- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
Üçe de bölünürBen de küçük isterdm ya kader
Mal iyi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üçe de bölünürBen de küçük isterdm ya kader
OYlemi olmadi alip denicem ya da gidipOxxonun bedenleri geniş yani M kullanıyorsan S almalısın
Isteyene paket yapdogal silikonÜçe de bölünür
Mal iyi yani
Bn hala eski sütyenleri kullanıyorum destekli 90 bazen 85 keşke bunlar basen ölçüsü olsaydı.Oxxonun bedenleri geniş yani M kullanıyorsan S almalısın
Şu resimdekinden kullanıyorumOYlemi olmadi alip denicem ya da gidip
Hahahha basenlerle dunyayi devirces az kaldiBn hala eski sütyenleri kullanıyorum destekli 90 bazen 85 keşke bunlar basen ölçüsü olsaydı.
Cok guzelmis bu canim cok rahat gorunuyorrŞu resimdekinden kullanıyorum
Keşke 90-60 -90 belimi zaten hiç demiyorum bel demeye bin şahit ister kıvrıma dair hiç bir şey yokBn hala eski sütyenleri kullanıyorum destekli 90 bazen 85 keşke bunlar basen ölçüsü olsaydı.
Ben armut gibiyim bel ince de asagisi su icsem kalcaya gidiyrKeşke 90-60 -90 belimi zaten hiç demiyorum bel demeye bin şahit ister kıvrıma dair hiç bir şey yok
Bana 20 den itibaren dedi dr yakinda gidecegm insallah
Bnm kalınlaştı toto başka dünya oldu Bnde tam tescilli tipindeyimBen armut gibiyim bel ince de asagisi su icsem kalcaya gidiyr
Bende aşağıdan yukarı doğru bir genişleme var bacaklar ince popo desen tepsi gibi dümdüz basen hiç yok ama üste geldiğimizde bir et yığınıBen armut gibiyim bel ince de asagisi su icsem kalcaya gidiyr
Bn 9 Ağustos sağlık ocağı randevuyu öyle verdi 22 küsür olcam o zmnArkadaslar tetanoz icin beni aramadilar ben aradim bugun haftaya dedi ama haftaya burda olamayacagim cuma gel o zaman dedi cuma 19+1 olacagiz sizler ne zaman vuruldunuz?
Yaaa benimki erken oluyor sanki ben olmasam mi acaba cok karisti aklim kendi kafamdan is yapmis olmayim yaa hemsire gel cuma gunu dedi ama korktum yine benBn 9 Ağustos sağlık ocağı randevuyu öyle verdi 22 küsür olcam o zmn
Yok doktor dediyse normaldir cnmBende nette 20 diye okudum ya ondan dedim bi size sorayim 19da erken mi oluyor
Aa çok güzell bunu görmemiştim maaşım yatsın alayım çok şık duruyorBu da guzelmis di mi kizlar
Bnm basen ve bacak kiloluBende aşağıdan yukarı doğru bir genişleme var bacaklar ince popo desen tepsi gibi dümdüz basen hiç yok ama üste geldiğimizde bir et yığını
Onlar biliyordu olmasaydı git gel derdiYaaa benimki erken oluyor sanki ben olmasam mi acaba cok karisti aklim kendi kafamdan is yapmis olmayim yaa hemsire gel cuma gunu dedi ama korktum yine ben
Birbirimize fazlalıklarımızı versek ideal vücutta olacağız aslındaBnm basen ve bacak kilolu
alt bacağımın kalınlığında milletin baseni var zayıflayınca biraz inceliyor işte var 4.5 ay