Bnmkı vuruyor sankı zonkluyor gıbı oluyorAyaklarım şişmedi sanırım hiç
Gerçi evden de çıkmıyorum
Şiştiyse de anlamamış olabilirim
Ama bi sabah ellerim şişmişti
Akşam yediğim şeylere dikkat ettim
Sonra yaşamadım
Aramızda bebeği vajinasına doğru vuranlar vardı
Doktorları onlara ne demişti?
Bizimki iyice yaramaz olmaya başladı
Iki gundur şişmeye başladım ben de.Slm kızlar elleri ayakları şişen varmı dıger hamılelıklerımde hıc yaşamadım ama bunda başladı ne kötü rahatsız edıcı birşeymiiş boylr
Ayaklarını aşağıya getirdiğinde aynı şekilde çok zor oluyo napsam bilemyrum hadi annem dön bakalım diye seviyorumsonra biraz duruyo gbi oluyo
İkiniz de doktora sormadınız mi o arada?Bnmkı
Bnmkı vuruyor sankı zonkluyor gıbı oluyorartık hareketler çok belırgjn
Alttan biri tık tıklıyorgiggles eveeeeeeet biraz rahatsiz edici oluyor. Bazen de makatim da hissediyorum bagirsaklarima dogru vuruyor da o mu oyle hissettiriyor yoksa oralara nasil erisiyor bilmem
onun keyfi yerinde hiç rahatsız olur muBenim yine ilk kez oldu bu gece
Ama insanı uykusundan uyandırıyor
Sürekli irkilme hali
Kendinin de rahatsız olması lazım sürekli irkilmemden ama...
Valla dua et de vajinana doğru hissetmeonun keyfi yerinde hiç rahatsız olur mubnmki beni rahatsız ediyor gece depikliyor sabah saatlerinde oluyor genelde eşi önde olmasa nasıl hissederim bilemedim
İnşallah olmaz bnm ki sağlı sollu genelde kulağını Çek az yukarı vursunValla dua et de vajinana doğru hissetme
Hiç hoş değil
Ne yiyince siskinlik yapiyor acaba, bende de bazi gunler oluyor ama yediklerimi henuz takip etmedim hicAyaklarım şişmedi sanırım hiç
Gerçi evden de çıkmıyorum
Şiştiyse de anlamamış olabilirim
Ama bi sabah ellerim şişmişti
Akşam yediğim şeylere dikkat ettim
Sonra yaşamadım
Aramızda bebeği vajinasına doğru vuranlar vardı
Doktorları onlara ne demişti?
Bizimki iyice yaramaz olmaya başladı
Akşam kızartma yedım tuzlu falan da yedım sankı hamur falan bırde cekırdekNe yiyince siskinlik yapiyor acaba, bende de bazi gunler oluyor ama yediklerimi henuz takip etmedim hic
Dönüp duruyorum ben de sersemlesin diyrİnşallah olmaz bnm ki sağlı sollu genelde kulağını Çek az yukarı vursun
Geç saatte hamurişi veya tuzlu yediysem oluyorNe yiyince siskinlik yapiyor acaba, bende de bazi gunler oluyor ama yediklerimi henuz takip etmedim hic
Bana doktor spinal demişti canım tatlı olduğu için onda en rahat edersin demiştiAnneler size bi sorum var
Sezeryan olacak anneler spinal mi? Genel anestezi mi ? Düşünüyorsunuz
ve neden ?
Can tatlı olunca spinal mi olurmuşDönüp duruyorum ben de sersemlesin diyr
Geç saatte hamurişi veya tuzlu yediysem oluyor
En azından ni kere öyle olmuştu ertesi gün olmamıştı yemeyince
Bana doktor spinal demişti canım tatlı olduğu için onda en rahat edersin demişti
BilmiyorumCan tatlı olunca spinal mi olurmuşbnm tatlı değil o zmn yine genel bn genel oldum yine öyle istiyor da bilemiyorum
Spınal oldu dıger doğumlarım bundada ıstıyorum o anı yasamak harıkaAnneler size bi sorum var
Sezeryan olacak anneler spinal mi? Genel anestezi mi ? Düşünüyorsunuz
ve neden ?
Spinal dan tırsıyorum yaa bişey hissederim gibime geliyorSpınal oldu dıger doğumlarım bundada ıstıyorum o anı yasamak harıka
Yok hıssetmıyorsun canım tamamen uyumak daha korkutucu gelıyor banaSpinal dan tırsıyorum yaa bişey hissederim gibime geliyor
Soracaktım aslında ama baktım kontrolde kafası aşağı da artık vurmuyor o yüzden sormamıştım.İkiniz de doktora sormadınız mi o arada?
Bende korkyrum tamamen uyumaktan , uyandıktan sonra saçma sapan sayıklamaktan çok korkyrumYok hıssetmıyorsun canım tamamen uyumak daha korkutucu gelıyor bana
Bn ilk de tamamen uyudum bişi sayıklamadım şükürBende korkyrum tamamen uyumaktan , uyandıktan sonra saçma sapan sayıklamaktan çok korkyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?