2021 Aralık Anneleri

Bende enfeksiyon varken öyle oluyor. Doktora söylemiştim gaz olabilir demişti basta ama değil deyince tahlil yaptı enfeksiyon çıktı. Ilac kullanınca hafiflemistj ama benim sürekli enfeksiyon oluyor sanırım karın ağrısı ve akıntı yaşıyorum sürekli

Bende de geçmeyen enfeksiyon var. O kadar alistim ki hic birsey gecirmiyor.

Bende de geçmeyen enfeksiyon var. O kadar alistim ki hic birsey gecirmiyor.
Benim normal zamanda da sürekli akıntı olurdu yani olmadığı gün bilmiyorum ama gittiğim doktorlar olağan dışı birsey söylemedi hiç. Ama hamilelikte renk olarak falan değişti ve arttı. Doktora deyince tahlil yapıyor ve enfeksiyon çıkıyor. Galiba bu şekilde gidecek doguma kadar öyle gibi görünüyor. Sürekli ilaç kullanmak da istemiyorum

Kızlar ya cumadan beri ishal karın ağrısı var doktora gittim direk covitden şüphelendiler şükür negatif çıktı da nst ye bağladılar erken doğummu var diye karın ağrısı için çok şükür oda yok ama karnımdaki gaz sancısı geçmiyor napsam ki ya gaz beni mahfediyor

Benimde normal zamanda oyle. Oglumda da oyleydim. Cok sukur sikinti olmadi. 2 kere munorol kullndim. Duzeliyor 1 hafta sonra ayni. İc camasirim sabah aksam degisiyor. Bende anlamadim. Su da iciyorum. Doktor antibiyotik yazdi. Baska da yapacak birsey yok dedi.

İleri bir durum olsa bence ağrı sızı vs çok olur ve bebeğe etki eder diye drlar farklı şeyler düşünürdü. Bisey olmaz Allah'ın izniyle ☺ Bol su içmeye devam

Slm kızlar uykusuzlar buradamı?. Artık gece defalarca kalkıyorum. Biraz dolanıp geri uyuyorum. Uzun zamandır da yazamadım buraya. Malum kış hazırlıkları başladı bizim burada bide 2 çocuk olunca size vakit ayıramıyorum. Umarım herkes çok iyidir. Bizde oğlumuza Yiğit Alp ismini koymayı düşünüyoruz. Sizde belli mi isimler.

Zeynep

Slm kızlar elleri ayakları şişen varmı dıger hamılelıklerımde hıc yaşamadım ama bunda başladı ne kötü rahatsız edıcı birşeymiiş boylr
Bnde ayaklarım çok sıcak da şişiyor kovada tuzlu su hazırlıyorum bi yarımmsaat bekletiyorum iyi geliyor dene istersen bnm zaten genel olarak çok ödem tutar vücudum bi süre idare rtcez artık

Slm kızlar elleri ayakları şişen varmı dıger hamılelıklerımde hıc yaşamadım ama bunda başladı ne kötü rahatsız edıcı birşeymiiş boylr
Ayaklarım şişmedi sanırım hiç
Gerçi evden de çıkmıyorum
Şiştiyse de anlamamış olabilirim
Ama bi sabah ellerim şişmişti
Akşam yediğim şeylere dikkat ettim
Sonra yaşamadım

Aramızda bebeği vajinasına doğru vuranlar vardı
Doktorları onlara ne demişti?
Bizimki iyice yaramaz olmaya başladı

Benim sürekli öyle oluyor ya sanki eli ayağı çıkacakmış gibi yarın randevum var soracağım

Benim yine ilk kez oldu bu gece
Ama insanı uykusundan uyandırıyor
Sürekli irkilme hali
Kendinin de rahatsız olması lazım sürekli irkilmemden ama...
Ayaklarını aşağıya getirdiğinde aynı şekilde çok zor oluyo napsam bilemyrum hadi annem dön bakalım diye seviyorum sonra biraz duruyo gbi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…