- Emoji Skoru
- 550
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.801
canım benim bebeğimin kalp atışı durduğunda ne kanama ne lekelenme hicbir şey olmadı. kontrolde anladık.öyle düşünüp kendini üzme.yengeminse baya kanaması oldu 9 ay yattı ama sağlıkla aldı kucağına bebeğini. bol dua et canım. hep güzel düşün. güzel enerjiler gönder bebeğine. sagĺikla doğsun insallah.Amin canım inşallah. Canım takmamaya çalışıyorum ama hergün iğneye rağmen hala neden geliyor aklım almıyor. Bebeğin kalp atışı dursa kanama olur mu acaba
Kaybın için çok üzüldüm Csnım rabbim bir daha yaşatmasın. Bende dua ediyorum rabbim en güzelini bilircanım benim bebeğimin kalp atışı durduğunda ne kanama ne lekelenme hicbir şey olmadı. kontrolde anladık.öyle düşünüp kendini üzme.yengeminse baya kanaması oldu 9 ay yattı ama sağlıkla aldı kucağına bebeğini. bol dua et canım. hep güzel düşün. güzel enerjiler gönder bebeğine. sagĺikla doğsun insallah.
yok canım mecbur kalkıyordu 1 tane daha çocuğu olduğu için.ama her fırsatta dinleniyordu ki ilk çocuğu da baya kanamalı olmuş.ikisi de sağlıkla doğdu.Kaybın için çok üzüldüm Csnım rabbim bir daha yaşatmasın. Bende dua ediyorum rabbim en güzelini bilircanım yengen yemek de mi yapmadı benim yanım da kimim kimsem yok başka işler önemli değil de tek yemek konusunda bunalıyorum
Canm naptın cumartesi gidecektim sonuç ne olduİnşallah dayanabilirsem cumartesi ye kadar bakalım
Anladım canım Allah razı olsun vakit ayırıp yazdınyok canım mecbur kalkıyordu 1 tane daha çocuğu olduğu için.ama her fırsatta dinleniyordu ki ilk çocuğu da baya kanamalı olmuş.ikisi de sağlıkla doğdu.
Malesef canım negatif oldu. Yazamadım da.. Çok dağıldımCanm naptın cumartesi gidecektim sonuç ne oldu
ne demek canım. saglikla kavusalim insallah hepimiz bebeklerimize.Anladım canım Allah razı olsun vakit ayırıp yazdın
Amin canım inşallah senin kaç haftalıkne demek canım. saglikla kavusalim insallah hepimiz bebeklerimize.
İnşAllah canım rabbim gönlüne göre versinBende 2021 annesi olmak için bekliyorum umarım yakın zamanda buraya yazmak nasip olur
İnşallahİnşAllah canım rabbim gönlüne göre versin
benim 5+6 olcak yarın insallah. geçen hafta minik kese gördük bu hafta tekrar gidicem insallah kalp atışı duyarız.Amin canım inşallah senin kaç haftalık
Erken yapmışsın canım benım adete 6 gün varken çok silik çıkmıştıİnşallahbugün test yaptım ama sanırım baya acele etmişim BAT tarihini 8 gün var hala bu ay hamile kalıp kızımla aynı gün 14 AĞUSTOS doğum yapmak hayalim
Maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Vajinal duyarsın büyük ihtimallebenim 5+6 olcak yarın insallah. geçen hafta minik kese gördük bu hafta tekrar gidicem insallah kalp atışı duyarız.
aceleci ruhumdan çok çekiyorumErken yapmışsın canım benım adete 6 gün varken çok silik çıkmıştı
Kalp atışlarını duyamazsan da hiç stres yapma . İlk gebeliğimde 6+4 de kalp atışını duymadı doktor vajinal ultrasonda baktı yine duymadı, boş gebelik olma ihtimali var bekleyeceğiz dedi şimdi kızım 2.5 yaşındaMaşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Vajinal duyarsın büyük ihtimalle
Çok üzüldüm inanMalesef canım negatif oldu. Yazamadım da.. Çok dağıldım
Bende yarın 5+6 olacak cuma günü minik kese gördük Dr a gitmemek için zor tutuyorum kendimi yarın güzel haberlerni bekliyorum meraklabenim 5+6 olcak yarın insallah. geçen hafta minik kese gördük bu hafta tekrar gidicem insallah kalp atışı duyarız.
inshallahhBende 2021 annesi olmak için uğraşıyorumyok şimdilik umarım yakın zamanda buraya yazmak nasip olur
insallah canımKalp atışlarını duyamazsan da hiç stres yapma . İlk gebeliğimde 6+4 de kalp atışını duymadı doktor vajinal ultrasonda baktı yine duymadı, boş gebelik olma ihtimali var bekleyeceğiz dedi şimdi kızım 2.5 yaşındahiç stres yapma ben inanıyorum er ya da geç o sesi duyulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?