Bence gidin doktora belli ilaç falan verirler ekstra. Panik olmayın bisey olmaz inşallahKızlarr az önce tuvalette peteteye kan geldi korktum neden oldu acaba ağrı kramp falan yok ama yaşayan var mıı böyle doktora gitsem mi napsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence gidin doktora belli ilaç falan verirler ekstra. Panik olmayın bisey olmaz inşallahKızlarr az önce tuvalette peteteye kan geldi korktum neden oldu acaba ağrı kramp falan yok ama yaşayan var mıı böyle doktora gitsem mi napsam
Tüp bebek hemşireme yazdım olabiliyor endişelenmeyin istirahat edin dedi koraspirini ve fitili kesin iğneyi 2 ye çıkarın dediBence gidin doktora belli ilaç falan verirler ekstra. Panik olmayın bisey olmaz inşallah
Tamam o zaman bisey olmaz korkma. Bebek büyürken rahim genişlediği için öyle küçük kanamalar oluyormuşTüp bebek hemşireme yazdım olabiliyor endişelenmeyin istirahat edin dedi koraspirini ve fitili kesin iğneyi 2 ye çıkarın dedi
Canım normal diyorlar. Eğer adet kanaması gibi yoğun gelmediği sürece olabilir diyor bana doktorum. Uzan dinlen. Zaten görüşmüşsün merkezinle. Hiç kendini üzme.Kızlarr az önce tuvalette peteteye kan geldi korktum neden oldu acaba ağrı kramp falan yok ama yaşayan var mıı böyle doktora gitsem mi napsam
Çok şükür canım Rabbim sana bağışlasın inşaAllah.Denildiği gibi yerleşme lekelenmeleri demek kiÇok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden insan çok korkuyo birazda olsa rahatladım yattım hiç kalkmadan bu saate kadar şimdi gittim yoktu bu sefer hamdolsun. Rabbim korusun hepimizinkini sağlıkla hayırla kucağımıza aldırsın aminn
İğne 24 saat etkiliymiş yani daha az risk taşıyor canımHap kullan iğne kullanmak yetine daha risksiz değil mi o
Canım merhaba doktorun hap olarak coraspirin mi vermişti? :)İğne değil ama hap kullanıyorum ben.8 ay olana kadar kullan dedi hatta doktor.Bence Bi sor bende de pıhtılaşma yok çıktı ama 8 ay kullanacaksın dedi.
Ever corasprin verdi canım.Her gün 1 tane sabah tok karnına içiyorum.Canım merhaba doktorun hap olarak coraspirin mi vermişti? :)
Hımmm.İyi canım şifa olsunİğne 24 saat etkiliymiş yani daha az risk taşıyor canım
Normal canım düşük değil.Katlanarak artar inşaAllah Şükür olsun bebişin tutunuyorKızlar bugün 10.günümdü ve kan testi verdim 52çıktı çok şükür ilk defa pozitifi görüyorum ama 5.gün dondurulmuş 2tane embriyo transfer edilmişti sizce değerim düşük mü gelmiş yoksa sorun yok mu. Normal insanlar gibi sadece pozitif olduğuna bile sevinemiyoruz resmen.. artmaya devam eder inşallah değerim.
Allah razı olsun. Ama çokk yakıyor yaaa pruluton un gözünü seveyimHımmm.İyi canım şifa olsun
Hahahahah nelere katlanıyoruz bebişlerimiz için değer mi elbette değer.Büyüyünce bana Bi of anne desin bakayım hele oAllah razı olsun. Ama çokk yakıyor yaaa pruluton un gözünü seveyim
Hangi civarda bakıyosnz ev eğer yardımcı olabilirsek olalımYa kızlar taşınıcaz filan diyordum Ya ev yok arkadaş.Bu nasıl Bi durum anlamıyorum.İstanbulda her yer ev heeeer yer.Ne Bi yeşillik kaldı ne Bir şey doğru düzgün.Ama kiralık ev yok şaka gibi.Düzgün Bi evde 2.500 den aşağı değil.Tek maaş ile çalışan bu millet ne yapacak böyle??
Pendik canımHangi civarda bakıyosnz ev eğer yardımcı olabilirsek olalım
hmm bizde çok yakınız pendiğe aslında ama bu civarlar özel araç yoksa ters kalıyo maalesefPendik canım
Sen nerde oturuyorsun?Evet birde o sıkıntılar Var.Gerçekten çok fazla artmış ama emlak sektörü.Haziran gibi ev bakıyorduk Bi arkadaş 1.200 filan çok iyi site içi evler vaedı şimdi o evler 2000 olmuş.Ne oldu böylr anlamak mümkün değil.hmm bizde çok yakınız pendiğe aslında ama bu civarlar özel araç yoksa ters kalıyo maalesef
Kartaldayım ben evet kiralar bi bakayım dedm 4bine bile kira var ve sıradan bir ev yaniSen nerde oturuyorsun?Evet birde o sıkıntılar Var.Gerçekten çok fazla artmış ama emlak sektörü.Haziran gibi ev bakıyorduk Bi arkadaş 1.200 filan çok iyi site içi evler vaedı şimdi o evler 2000 olmuş.Ne oldu böylr anlamak mümkün değil.