Artar artar benim 1.77 çıkmıştı 3 gün sonda 30 olduArkadaşlar 5.gün embriyosu blastosit transfer oldum 2 tane dün 7.günü erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı akşam da kan verdim <2.30 çıktı.Geçen sefer 0.1 çıkmıştı acaba progestan iğneden dolayı mı bu sefer 2.30 çıktı bir de bu değer artar mı acaba
Ayy inşallah o evreye gelmeyi nasip eder güzel AllahımBen Gaziantep te siz aynen kuruyemiş ve meyvede çok tükettim ama şuan hiç birşey yiyemiyorum çok fazla mide bulantısı ve yanması yaşıyorum su içmek bile midemi bulandırıyor
İnşallah bizim gibi zor bir tedavi süreci geçirenler için aslında bunlar bile güzelAyy inşallah o evreye gelmeyi nasip eder güzel Allahım
Bizim birbirimizi anladığımız kadar öz kardeşimiz bile anlayamaz belki de o yüzden ilk defa bir konuya yazmaya başladım bu transfer sonucumu beklerken benim gibi birileriyle iletişim halinde olmak iyi geldiİnşallah bizim gibi zor bir tedavi süreci geçirenler için aslında bunlar bile güzel
Evet tüp bebek yaptırmayan birinin anlaması çok zorBizim birbirimizi anladığımız kadar öz kardeşimiz bile anlayamaz belki de o yüzden ilk defa bir konuya yazmaya başladım bu transfer sonucumu beklerken benim gibi birileriyle iletişim halinde olmak iyi geldi
Muhtemelen bizimde sadece keseye bakılacak ama yıne de bir umut belkıEvet canım yarın kalp atışına mı gidiyorsunbir önceli mesajda yazmışsın şimdi gördüm umarım kalp atışı da duyulur. Keseler de iki tane ve çook sağlıklıdır. bende sadece keseye baktık ve ilk ultrason fotoğrafımızı almış olduk
1.77 çıktığında kaçıncı gün vermiştinizArtar artar benim 1.77 çıkmıştı 3 gün sonda 30 oldu9.günde vermiştim 30 çıkan testi 9.günden önce veeince düşük çıkıyor hep.Hiç kötü düşünme.Kesimlikle güzel sonuç diye bak.
Sizce var mı 9.günArtar artar benim 1.77 çıkmıştı 3 gün sonda 30 oldu9.günde vermiştim 30 çıkan testi 9.günden önce veeince düşük çıkıyor hep.Hiç kötü düşünme.Kesimlikle güzel sonuç diye bak.
Benim de böyle göstermişti ama negatifti. Bu çok hassas bir test olduğu için silik çizgi çıkarabiliyor. Benim düşükle sonuçlanan gebeliğimde beta hcg 6 iken baya kırmızı ve belirgin çizgi vardı.Sizce var mı 9.gün
Olabilir ama ben bu erken gebelik testlerine güvenmiyorum. Normal kaset testler daha net gösteriyor. Benim daha önceki gebeligim de beta 11 iken kaset test ile görmüştüm o yüzden bence bunların yanılma payı çok yüksek oluyorSizce var mı 9.gün
7.gün canım1.77 çıktığında kaçıncı gün vermiştiniz
Gözün aydın kuzucum çok mutlu oldumVeeee geldik. Kesemizi gördük çok sukur. 2 embriyoydu biri gelısmemıs gelısmesı de mucıze olur bu saattem sonra ddıler. Digerı saglıklı cok sukur hersey yolunda sımdılık. 2 hafta sonra kalp atısı.
Ay ben gördüm sankiSizce var mı 9.gün
Canım çok sevindimVeeee geldik. Kesemizi gördük çok sukur. 2 embriyoydu biri gelısmemıs gelısmesı de mucıze olur bu saattem sonra ddıler. Digerı saglıklı cok sukur hersey yolunda sımdılık. 2 hafta sonra kalp atısı.
İki kese var ama biri küçük hemen hemen yarısı kafar gelişmezmiş artıkGözün aydın kuzucum çok mutlu olduminşallah sağlıkla devam etsin iki kere var biri küçük mü yoksa sadece tek kese mi var
Anladım kuzum bazen burada duyuyoruz sürprizler oluyor belki yapar sürpriz belli olmazİki kese var ama biri küçük hemen hemen yarısı kafar gelişmezmiş artık
Ben gördüm sanki ama görmek istediğim için mi bilemedimSizce var mı 9.gün
Bakalım yaparsa ne alaa... Ama dr un dedıgı mucıze olur dedı gelısırse ddı. Keselerden biri 10mm digeri 0.4 mm yarısı bıle degıl yaniAnladım kuzum bazen burada duyuyoruz sürprizler oluyor belki yapar sürpriz belli olmaz
Anladım kuzum hayırlısı neyse öyle olsun diyelimBakalım yaparsa ne alaa... Ama dr un dedıgı mucıze olur dedı gelısırse ddı. Keselerden biri 10mm digeri 0.4 mm yarısı bıle degıl yani