 haftadır şuan erken randevu alamadıgım için saglık ocagındaki doktora göstercem sonucu
Munorol antibiyotik mi bana da onu verir heralde. Onun dısında netten baktım evde napabilirim diye ama kan sulandırıcı kullandıgım için bana uygun bişey bulamadım sadece bol su içmek probiyotik yoğurt kefir tüketmek karpuz salatalık yemek bana uyuyor

Anneler size bi sorum var
Sezeryan olacak anneler spinal mi? Genel anestezi mi ? Düşünüyorsunuz
ve neden ?
Ben büyük kızımda zorunlu genel oldum o biraz farklıydı kötü bir doğum hikayem var Küçük kızımda herseyi görmek istediğim için spinal oldum. Hicbirsey hissetmedim doğum sırasında, sadece kendim çok gergin olduğum için tansiyonum çıktı, bir de doğum sonrası anesteziyi zor attım biraz. Simdi de spinal olacağım inşallah. Herseye rağmen doğduğu anda görmek çok güzel

gaitaya bakmadılar mı ben de geçen hafta çektim onu. burda çok kişide var ne yazık ki.

uyku problemi bende de var malesef gece gezmediğim oda kalmıyor bazen. sağımdan soluma dönerken bile uyanıyorum. sırtım çok ağrıyor bir de ondan da uyuyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…