Tek kullanımlık tozdan verdi bana 2 idrar testi sonrası az enfeksiyon vardı. Bir dr vajonal fitil vermişti.Selam kisçeler. Aranızda hamile iken idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Belirtiler neydi ve doktorunuz ilaç kullandirtti mi ? yada varsa kullandığınız doğal yöntemlerptesi kontrolüm var ama galiba enfeksiyon geçiriyorum
Amin canimYaaa hadi saglikla kucagina al cnimzaten gostermeyende buyuk ihtimalle kizdir ordan anlamistim.ilk cocukmu?
Teşekkür ederim canım, bende de kasik ağrısı ve akıntı var ama beyaz akıntı, idrar yaparken de hafif bir ağrı oluyor o yüzden şüphelendim. doktor test yapıp mi verdi antibiyotigi?Gecmis olsun canim ben antibiyotik kullandim 5gun kasigimda agrim vardi cok biraz da sari renkte akintim
Belirtilerin neydi canım?Tek kullanımlık tozdan verdi bana 2 idrar testi sonrası az enfeksiyon vardı. Bir dr vajonal fitil vermişti.
Evet canim testte yuksek derecede bakteri cikmisti antibiyotik kullanmadan gecmez dedi gecici de olabilir seninkisi bol su ic canim doktora gidene kadarTeşekkür ederim canım, bende de kasik ağrısı ve akıntı var ama beyaz akıntı, idrar yaparken de hafif bir ağrı oluyor o yüzden şüphelendim. doktor test yapıp mi verdi antibiyotigi?
3.cnim Allah nasip ederse ınşAmin canimevet ilk benim senin ?
inşallah öyledir canım 2 gün suya abanayim bari başka da yapacak bir şey yok sanırım, teşekkür ederimEvet canim testte yuksek derecede bakteri cikmisti antibiyotik kullanmadan gecmez dedi gecici de olabilir seninkisi bol su ic canim doktora gidene kadar
Ay dogru demistin digerinde ikisinde ayrintili yaptirdim diye3.cnim Allah nasip ederse ınş
Rica ederiminşallah öyledir canım 2 gün suya abanayim bari başka da yapacak bir şey yok sanırım, teşekkür ederim
Hiç blirtim yoktu idrar tahliline göre verdi canım.Belirtilerin neydi canım?
Aynen öyle düşünüyorum ben deYine de doktoru bırakın. Biranda gelişen bi sey olsa yeni dpktpr sonuçları görüp de eskisine kızmaz.
Hayirli olsun insallah alisir canim merak etme ne guzel bir oglan bir kiz
InsaAllah alışır canim hala söyleyemedim yavaştan diyorum uzun saçları olur birlikte tarariz falan hayırrrrr diye bağırıyorNeden yıkım oldu ki yada neden soke oldunuz oglunuzun etkisini anladim ama onun disindada iciniz buruklasmis zaten bir oglunuz var cok sukur
Aramıza hoşgeldinHamileliğim başında premseler gibiydim2 gündür mide bulantısı bnm ki neden tam tersi oldu yaaaaa umarım son 4 ay böyle geçmez nazar ettim kendime nasıl baktıysam
Alttan mı ölçülüyor????Evet rahim agzini alttan olcuyorlar. Doktorun dedigine gore 2.5 alti riskliymis
Evet fl ye bakip 7 ile carpip soyluyor
Çok geçmiş olsunKizlar esimin covid testi pozitif cikti banada test yapmaya gelecekler birazdan dualariniza ihtiyacim varhamileyken basindan gecen var mi ne yapmam lazim bilgisi olan
Ben her ay geçiriyorumSelam kisçeler. Aranızda hamile iken idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Belirtiler neydi ve doktorunuz ilaç kullandirtti mi ? yada varsa kullandığınız doğal yöntemlerptesi kontrolüm var ama galiba enfeksiyon geçiriyorum
Sabah kötüydüm şimdi iyiyimAramıza hoşgeldin
Ben de 4. Ay girene kadar hiç midem bulanmadı
Sonra ters yüz
Alttan mı ölçülüyor????
Çok geçmiş olsun
Umarım hafif atlatırsınız
Ben her ay geçiriyorum
Ama bi belirtim olmuyor
2 kere şase olan ilaçtan kullandım
İlk 3 ay gibi yoğun olmuyor daSabah kötüydüm şimdi iyiyim
Hadi çok şükür yaaCok sukurrr negatf ciktiii
Ah o konuda ben de öyleyim ya nefret ediyorum o huyumdan. Sabah eşim işe giderken sesli çıksın dalamiyorum sonra başıma ağrılar giriyorBn tık diyinceaçılıyor çok hafif uykum bide sonra dalamıyorum uykuya
Ben geçirdim. Dut suyu enfeksiyona iyi geliyor diye biliyorum. Uzun süre kullanamadım ben ilaca başladı dr. karnım bayağı ağrıyordu deyince tahlil aldı kültürde bayagi yüksek çıkınca enfeksiyon ağrım da çoktu ilaca başladım hemen mecbur. 5 gün kullandım tekrar bakılmadı geçmiştir herhalde.Selam kisçeler. Aranızda hamile iken idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Belirtiler neydi ve doktorunuz ilaç kullandirtti mi ? yada varsa kullandığınız doğal yöntemlerptesi kontrolüm var ama galiba enfeksiyon geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?