- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.501
yerleşme kanaması kırmızı pek olmuyor birde lekelenme şelinde olup duruyor canımArkadaşlar bu yerlesme kanamaniz nasil oldu. Benim suan kan geliyor ama adet kanımı yerlesme kanamasi mi bilemedim
Banada oyle dedi.onlar vajinal bakinca ultrason aletine gelen kan miktarina gore bakip soyluyolar.cok az kanaman var bu onemli degil normal dedi banaBu mesele bende de var canım doktorun biri vajinal bakmıştı ben kanamam var diyorum leke geliyor diyorum o bana yok diyor. Bazen hayal mi görüyorum diye düşünüyorum ama var yani lavaboya çıktıkça
Adet oluyorum o zamanyerleşme kanaması kırmızı pek olmuyor birde lekelenme şelinde olup duruyor canım
Olablir canım inşallah herşey yolunda giderBanada oyle dedi.onlar vajinal bakinca ultrason aletine gelen kan miktarina gore bakip soyluyolar.cok az kanaman var bu onemli degil normal dedi bana
Bence eşin soyledıyse sende soyleyebılırsın sana yok gostercek iyini kotunu anlayacak olan annenEsim ailesine hemen soyledi.soyleme demistim ama dilemedi.simdi keseyi daha yeni gorduk 15 gun sonra kalp atimi var.esim hergun ailesiyle konusuyo bebek hakkinda.ben tek basima oturuyorum.yalniz kaldigimi hissediyorum.acaba en azindan anneme soylesem mi diye tereddut ediyorum
İnsallahOlablir canım inşallah herşey yolunda giderumuyorum doktorlar haklı çıkar
Acaba ikiz yada üçüz mükizlar 4 gun onceki beta 1425 bugun 18788sorunmu var acaba doktordan haber bekliyorum
Birazda uzuluyorum .onun annesi ogrendi benim anneminde hakki diyorumBence eşin soyledıyse sende soyleyebılırsın sana yok gostercek iyini kotunu anlayacak olan annen
Belkide cogul gebeliktir.doktor ne dedikizlar 4 gun onceki beta 1425 bugun 18788sorunmu var acaba doktordan haber bekliyorum
Kokulara hassasiyet çok bendeKizlar mide bulantiniz felan nasil?
Gerçekten söylemek sıkıntı söylememek sıkıntı ben daha yeni bugün anneme tek dedi oda hep diyor seni rüyalarda görmüşüm ondan dedim kimseyede deme dedim ama esimin ailesine söylemek gibi hiç bir fikrim yok varsın biraz daha kalsın gurbetteyim göremezler zatenEsim ailesine hemen soyledi.soyleme demistim ama dilemedi.simdi keseyi daha yeni gorduk 15 gun sonra kalp atimi var.esim hergun ailesiyle konusuyo bebek hakkinda.ben tek basima oturuyorum.yalniz kaldigimi hissediyorum.acaba en azindan anneme soylesem mi diye tereddut ediyorum
Bence soyle canım zaten Allah korusun kotu bırsey bıle olsa yıne annemıze aglıcazBirazda uzuluyorum .onun annesi ogrendi benim anneminde hakki diyorumdoktor kalp atisi icin 25 inde cagirdi ama bugun soyleyeyim demi
canım belirti azalmasını sordun mu göğüslerinin ağrısı geçti mi tamamen
Çok sevındım canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp eder benımde doktor kanama yok dedı ama leke gelıyor anlamıyorm bende
onlar bende de oluyor canım arada özellikle ayaktaykenUnuttum canim cok kalabalikti zor girip ciktim. 1 2 ilac soracaktim onlarida soramadim. Benim gögüs acimam tamamen gecti gibi. Sadece sol alt karnimda heran regli olacak gibi ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?