- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Bence normaldir kilosu zaten son uc ay acayip alacaklarbir de kilo olcumu de tam degil bence benim 700 gr eksik olcmus dogum yaptigim gunku olcumum yani:)
Kız benim de midem bulanıyo kahvaltıdan sonra 2 3 gündür.Hamileliğim başında premseler gibiydim2 gündür mide bulantısı bnm ki neden tam tersi oldu yaaaaa umarım son 4 ay böyle geçmez nazar ettim kendime nasıl baktıysam
Evet rahim agzini alttan olcuyorlar. Doktorun dedigine gore 2.5 alti riskliymisBana alttanda baktı ema o rahim ağzını karnımdan mı gördü alttan mi gördü bilmiyorum.
Evet fl ye bakip 7 ile carpip soyluyorKIzlar birsey sorcam bebisin boyunu dr kendi mi hesapliyor tahmini fl yi 7 yle carparak hesaplanir yaziyor ya int de ayni yontemlemi cunku olcumlerde yazmiyor merk ettim:)
Tedirgin olma canım peronatalog da bi sey demeden.Hanımlar selam dün 20+3 haftalık detaylıya girdik ve radyoloji doktoru bebeğin beyninde en büyüğü 8mm koroid pleksus kisti gördüğünü söyledi ve bacak boyu 19+3çıktı yani haftasından 1 hafta gerideymiş bu iki bulgu sonucu beni perinatolojiye yönlendirdi… Kendi doktorum bunlar normal şeyler kistler kendiliğinden geçer bacak boyu da normal sonuçta anne baba uzun değilse bebeği uzun bekleyemeyiz diyor ama kafam allak bullak eğer bulgular doğru ise down riski taşıyor olacak bebeğim ve amniyosentez isteyeceklermiş halbuki 2 Li ve 3lü taramam temiz gelmişti ve yaşım 20 risksiz grupta idim… Herşey allahtan hakkımızda hayırlısı..
Benim ayrınrılıda üstten ölçtü hocaya çok güveniyorum o doğru ölçmüştür.Rahim agzina nasil bakiyorlar ultrasonda gorunuyormu
Bana hemem verdiler. Cd için bir iki dk bekledik o kadar.Kizlar detaylida sonucu ve cd yi ani gun icinde mi veriyorlar
Demekki iki sekilde de bakilabiliyorBenim ayrınrılıda üstten ölçtü hocaya çok güveniyorum o doğru ölçmüştür.
Demiri yeni mi kullanmaya basladiniz cnm ondan olabilir miKız benim de midem bulanıyo kahvaltıdan sonra 2 3 gündür.
Yok gülüm 1 kutu bitmek üzere.Demiri yeni mi kullanmaya basladiniz cnm ondan olabilir mi
O zaman sicaklardan falan kuzum cok sicak havaYok gülüm 1 kutu bitmek üzere.
Ya da cimcimelerin saclari cikmaya basladiYok gülüm 1 kutu bitmek üzere.
Kız benim de midem bulanıyo kahvaltıdan sonra 2 3 gündür.
Di mi ya belki benim.ki de yanma bi tuhaf çünkü.Bendede acayip mide yanması var. Yemek boruma doğru alev alev yanıyor. Bu hafta başladı buda.
Aynen oyle oldu cok sasirmistim 3 falan bekliyrdm 3800Aaa o kadar fark ediyormu gerçekten. Ay 3 kg bebek beklerken 3700 doğması ne güzel demii
Tabi canim o da detayli bakmistirValla bana da radyalog bakti ters giden bise olsa farkederdi degilmi
Radyoloji uzmanları perinatolojiye yönlendiriyo gerekli görürse.Kızlar bende cuma günü detayliya gircem ama radyoloji uzmanı bakacak adam prof. Fakat burada okuduklarimdan perinatolog daha mı iyi anlayamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?