- 25 Şubat 2017
- 5.288
- 24.398
- 548
- Konu Sahibi sonbaharss
-
Rabbim İsteyen herkese En saglıklısından en hayırlısından evlatlar nasip etsin Insallah canım. Insallah sende bu defa olumlu sonuc alırsın.S. A güzel anneler. Sizlerden bir ricam olacaktıBen 3. Kez tüp bebek tedavisine başladım. Yarın inş yumurtalarım toplanacak. Benim için dua edebilirseniz eğer cok ama cok mutlu olurum.(ismim bahar) altı yıldır bekliyorum mucizemi.. Hamilelerin duası kabul olur derler buna cok inanıyorum. Birde doğumda yapılan dualar tabi.. Mevlam sizlere de bebişlerinizi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin, hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah. Şimdiden Allah razı olsun. Ailenizle birlikte saglıklı huzurlu yıllar diliyorum❤❤❤
Amin canım benim inşallah cok sagol Allah razı olsunRabbim İsteyen herkese En saglıklısından en hayırlısından evlatlar nasip etsin Insallah canım. Insallah sende bu defa olumlu sonuc alırsın.
Hem uyKu uyuyamiyorum hem erkenden yorukuyirum ayakta duramiyorum oturamiyorum kisacasi eskisi gibi degilim.. hayirlisiyla bir atlatalim daBakıyorum da baya bi telaslanmıssın canım dogum vakti yaklaştıkça☺ Az kaldı evet, ama Insallah sağlıkla gelecek yavrularımız.
Bol bol dinlen kuzum.Hem uyKu uyuyamiyorum hem erkenden yorukuyirum ayakta duramiyorum oturamiyorum kisacasi eskisi gibi degilim.. hayirlisiyla bir atlatalim da
Hay maşallah Allah analı babalı büyütsünHerkese çook teşk. ederim. Darısı başınıza inşBen 36+3 de doğum yaptım. Aslında 37+5 de randv. aldık ama erken geldiler. Kızlardan biri 2222 gr diğeri 2660 gr doğdular. Çok şükür küveze girmediler. Bu arada benim kanamam oldu hastaneye geldik orda da suyum ve sancılarım başladı. Daha sonrada spinal Sezeyanla doğumum oldu.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canımHerkese çook teşk. ederim. Darısı başınıza inşBen 36+3 de doğum yaptım. Aslında 37+5 de randv. aldık ama erken geldiler. Kızlardan biri 2222 gr diğeri 2660 gr doğdular. Çok şükür küveze girmediler. Bu arada benim kanamam oldu hastaneye geldik orda da suyum ve sancılarım başladı. Daha sonrada spinal Sezeyanla doğumum oldu.
hayırlı olsun canımHerkese çook teşk. ederim. Darısı başınıza inşBen 36+3 de doğum yaptım. Aslında 37+5 de randv. aldık ama erken geldiler. Kızlardan biri 2222 gr diğeri 2660 gr doğdular. Çok şükür küveze girmediler. Bu arada benim kanamam oldu hastaneye geldik orda da suyum ve sancılarım başladı. Daha sonrada spinal Sezeyanla doğumum oldu.
Gule gule büyüsün kuzucuklar. Hayirli evlat olsunlar insallah darisi basimizaHerkese çook teşk. ederim. Darısı başınıza inşBen 36+3 de doğum yaptım. Aslında 37+5 de randv. aldık ama erken geldiler. Kızlardan biri 2222 gr diğeri 2660 gr doğdular. Çok şükür küveze girmediler. Bu arada benim kanamam oldu hastaneye geldik orda da suyum ve sancılarım başladı. Daha sonrada spinal Sezeyanla doğumum oldu.
Bide merak ettim ultrasondaki olculen kilolara yakinmi dogdularHerkese çook teşk. ederim. Darısı başınıza inşBen 36+3 de doğum yaptım. Aslında 37+5 de randv. aldık ama erken geldiler. Kızlardan biri 2222 gr diğeri 2660 gr doğdular. Çok şükür küveze girmediler. Bu arada benim kanamam oldu hastaneye geldik orda da suyum ve sancılarım başladı. Daha sonrada spinal Sezeyanla doğumum oldu.
Banada persembe icin gun verdi doktorum ayni gun dogacak insallah bebislerimizBugün benimde kontrolüm vardı 35+6 yız perşembe Allahın izni ile doğum olacak kararlaştırdık artık. Kızım 2950 olmuş, oğlum 2100 cıktı hala son iki hafta da hiç almamış. Kız yarim kilo almış oysa şok oldum içim bir cız etti tabiDoktor ikizlerde bekliyoruz hafta olarak geri gelmeyi tabi normal bir durum üzülecek birşey yok çocuk dr karar verecek fakat gerek bile olmayabilir kuveze dedi. Bir hafta daha dayanacağım inşallah bir kaç yüz gram alır. Bu arada sebebi kan akışı olabilirmiş bazen bebeklerin beslenmesini etkiliyormuş. Nst de iyi bakalim inşallah alır daha az çıkmaz doğumda kuzucum
Sağlıkla alalım kucagimiza yavrularimizi inşallah canımBanada persembe icin gun verdi doktorum ayni gun dogacak insallah bebislerimiz
Amin canim insallahSağlıkla alalım kucagimiza yavrularimizi inşallah canım
Yaptırmak istemiyorum benimde cevremde bi çok kişiye çocuk için rahatsız denildi saglam dogdu ama hamilelikte anneleri hep aglıyarak geçirdiYok onu zaten mecburi yapiyorlar burun kemigi ve ense kalinligi... (11-14. Haftalarda)
benim dedigim baska.. ucreti biraz fazla.. bird amniyosentez var kesin cozum tarama testlerinde eger herhangi birsey cikarsa diye kesinligi daha dogru ruskleri var ama iyi uzmanlar tarafindan artik sikinti olmuyor.
Ama bu testler ozellikle ikili ucluler yaniltici olabiliyor.. testlerin sonucu ile bircok gebe kadini strese sokuyor.. hamile kuzenlerime down sendromu olma olasiligi su deyip kac kuzenim normal bebek dogurdu... iKz arkadasiminda birinde sikinti var dediler bebeklerden hasta olani alabiliriz dediler... ama sapa saglam cikti.. anne karninda da yapilacak birsey yok.. e tabi aldirma ihtimaliniz varsa yaptirin. Sadce benim verdigim bilgi.. keske biride bana bu kadar detayli anlatsaydi ve cok arastirmistim herbiseyi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?