Genelde getiriyorum yanımda bugünde getirmeyeceğim tuttu ceviz fındık yiyordum iyi oluyordubende de çok oluyor. meyve şekersiz bisküviyle falan geçiştiriyorum.
Ben de gidebildigim kadar gitmeyi düşünüyorum. Okula tekrar git gel olmasın diyeEvet kullanicam pazartesi izin dilekçesi vereceğim ayrılacağım 32 ye kadar 32 de çalışır raporu alıcam 5 haftayi doğumdan sonraya aktarmak niyetim bakalım
Kuru meyve filan yesen nasıl olur acaba?Kızlar öğlen yemeğini yiyorum saat 3den sonra canım tatlı şeyler istiyor şekerim düşüyormuki acabaya bakkalda uzak gidip alamıyorum da sizdede oluyormu
Ben hastane çıkışı almadım hiçkızlar kaçar tane yenidoğan takımı aldınız? :)
Bilmiyorum ki canım bişey olmaz herhalde yaaKuru meyve filan yesen nasıl olur acaba?
Ama şekere iyi mi kötü mü onu hiç bilmiyorum
Ben hastane çıkışı almadım hiç
Sadece 1 tane hediye geldi
Yerine giyeceği tulum alt üst filan aldım
Toplamda giyebileceği 10 kıyafeti var işte
Biraz da hediye gelir yine muhtemelen
8 takım 3 tulum. Tulumlar 3 6 ama cok büyük değil bencekızlar kaçar tane yenidoğan takımı aldınız? :)
Valla herkes neler döktürmüş şunu bunu aldım diye . Ben de hiç bisey almadım. İlk defa benim gibi almayan gördümBen daha hicbise almadim
Sanirim normal olmayan bizim almamamizValla herkes neler döktürmüş şunu bunu aldım diye . Ben de hiç bisey almadım. İlk defa benim gibi almayan gördüm
Aman onları boşver hasta değilsin onları takma çok ağır işlerden kaçın zarar verecek şeyleri sen daha iyi bilirsin onlardan He de tmm de geçÖyle mi oluyor bilmiyorum ki
Herkes şöyle yapma hamilesin bunu yapamazsın hamilesin diyip duruyor susun bee diyorum onlara
Havaların biraz serinlemesini bekliyorum ben. Bir de sanki çok erken alırsam uğursuzluk getircek gibi saçma bir his var içimde ondan şeetmiyorumSanirim normal olmayan bizim almamamiznese daha vaktimiz var aliriz insallah
Dedigin gibi ben de biraz son aylar gelince alayim dedim insallah hayirlisiyla herseyini tamamlar kucagimiza alirizHavaların biraz serinlemesini bekliyorum ben. Bir de sanki çok erken alırsam uğursuzluk getircek gibi saçma bir his var içimde ondan şeetmiyorum
Idare etçez çocuk zaten bi kiloya yakın suyuydu bilmem neydi bu kadar mecbur artıkAz ki o ne ya
Az memnun ettin işte
Valla bn 2 tane aldım tam takın bile değil biri 5 Li diğeri 3 lükızlar kaçar tane yenidoğan takımı aldınız? :)
Masallah iyi gidiyorsun+3.5 kilo memnun mu herkes
Ucundan kıyısından seni diyet grubuna alırız 2 gün girer çıkarsınIdare etçez çocuk zaten bi kiloya yakın suyuydu bilmem neydi bu kadar mecbur artık
Benim de bu ara canim tatli istiyor vallaKızlar öğlen yemeğini yiyorum saat 3den sonra canım tatlı şeyler istiyor şekerim düşüyormuki acabaya bakkalda uzak gidip alamıyorum da sizdede oluyormu
Memnun degiliz sekerim+3.5 kilo memnun mu herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?