Geçmiş olsunKızlar merhaba bugün şeker yüklemesi yapıldı malesef yüksek çıktı yarın diyetisyene gideceğim. Buna bağlı olarak bebeğimin suyuda fazla çıktı. Ayrıca şeker takibine başladım açlık tokluk hergun sekiz kere parmağı delip ölçüm alicam. Varmı yüksek çıkanlar neler yapıyorsunuz.
Teşekkür ederim. Rutin kontrolde çıktı. Hiçbir belirtim yoktu. Doktorum kilomunda etken oldugunu söyledi. 15 kilo aldım 6 ay içinde. Diyet yapicam umarım düzene girer.Geçmiş olsun
Öncesinde bi belirtiniz var mıydı yoksa tamamem rutin kontrolde mi çıktı
Cok gecmis olsun bir an once toparlanirsin insallah canimmmÇok geçmiş olsun canım malesef benim de testim pozitif cuma günü rahatsızlığım başladı 5 yaşında kızım da var ilk gün ateşlendik kızım ertesi gün iyi oldu çok şükür benimde ateşim çok çok yükselmesi vücut kırgınlığı boğaz ağrısı var bende de koku tat tamamen gitti ne yediğimi anlamıyorum ama bol bol çiğ sarımsak ekmek içine koyup bol çiğneyerek yiyorum üstüne ayran. Kuru soğan söğüş yapıp bol sumak limonla yiyorum git gel su içiyorum doktor bebeği etkilemez dedi ilaç da vermedi ağrı olursa parol iç dedi çok şükür dayanılmıycak ağrım olmadı parol içmedim bugün 5.günüm benim yavaş yavaş geçiyor inşallah. İnşallah sende bende tüm hamileler Allah a emanetiz rabbim korusun en hafifi şekilde atlatalım
Bende aşı olmaya karar verdım bu korkuyla psıkolojım bozulacskKızlar ben aşı olmayacağım diyordum fakat aşı oldum. Etrafımızda aşı olmayanlar çok ve çoğu da pozitif çıkmaya başladı endişelerden stresten artık dün aşıyı oldum bugün de halsizlik var aşı olanlar da oldu mu böyle
Kesinlikle öyle sürekli ne olacak aşı olmazsam diye düşünmekten yada aşı olmaz ve hastalanirsam ağır geçerse diye diye artık oldum. Herkese şifa olsunBende aşı olmaya karar verdım bu korkuyla psıkolojım bozulacsk
Amin inşallah canım Çok teşekkürler. Ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa geliyor biyerden nasıl oldu anlamadık.Cok gecmis olsun bir an once toparlanirsin insallah canimmm
Aynen oyle canim olacagi varmis insallah bir an once iyilesirsinizAmin inşallah canım Çok teşekkürler. Ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa geliyor biyerden nasıl oldu anlamadık.
Ama güzel yani benimde canım istedi evde muz yok bugünGidip muz alam ben. Bitmişti evde öyle bi anlattın ki
Kızlar merhaba bugün şeker yüklemesi yapıldı malesef yüksek çıktı yarın diyetisyene gideceğim. Buna bağlı olarak bebeğimin suyuda fazla çıktı. Ayrıca şeker takibine başladım açlık tokluk hergun sekiz kere parmağı delip ölçüm alicam. Varmı yüksek çıkanlar neler yapıyorsunuz.
205 çıktıKac cikti cnm?
Yani gerçi vaka sayısı ölüm sayısı ne kadar yüksek olmasına rağmen iyice saldık kendimizi geçilmeyedebilir doğru söylüyorsunuzBana bu yıl aşı olduğu için okullar uzaktan eğitime geçmeyecek gibi geliyor
Ama geçen yılki tahminlerimde de hep yanılmıştım
Benim de 190cikti doktor 2gun aclik tokluk sekerime baktirmami istedi sonra kontrole gitcem .Simdilik yediklerime dikkat etmeye calsiiyorum.205 çıktı
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun canım malesef benim de testim pozitif cuma günü rahatsızlığım başladı 5 yaşında kızım da var ilk gün ateşlendik kızım ertesi gün iyi oldu çok şükür benimde ateşim çok çok yükselmesi vücut kırgınlığı boğaz ağrısı var bende de koku tat tamamen gitti ne yediğimi anlamıyorum ama bol bol çiğ sarımsak ekmek içine koyup bol çiğneyerek yiyorum üstüne ayran. Kuru soğan söğüş yapıp bol sumak limonla yiyorum git gel su içiyorum doktor bebeği etkilemez dedi ilaç da vermedi ağrı olursa parol iç dedi çok şükür dayanılmıycak ağrım olmadı parol içmedim bugün 5.günüm benim yavaş yavaş geçiyor inşallah. İnşallah sende bende tüm hamileler Allah a emanetiz rabbim korusun en hafifi şekilde atlatalım
Ya öyle mii, size de çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım malesef benim de testim pozitif cuma günü rahatsızlığım başladı 5 yaşında kızım da var ilk gün ateşlendik kızım ertesi gün iyi oldu çok şükür benimde ateşim çok çok yükselmesi vücut kırgınlığı boğaz ağrısı var bende de koku tat tamamen gitti ne yediğimi anlamıyorum ama bol bol çiğ sarımsak ekmek içine koyup bol çiğneyerek yiyorum üstüne ayran. Kuru soğan söğüş yapıp bol sumak limonla yiyorum git gel su içiyorum doktor bebeği etkilemez dedi ilaç da vermedi ağrı olursa parol iç dedi çok şükür dayanılmıycak ağrım olmadı parol içmedim bugün 5.günüm benim yavaş yavaş geçiyor inşallah. İnşallah sende bende tüm hamileler Allah a emanetiz rabbim korusun en hafifi şekilde atlatalım
Kolay gelsin bnm hiç dönmedi saolsun inşallah dönerKızlar detaylıdayım, heryerine baktı kalbi kaldı yüzünü dönmüyor bizim velet. Bi 15-20 dk mola verelim dedi doktor. Asıl dönecek bu çocuk
Dönmeden nasıl tamamladınız?Kolay gelsin bnm hiç dönmedi saolsun inşallah döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?