2021 Aralık Anneleri

Zehra Alâ beğendim ben.

Kanınız kaç çıkıyor. Benimde 11 çıktı ilaç yazdı. Ama önceden 9du benim 11 çok düşükte değil sanki
Benin 12.8den 10.5e düştü sanırım en son
İlacımı değiştirdi doktor o yüzden
Gynoferon hiç işe yaramadı çünkü

Bende deniz düşünüyorumozan demistim eşim pek sıcak bakmadı ama denizde ailede çok var yanında ege eklerim artik

Hahahah biz baba ismi krizini atlattık çok şükür birde sanki sadece kendi karar verecekmiş gibi havalarda sadece kendi düşünüyo bana soran yok rüyalarıma girdi artık isim konusu açılınca direk kavga edesim geliyor

Bnm ismim iki isim var Bnde eşim ille Zehra olsun diyor yanına isim arıyorum
Vaaaaav aşka bakar mısın 1 Zehra yetmez 1 tane daha olsun diyor enistemiz demek Fatma Zehra sanirim senin ismin. Zehra güzel isim eflin de güzel Amine de doğana kadar fikrin değişebilir ben daha olasılık bile düşünmedim

Çok geçmiş olsun. Umarım çok fazla yan etkisini görmeden biter gider. Benimde bugün boğaz ağrım ve gıcıklanmam olunca korktum. Hafif kulaklarımada vuruyor sancısı. Hayırlısı bakalım bekleyip görücez. Bende aşı atınmayanlardanım.

İnşallah inşallah biran önce herkes bu pisliğe hiç değmeden uzaklaşır ,atlatır içinde de bizler . Valla psikolojik olarak çöktüm kendimi doğrudan hasta hissediyorum sevdiklerimi özlüyorum annemi ,eşimi ,kardeşlerimi en çok yıpratıcı tarafı bebeğimi düşünmek . Çok teşekkür ederim sizlerde inşallah size hiç yakinlasmamistir bol bol limonlu sıcak su için

Kızlar yardım edin.. doktorum gittiğim hastaneden ayrılıyormuş Ankara da gittiğiniz uygun ve özel hastane tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Koru da olacaktı doğum ama bir kaç kötü şey duydum biraz endişelendimm

Ben Alife a gidiyorum. Uzak mi bilmiyorum size ama. Tamamlayıcı sigorta ile gidiyorum fiyatları da fena değil. Bir de eryaman hastanesi var orası da uygun yakınsa. Nida hanım var çok iyi.

Teşekkür ederim bende bir deneyeceğim

Evet aynen. Öyle diyor bakalım doğana kadar vakit var ne olacak isim

Kızlar benim 2 gündür rahimde geçmeyen ağrı baskı var. Sizlerde de oluyor mu yoksa anormal bişey mi var dr aradım hem izinliymiş hem de yarın dr lar yokmuş. Soylemesi ayıp sanki büyük tuvaletim var gibi sürekli. Eşimde köye gitti akşam gelince acile gitsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…