- 17 Ağustos 2019
- 7.499
- 8.191
- 198
- 29
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.521
Canım özürden sayılıyormuş namaz kılınabilirmişKızlar size bırsey sormak istiıyorum aranızda lekesı gelen hemde namaz kılan varmı ben hem korkudan kıpırdamıyorm hemde leke gelıyor ya abdest olayı nasıl oluyor fikri olan var mı
Merhaba arkadaşlar 7 haftalıkken inşallah ultrasondan kalp atışı duyulur çünkü haftaya doktora gidecem ve daha da uzun süre gidemicem kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun dilerim herşey yoluna girer inşallah hepiniz rahat edersiniz mide bulantılarınız başladımı ben kafami kaldıramıyorum artık
Sağlıkla 8. Ay gelsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Herkese merhaba şimdi doktordan geliyorum. Dün beta 400 çıkmıştı. Adetten bir hafta sonrası oluyordu. Lekelenmem de vardı. Doktor rahim duvar kalınlığının Hcg ile uyumlu olduğunu söyledi. Geç döllenme olmuş bir sorun yok dedi. Pazartesi hcg baktır, On gün sonra da tekrar gel dedi. Bir sonraki gelişinde son adet tarihini değiştireceğiz dedi. Çok şükür bu bile içimi rahatlattı.
kizlar 4 gun onceki beta 1425 bugun 18788sorunmu var acaba doktordan haber bekliyorum
Aaa öyle mi sayılıyormuş sevındım cok sagol canımCanım özürden sayılıyormuş namaz kılınabilirmiş
Sevindim sorun olmamasına ya ne güzel maşallah devamı gelsin sağlıklaKizlar cok sükür simdi ciktim. Tam 6 haftalik kalp atisinida duyduk .doktor kanama alani yok dedi. Ama benim lekeler nerden geliyor bilmiyorum. Doktor riskli gebelik 10.haftaya kadar kimseye söyleme dedi. Darisi bütün arkadaslara insallah
canım bugün tekrar gittim 35.95 çıktı sonucumDüzenli ilerlerse Allah'ın izniyle var gibi
Vallahi ben söyledim hem de daha öğrendiğimde üç haftalıktı anne babalar biliyor biz de niye içine atasın ki bu sevinciEsim ailesine hemen soyledi.soyleme demistim ama dilemedi.simdi keseyi daha yeni gorduk 15 gun sonra kalp atimi var.esim hergun ailesiyle konusuyo bebek hakkinda.ben tek basima oturuyorum.yalniz kaldigimi hissediyorum.acaba en azindan anneme soylesem mi diye tereddut ediyorum
Ooo baya yükselmiş en son ne zaman verdiniz ki kan 200 ken kaç gün geçtiKızlar benim randevum pazartesi günü ama şimdi beni beta hcg en son 200de kalmış git kan testi yaptır sonra gel demesinler diye bu sabah sağlık ocağında beta hcg baktırdım 6315 e yükselmiş beta hcginşallah pazartesi keseyi de görürüm
2 aralıkta verdiğimde 201 di. Pzt kese için randevu almıştım bugün git yarın gel yapmasınlar diye gittim beta hcg 6315 e çıkmış çok şükürOoo baya yükselmiş en son ne zaman verdiniz ki kan 200 ken kaç gün geçti
normal canım artışların gününe göre inşallah görürsün gittiğinde :)2 aralıkta verdiğimde 201 di. Pzt kese için randevu almıştım bugün git yarın gel yapmasınlar diye gittim beta hcg 6315 e çıkmış çok şükürher gün iki katı hesaplayınca bugün 3000 olsa yeter diyordum
İnşallahnormal canım artışların gününe göre inşallah görürsün gittiğinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?