- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Bende enfeksiyon varken öyle oluyor. Doktora söylemiştim gaz olabilir demişti basta ama değil deyince tahlil yaptı enfeksiyon çıktı. Ilac kullanınca hafiflemistj ama benim sürekli enfeksiyon oluyor sanırım karın ağrısı ve akıntı yaşıyorum sürekliKızlar benim 2 gündür rahimde geçmeyen ağrı baskı var. Sizlerde de oluyor mu yoksa anormal bişey mi var dr aradım hem izinliymiş hem de yarın dr lar yokmuş. Soylemesi ayıp sanki büyük tuvaletim var gibi sürekli. Eşimde köye gitti akşam gelince acile gitsem mi?
Bende de geçmeyen enfeksiyon var. O kadar alistim ki hic birsey gecirmiyor.Bende enfeksiyon varken öyle oluyor. Doktora söylemiştim gaz olabilir demişti basta ama değil deyince tahlil yaptı enfeksiyon çıktı. Ilac kullanınca hafiflemistj ama benim sürekli enfeksiyon oluyor sanırım karın ağrısı ve akıntı yaşıyorum sürekli
Benim normal zamanda da sürekli akıntı olurdu yani olmadığı gün bilmiyorum ama gittiğim doktorlar olağan dışı birsey söylemedi hiç. Ama hamilelikte renk olarak falan değişti ve arttı. Doktora deyince tahlil yapıyor ve enfeksiyon çıkıyor. Galiba bu şekilde gidecek doguma kadar öyle gibi görünüyor. Sürekli ilaç kullanmak da istemiyorumBende de geçmeyen enfeksiyon var. O kadar alistim ki hic birsey gecirmiyor.
Benimde normal zamanda oyle. Oglumda da oyleydim. Cok sukur sikinti olmadi. 2 kere munorol kullndim. Duzeliyor 1 hafta sonra ayni. İc camasirim sabah aksam degisiyor. Bende anlamadim. Su da iciyorum. Doktor antibiyotik yazdi. Baska da yapacak birsey yok dedi.Benim normal zamanda da sürekli akıntı olurdu yani olmadığı gün bilmiyorum ama gittiğim doktorlar olağan dışı birsey söylemedi hiç. Ama hamilelikte renk olarak falan değişti ve arttı. Doktora deyince tahlil yapıyor ve enfeksiyon çıkıyor. Galiba bu şekilde gidecek doguma kadar öyle gibi görünüyor. Sürekli ilaç kullanmak da istemiyorum
Valla ya çevremde hep anne koymuş ismi kocaları hiç karışmamış normalde de her şeyi bana bırakan birisi ama isimde ömrümü yedi vallaYa adamlar niye böyle bırakmıyorlar biz karar verelim
Anlamı çok güzel aslında ama kürtçe sanırım öyle bir takıntınız yoksa koyulabilir ben mesela illa türkçe koymak istiyorumKizlar berfin ismi nasil ben aylinden vazgectim
Evet ya ondan da vazgectim esim koymazAnlamı çok güzel aslında ama kürtçe sanırım öyle bir takıntınız yoksa koyulabilir ben mesela illa türkçe koymak istiyorumama söyleniş olarak kulağa aylin daha hoş geliyor bence
İleri bir durum olsa bence ağrı sızı vs çok olur ve bebeğe etki eder diye drlar farklı şeyler düşünürdü. Bisey olmaz Allah'ın izniyle ☺ Bol su içmeye devamBenimde normal zamanda oyle. Oglumda da oyleydim. Cok sukur sikinti olmadi. 2 kere munorol kullndim. Duzeliyor 1 hafta sonra ayni. İc camasirim sabah aksam degisiyor. Bende anlamadim. Su da iciyorum. Doktor antibiyotik yazdi. Baska da yapacak birsey yok dedi.
Ben bu ara gülce ismine taktım kafayı çok hoşuma gidiyorKizlar berfin ismi nasil ben aylinden vazgectim
ZeynepSlm kızlar uykusuzlar buradamı?. Artık gece defalarca kalkıyorum. Biraz dolanıp geri uyuyorum. Uzun zamandır da yazamadım buraya. Malum kış hazırlıkları başladı bizim burada bide 2 çocuk olunca size vakit ayıramıyorum. Umarım herkes çok iyidir. Bizde oğlumuza Yiğit Alp ismini koymayı düşünüyoruz. Sizde belli mi isimler.
Bnde ayaklarım çok sıcak da şişiyor kovada tuzlu su hazırlıyorum bi yarımmsaat bekletiyorum iyi geliyor dene istersen bnm zaten genel olarak çok ödem tutar vücudum bi süre idare rtcez artıkSlm kızlar elleri ayakları şişen varmı dıger hamılelıklerımde hıc yaşamadım ama bunda başladı ne kötü rahatsız edıcı birşeymiiş boylr
Ayaklarım şişmedi sanırım hiçSlm kızlar elleri ayakları şişen varmı dıger hamılelıklerımde hıc yaşamadım ama bunda başladı ne kötü rahatsız edıcı birşeymiiş boylr
Benim sürekli öyle oluyor ya sanki eli ayağı çıkacakmış gibiAyaklarım şişmedi sanırım hiç
Gerçi evden de çıkmıyorum
Şiştiyse de anlamamış olabilirim
Ama bi sabah ellerim şişmişti
Akşam yediğim şeylere dikkat ettim
Sonra yaşamadım
Aramızda bebeği vajinasına doğru vuranlar vardı
Doktorları onlara ne demişti?
Bizimki iyice yaramaz olmaya başladı
Benim yine ilk kez oldu bu geceBenim sürekli öyle oluyor ya sanki eli ayağı çıkacakmış gibiyarın randevum var soracağım
Ayaklarını aşağıya getirdiğinde aynı şekilde çok zor oluyo napsam bilemyrum hadi annem dön bakalım diye seviyorumBenim yine ilk kez oldu bu gece
Ama insanı uykusundan uyandırıyor
Sürekli irkilme hali
Kendinin de rahatsız olması lazım sürekli irkilmemden ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?