2021 Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım🥰

melisaamelisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.798
699
Kızlar iki gün önce yazma 18 Ağustos çatlatma iğnesi vuruldun ilk defa içim içime sığmıyor ilk denemem.ve korkuyorum. Bir yıllık evliyim. Dua edin🙏❤️🥰

Catlatma ignesini neden yapıyorlar o kadar doktora gittim hic bundan bahsetmedi kimse.

Yumurtalıkları düzenli gelişmeyeler için canım. Bende polikistik var bu yüzden adet düzensizliği ile birlikte yumurtan gelişmiyordu. Doktor geliştirici ilaç ve iğne verdi bekliyorum 🥰
Insallah olur.🙏 Peki ilactan once her ay adet oluyor muydunuz? Bende de pcos var. Her ay 36-44gun civarinda oluyorum diye bana sen her ay yumurtluyorsun diyor. Ama ya yumurta catlamiyorsa diye endiseliyim.

Insallah olur.🙏 Peki ilactan once her ay adet oluyor muydunuz? Bende de pcos var. Her ay 36-44gun civarinda oluyorum diye bana sen her ay yumurtluyorsun diyor. Ama ya yumurta catlamiyorsa diye endiseliyim.
Düzensiz adetim var benim, bendede polisliktik var. Yumurtam oluyor ama çatlamıyor. Siz de de aynı durum olabilir. Doktora gidin takip etsinler. Çatlatma verirler belki size de .

Evet çatlamayan yumurtaları atıyor bu şekilde
Galiba benim sorunum da sizin gibi. Ilk hormon tahlili yaptilar her sey normal. Sonra 21. gun progesteron verdim. Simdi adet bitimine hsg istediler. Esim de sperm testi verecek. Ona gore tedavi planlayacagiz dediler ama kimse yumurtanin catlayip çatlamadığına bakmadi.

Galiba benim sorunum da sizin gibi. Ilk hormon tahlili yaptilar her sey normal. Sonra 21. gun progesteron verdim. Simdi adet bitimine hsg istediler. Esim de sperm testi verecek. Ona gore tedavi planlayacagiz dediler ama kimse yumurtanin catlayip çatlamadığına bakmadi.
Evet kuzum bende bu testleri yeni yaptım. Yumurta büyütme hapı verdi 5 gün kullandım sonra bana çatlatma iğnesi yapıldı. Üç gün oldu bekliyorum. Ama bugün su gibi bir akıntı geldi nedenini anlamadım. Adet oldum sandım erkenden fakat baktığımda sadece iç çamaşırım içısşanmıştı. Bildiğin su. 🙄

Evet kuzum bende bu testleri yeni yaptım. Yumurta büyütme hapı verdi 5 gün kullandım sonra bana çatlatma iğnesi yapıldı. Üç gün oldu bekliyorum. Ama bugün su gibi bir akıntı geldi nedenini anlamadım. Adet oldum sandım erkenden fakat baktığımda sadece iç çamaşırım içısşanmıştı. Bildiğin su. 🙄
Yeni catlamis olabilir mi? Catlama olunca oluyor sanirim o sekilde bir akinti. Hsg cektirdiniz mi?

Bende 18 ags igne oldum ilk defa daha önce
Kızlar iki gün önce yazma 18 Ağustos çatlatma iğnesi vuruldun ilk defa içim içime sığmıyor ilk denemem.ve korkuyorum. Bir yıllık evliyim. Dua edin🙏❤️🥰
Bende 18 ags da ilk defa yaptırdım 17 mm olmus igne işe yaramazsa aşılama yapilacak hayirlisi olsun

Merhaba kızlar bende 17 Ağustos akşam saat 8 de çatlatma iğnesi yaptım bekliyorum hayırlısıyla daha önce iki defa yumurta takibi yaptık ikisi de tuttu ama düşükle sonuçlandı inşallah buda öyle olmaz dua edin bana da Allah rızası için 🙏🥰😍😘

Merhaba bende 17 agustosta catlatma ignesi oldum 19.de asilamam yapildi suanda 3. Gunum ama beklemk yoruyor benm tek tupum alindi hidroselpenk vardi bakalim herseyin hayirlisi

Bende 19 agustosta asilama yaptirdim ilk denemem tek tupumde alindi 16 agutosta dr bana yumurtan18 mm olmus dedi 2gune 20ye ulasir buda iyi haber dedi 10 gun beklyecegim artik sabir

Merhaba kızlar bende 17 Ağustos akşam saat 8 de çatlatma iğnesi yaptım bekliyorum hayırlısıyla daha önce iki defa yumurta takibi yaptık ikisi de tuttu ama düşükle sonuçlandı inşallah buda öyle olmaz dua edin bana da Allah rızası için 🙏🥰😍😘
Düşükler neden oluyor acaba. Dua edicem canım. Bende hiç belirti yok henüz yerleşme kanaması falan

X