Kaç haftalıkken kız demişti.Birde ikili test yaptıklarında öğreniyormuş kimisi görünüyor diyr.Ben bekarken bile hep erkek istiyordum ilk bebeğimi transferden sonra da hep rüyamda erkek bebek görüyordum ama bana da herkes senşn kız kız diyorduAh canım doktor yanlış görmüş nasıl oluyorsa erkek dedi bugün de. Alışmıştım kız fikrine. Öncesinde nötr olup sonra kız denmesi şimdi de erkek garip oldum
İstanbul mu ? Gonal F özellikle lazım olanBenim var canım elimde ilacım.bende ne yapsam diye düşünüyordum birinin işine yaracaksa çok iyi olur
Evet İstanbul ama Gonal F yok maalesef.Menopur .Cetrotide var.İlk dememem de gonal f kullanmıştım ama ondan elimde yok kalanı o dönem eczaneye iade etmiştimİstanbul mu ? Gonal F özellikle lazım olan
Ben kızcağıza söyleyeyim ilaç değişlikliği olursa irtibata geçerim. Düşüncenden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Allah utandırmasın inşallahEvet İstanbul ama Gonal F yok maalesef.Menopur .Cetrotide var
Rica ederim ne demek.Cetrotide de veriyor genelde gonal f yerine sorsun Bi olursa elimde varBen kızcağıza söyleyeyim ilaç değişlikliği olursa irtibata geçerim. Düşüncenden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Allah utandırmasın inşallah
18. Haftadayız canımYaaaa maşallah.Kaç haftalıktı şimdi ben hiç hissetmedimhissetmek istiyprum yaaa
Maşallah maşallah.Bende ne yaptıysam benimkinden ses yok.Kilolu olanlar geç hisseder derler ondan mı acaba 77 kiloyum şimdi göbeğim zaten vardı ondan dolayı mı hissedemedim ki18. Haftadayız canım
Bende de kilo var canım bende 15 haftan beri hissediyorum bebeğin hareketlerini kişiden kişiye değişiyor galibaMaşallah maşallah.Bende ne yaptıysam benimkinden ses yok.Kilolu olanlar geç hisseder derler ondan mı acaba 77 kiloyum şimdi göbeğim zaten vardı ondan dolayı mı hissedemedim ki
Nasıl Bi his peki ne hissediyorsun o haftalarda hani o olduğunu nasıl anladınBende de kilo var canım bende 15 haftan beri hissediyorum bebeğin hareketlerini kişiden kişiye değişiyor galiba
Canım ben 90 kiloyum bence kılodan degıldır yaaMaşallah maşallah.Bende ne yaptıysam benimkinden ses yok.Kilolu olanlar geç hisseder derler ondan mı acaba 77 kiloyum şimdi göbeğim zaten vardı ondan dolayı mı hissedemedim ki
Çok tuhaf ve çok güzel bi duygu başta karnım uyuşuk gibiydi sonra böyle sanki parmağınla bisey dokunur gibi hissettim ama şimdi 20. Haftamızda baya baya ben burdayım diyor beyefendiNasıl Bi his peki ne hissediyorsun o haftalarda hani o olduğunu nasıl anladın
Canım ben 90 kiloyum bence kılodan degıldır yaa
bende hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bizim küçük bey ne zaman kendini belli edecekÇok tuhaf ve çok güzel bi duygu başta karnım uyuşuk gibiydi sonra böyle sanki parmağınla bisey dokunur gibi hissettim ama şimdi 20. Haftamızda baya baya ben burdayım diyor beyefendi
Çok güzel bi his canım benim hissedersin tabi 25. Haftaya kadar hissetmeyenlerde varmış doktor normal dedibende hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bizim küçük bey ne zaman kendini belli edecek
Evet özellıkle ılk gebelikler de daha gec hıssedılıyormus.Çok güzel bi his canım benim hissedersin tabi 25. Haftaya kadar hissetmeyenlerde varmış doktor normal dedi
Ay bazen oluyor öyle değişen çok okuyorum ben de canım allah hayırlısını versinAh canım doktorum şok etti beni bugün baktı ve kesin erkek dedi. Garip bir duyguya girdim. Öncesinde cidden fark etmez diyordum ama kız fikri beni öok mutlu etmişti. Resmen kötü oldım bebeğim hisseder diye de üzüldüm.
Ay ben de iki gün önce ilk defa tekme hissettim, 18.haftadayım. Resmen pit diye vurduSaglıkla gelsin inşallaaaahhh... Ben bugun ilk defa net bı sekılde hıssettım tekmelerini oğlumuzun..
Gecen haftalarda seyırme gibi oluyordu evet ama bugunku cok netti, elım karnımda onunla konusurken tepkı verdı banaçok tuhaftı, ama çok güzel
Merhaba tahmin kaçıncı haftada yapılmıştı ? Sonra kaçıncı haftada kesinleşti ?Ah canım doktor yanlış görmüş nasıl oluyorsa erkek dedi bugün de. Alışmıştım kız fikrine. Öncesinde nötr olup sonra kız denmesi şimdi de erkek garip oldum
İstanbul mu ? Gonal F özellikle lazım olan
Yukarıdaki arkadas sormus tu ama hala lazımmı bılemıyorumMerhaba, elinde gonal f450 kaldı 1 kutu hiç açılmamış. Almak isteyene uygun verebilirim. Fatih/ist
İlgin için teşekkür ederim. 2 Arkadaş ilaçlar konusunda yardımcı oldu ve yarın yumurta toplaması var. Allah razı olsunYukarıdaki arkadas sormus tu ama hala lazımmı bılemıyorum
İnşallah hakkında hayırlısı olsun... Allah bizi boş çevirmedi sizi de çevirmesin inşallaaahhhhhİlgin için teşekkür ederim. 2 Arkadaş ilaçlar konusunda yardımcı oldu ve yarın yumurta toplaması var. Allah razı olsun