Ben bi kere test verdim yakınlardaİnşaallah yapmazlar
Ben hiç o testi de vermedim de o burundan alınan örneği görünce bile kötü oluyorum.Ben bi kere test verdim yakınlarda
Öyle çok can yakan bi şey değilmiş
O yüzden pek korkmuyorum
Bi koronalı ortama girmek çok istemezdim
Ama yapılacaksa mecbue gireceğiz
Yok yokBen hiç o testi de vermedim de o burundan alınan örneği görünce bile kötü oluyorum.
Yok ya sanki beyine sokuyorkar o çubuğu aralık başı 1 yıl olacak geçireli test den çok tırsıyorumYok yok
Valla o kadar kötü değil
Burnuna su kaçtığı zamanki gibi bi his kalıyor sadece
O da idare edilebilir yani
Bana kibar davrandılar o zamanYok ya sanki beyine sokuyorkar o çubuğu aralık başı 1 yıl olacak geçireli test den çok tırsıyoruminşallah bi daha yakalanmadan doğururum bn aşıyı olursam doğurunca inşallah
Idarecim 24 te idari izinli oldugumuz icin alinabilecegini 32 itibariyle dogum iznini baslatinca alinmadigini soylediMerhaba arkadaşlar hamıle öğretmenler 24 . Haftada ızne ayrıldığında ek ders alıyorlarmı ? Su yazıyı gördüm ama merak ettım
Yenı mo soyledı peki hocamIdarecim 24 te idari izinli oldugumuz icin alinabilecegini 32 itibariyle dogum iznini baslatinca alinmadigini soyledi
Benim idarecilerin ek ders alınamaz diyor, neye göre ve kaç saat verilecek. Fiili bir ders yok diyor. Yani açıkçası bana da ekderd verilmesi çok doğru gelmiyor.Idarecim 24 te idari izinli oldugumuz icin alinabilecegini 32 itibariyle dogum iznini baslatinca alinmadigini soyledi
Evet bu hafta verdimYenı mo soyledı peki hocam
Acikcasi benim de bu durumdan bilgim yoktu. Calismayacagimiz icin ek ders alacak olmamizi anlamadim. Ancak idarecim dilekceyi verince bu iznin nasil girilgidini ilceyle gorustu. Izin idari oldugu icin farkli bir uygulama yoksa o zaman ek derste yazmasi gerektigini soyledi.Benim idarecilerin ek ders alınamaz diyor, neye göre ve kaç saat verilecek. Fiili bir ders yok diyor. Yani açıkçası bana da ekderd verilmesi çok doğru gelmiyor.
Sanırım kim nasıl anladıysa öyle yapacakEvet bu hafta verdim
Acikcasi benim de bu durumdan bilgim yoktu. Calismayacagimiz icin ek ders alacak olmamizi anlamadim. Ancak idarecim dilekceyi verince bu iznin nasil girilgidini ilceyle gorustu. Izin idari oldugu icin farkli bir uygulama yoksa o zaman ek derste yazmasi gerektigini soyledi.
