Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gun asırı çift doz yaptırıyorumKızlar kalçadan progesteron iğnesini günde kaç tane yapıyorsunuz
Çiğ eti bılıyorum ama ne kadar surede gecıyor bır fıkrım yok doktor bır yorum yapmadı mı kedi için deKızlar dün ultrasona gittiğimde doktora 2 kedim olduğunu söyledim toxoplazma tehlikesi olduğunu söyledi bu tehlike çiğ ette de var iyi yıkanmamış yeşillikte de var 4 yıldır benimle kedilerim nisanda tüp bebeğe başlamadan yaptırmıştık bu testten bağışıklığım çıkmamıştı yani hiç bu paraziti kapmamışım küçük de olsa risk olduğu için dün hemen kedileri bi tanıdığımızın evine bıraktık doğuma kadar ama ben şimdiye kadar kedilerimle eskisi gibi yaşamıştım yani transferden beri yine kapmamışımdır dimi o paraziti
Fitil kullanıyor musunuz pekiBen gun asırı çift doz yaptırıyorum
2 taneKızlar kalçadan progesteron iğnesini günde kaç tane yapıyorsunuz
Risk düşük ama ben senin yerine olsam kedileri uzaklaştırırım dediÇiğ eti bılıyorum ama ne kadar surede gecıyor bır fıkrım yok doktor bır yorum yapmadı mı kedi için de
Evet gunde 3 tane de fitil varFitil kullanıyor musunuz peki
Düşük risk dediyse zaten hamılelık dönemi daha yenı ve kısa bır zaman bırlıkte olmus oldun bence su ana kadar bısey olmamıstır. Ama bundan sonrası ıcın sure uzun tabıkı ıyı yapmıssın bırıne vererekRisk düşük ama ben senin yerine olsam kedileri uzaklaştırırım dedi
Eşime diyorum doğum yaptığım gibi eve getircen yavrularımı eve geldiğimde onları gircem diyorum o zaman 3 çocuğumla şenlenecek evimDüşük risk dediyse zaten hamılelık dönemi daha yenı ve kısa bır zaman bırlıkte olmus oldun bence su ana kadar bısey olmamıstır. Ama bundan sonrası ıcın sure uzun tabıkı ıyı yapmıssın bırıne vererek
Gerçekten artık yer yoktu mecbur kaldım bende.Onu da dusunmedım degıl gercekten aöa cesaret edemiyorum
Benim günde 1 taneKızlar kalçadan progesteron iğnesini günde kaç tane yapıyorsunuz
Fitil kullanıyor musunuz pekiBenim günde 1 tane
Yok ben kullanmıyorum sadece iğne.Fitil kullanıyor musunuz peki
Ben kullanıyorum fitilFitil kullanıyor musunuz peki
Yaaaa canım benim inşallah hayırlısıyla sıra sende dualarım seninle, kalbim seninle. Güzel haberlerini bekliyorum Allah yardımcınız olsun.Kızlar herkese selamartık benim sıram geldi ağustosta olmadı şimdi 28.09 transfer olacakmiş inşallah güzel haber verecem biraz arkada kaldım
Çok tşk ederim İlk defa yapacam da çok heyecanlıyımYaaaa canım benim inşallah hayırlısıyla sıra sende dualarım seninle, kalbim seninle. Güzel haberlerini bekliyorum Allah yardımcınız olsun.
Olması gereken zaman buymus inşallaah guzel olacak hersey dualarımız senınleeeKızlar herkese selamartık benim sıram geldi ağustosta olmadı şimdi 28.09 transfer olacakmiş inşallah güzel haber verecem biraz arkada kaldım
Emin ol en doğru zaman buymuş demekkiKızlar herkese selamartık benim sıram geldi ağustosta olmadı şimdi 28.09 transfer olacakmiş inşallah güzel haber verecem biraz arkada kaldım