2021 Aralık Anneleri

Bnmkı
Bnmkı vuruyor sankı zonkluyor gıbı oluyor artık hareketler çok belırgjn

giggles eveeeeeeet biraz rahatsiz edici oluyor. Bazen de makatim da hissediyorum bagirsaklarima dogru vuruyor da o mu oyle hissettiriyor yoksa oralara nasil erisiyor bilmem

giggles eveeeeeeet biraz rahatsiz edici oluyor. Bazen de makatim da hissediyorum bagirsaklarima dogru vuruyor da o mu oyle hissettiriyor yoksa oralara nasil erisiyor bilmem
Alttan biri tık tıklıyor
Komikle rahatsız edici arası bi his

Sanki birileri doktora sormuştu burda diye hatırladım
Ama neyse en kötü ben sorar söylerim size ayın 15inde

Benim yine ilk kez oldu bu gece
Ama insanı uykusundan uyandırıyor
Sürekli irkilme hali
Kendinin de rahatsız olması lazım sürekli irkilmemden ama...
onun keyfi yerinde hiç rahatsız olur mu bnmki beni rahatsız ediyor gece depikliyor sabah saatlerinde oluyor genelde eşi önde olmasa nasıl hissederim bilemedim

Ne yiyince siskinlik yapiyor acaba, bende de bazi gunler oluyor ama yediklerimi henuz takip etmedim hic

İnşallah olmaz bnm ki sağlı sollu genelde kulağını Çek az yukarı vursun
Dönüp duruyorum ben de sersemlesin diyr
Ne yiyince siskinlik yapiyor acaba, bende de bazi gunler oluyor ama yediklerimi henuz takip etmedim hic
Geç saatte hamurişi veya tuzlu yediysem oluyor
En azından ni kere öyle olmuştu ertesi gün olmamıştı yemeyince
Anneler size bi sorum var
Sezeryan olacak anneler spinal mi? Genel anestezi mi ? Düşünüyorsunuz
ve neden ?
Bana doktor spinal demişti canım tatlı olduğu için onda en rahat edersin demişti

Can tatlı olunca spinal mi olurmuş bnm tatlı değil o zmn yine genel bn genel oldum yine öyle istiyor da bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…