Sanırım öyle olacakSanırım kim nasıl anladıysa öyle yapacak
Kimi alacak kimi almayacak
Yine şaşırmadım
Ben söyleyim epey zor ve üzücü oluyo. benim oglum 10 aylıktı onlemler alınmaya ve eve kapanmaya başlandığında. aylarca dışarıyı görmedik resmen. süt izninde oldugum icin ise de gitmiyodum. sonra yaz geldi minicik halleriyle maske takmaya başladılar. ne eve gelen oldu ne misafirlige gidebildik hala da öyle sosyallesemedik. cocuklara da yansıyo daha yabani oluyolar. benim oglum suan 28 aylık, yeni yeni birileriyle biseyler paylasir oldu yaşıtları anlaminda ve görünen o ki yeniden mesafeler konucak bizim dogum zamanlari yaklasirken.. yeniden ayni surecler cok can sıkıcı olucak ozellikle de yeni bebekler icin ama bakalm insallah biz yaniliriz da yeni yıla normal girerizOf ki ne of gerçekten seneye de bitmeyecek o zamanda küçücük bebeklerle napacağız bilmiyorum gerçekten bu şekilde ömrümüz nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün gece ve bugün akşama kadar hastanedeydim. Dahiliye baktı, ultrasonla böbrek apandisit vs bakıldı hiçbir şey yok biraz idrar yolu enfeksiyonu dışında. Ama ben 2 gündür doğum sancısı çekiyorum resmen. 2-3 dk aralıklarla giriyor kramplar ve çok şiddetli. Hala da geçmedi umarım erken doğum belirtisi değildir açıklık yok şimdilik. Dua edin bana lütfen. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
2 ayrı doktor baktı ikisi de nst bakalım demedi nedense belki haftam küçük diyedir. İnş geçer canımÇok geçmiş olsun canım
Nst ye bağlasalardı sancın var mı diye inşallah erken doğum değildir aklına getirme
İdrar yoluyla biter gider sancın
Cok gecmis olsun canim insallah bir an once gecer dinlenmeye calis guzelce2 ayrı doktor baktı ikisi de nst bakalım demedi nedense belki haftam küçük diyedir. İnş geçer canım
çok geçmiş olsun kum dökme öykün var miydi daha önce olabilir mi acabaa ben de gebelikte yaşadim gebelik sonrasi yaşadim gerçekten çok sancili oluyor tespiti de zor oluyor inşallah geçer çabucak şifalar diliyorumİyi geceler kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün gece ve bugün akşama kadar hastanedeydim. Dahiliye baktı, ultrasonla böbrek apandisit vs bakıldı hiçbir şey yok biraz idrar yolu enfeksiyonu dışında. Ama ben 2 gündür doğum sancısı çekiyorum resmen. 2-3 dk aralıklarla giriyor kramplar ve çok şiddetli. Hala da geçmedi umarım erken doğum belirtisi değildir açıklık yok şimdilik. Dua edin bana lütfen. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsi
İnşallah canım valla bnm oğlumda 5.5 aylıkken sancılarım vardı direk nst bakıldı meğer erken doğum sancısıymış2 ayrı doktor baktı ikisi de nst bakalım demedi nedense belki haftam küçük diyedir. İnş geçer canım
Yani söle söleyim testi negatif cıktıktan 5 gün sonra dogum yaptım son haftada karnımda kilo almadığını söylemişti doktor ama almıstı kilosunfilan gayet iyi dogdu ama oksijensiz kaldı bunun kovidle alakası oldugunu sanmıyorum uzun Bi dogum süreci yasamadım ama doktor hatası oldugunu düşünüyoruz cünkü nst de filan hersey gayet iyiydi son dakkalara kadar He smdiki aklım olsa sezeryan olurdum etkilemek istemem ama son haftalardı benim enfeksiyonu Bi hastalık neticede hem anneyi hem bebeği yoruyor sizin için daha cok zamn o zMana kdr iyileşirsinz ben covid ken hastaneye 2 kere gittim nst de dinledim usg de baktırdım içim rahatladı o zmnÇok geçmiş olsun tam son haftalarda geçirmişsiniz birde. Bebeğiniz de herhangi bir problem olmadı değil mi ?
Çok geçmiş olsun,miyom felan var mı sende miyom ağrısı da aynı dediğin gibi oluyor dayanılmaz bir ağrı sanki doğum yapar gibi yada apandisit patlamış gibiİyi geceler kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün gece ve bugün akşama kadar hastanedeydim. Dahiliye baktı, ultrasonla böbrek apandisit vs bakıldı hiçbir şey yok biraz idrar yolu enfeksiyonu dışında. Ama ben 2 gündür doğum sancısı çekiyorum resmen. 2-3 dk aralıklarla giriyor kramplar ve çok şiddetli. Hala da geçmedi umarım erken doğum belirtisi değildir açıklık yok şimdilik. Dua edin bana lütfen. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?