- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 34
- Konu Sahibi sonbaharss
- #2.161
Çok normal canım ben daha 25. Haftamdayım ağırlaştımMerhaba kizlar dogumu yaklasan var mi ben habire yatiyorum cok agirlastim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok normal canım ben daha 25. Haftamdayım ağırlaştımMerhaba kizlar dogumu yaklasan var mi ben habire yatiyorum cok agirlastim...
Çif yumurta ikizi seninkisiTek yumurta mı çift yumurta mı
Valla benimkiler dogdular 8 aylik oldular bile ama sanırım 12 haftalıkken soyledi bir erkek bir kız demişti ama bi sonraki kontrolde ikisi de erkek dedi ve de oyle dogdularKaç haftalık len söyledi doktor
Tek yumurta canım tek plesanta ama ayrı kese senin ne şekilde iki plesanta mı varÇif yumurta ikizi seninkisi
Benim bugün 1 hafta oldu 37+2 de doğum yaptım. Şuan çok zor bence formülü falan yoktur ikisi aynı anda ağlayınca insanın eli ayağına dolanıyor. Siz daha tecrübelisiniz var mı bi tavsiyenizSelam ikiz anneleri
Tek başına bakabilio musunuz?
Bunun bi formülü var mı?
Nasıl geçio günleriniz?
Yaaa masallah hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun cok sevindim. Bizlere de dua edin ne olur sizin haftarinizi goruruz insallahBenim bugün 1 hafta oldu 37+2 de doğum yaptım. Şuan çok zor bence formülü falan yoktur ikisi aynı anda ağlayınca insanın eli ayağına dolanıyor. Siz daha tecrübelisiniz var mı bi tavsiyeniz
Çok teşekkür ederim. İnşallah görürsünüz hiç stres yapmayın. Bol bol dinlenmek gerekiyor Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinYaaa masallah hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun cok sevindim. Bizlere de dua edin ne olur sizin haftarinizi goruruz insallah
Benim biri vajinama biri de diyaframa baski yapiyor oturamiyorum.Merhabalar bebeklerin hareketleri çok aşağıda ve bu beni endişelendiriyor . Yukarda da ediyorlar tabi ama bu kadar aşağıda olması normal mi vajinamın tam üzerinde neredeyse. Normali mi bu herkeste mi oluyor ? Özellikle masada yemek yerken falan dik oturduysam mesaneme vuruyorlar sanki. O kadar aşagıda . En son birinin kafası asagıdaydı birisi de yan yatıyordu.
Benim haftalarım da nasıldı hatırlıyor musunuz doktor bana dinlen dedi bol bol . Bebeğin kafa aşağıda olduğu için mi dedi acaba ?Benim biri vajinama biri de diyaframa baski yapiyor oturamiyorum.
Ben yerimden kalkmıyorum doğum tehlikesinden valla kalk deseler de gücüm yok hem çok sıcak hem her bir yerim Farklı ağrıyorMerhaba kizlar dogumu yaklasan var mi ben habire yatiyorum cok agirlastim...
Doktorunuz dogumla ilgili bir sey dedi mi?erken gelmelerinden cok korkuyorum.her gecen haftada seviniyorum ama koronada iyice artti ne olucaz boyle?Ben yerimden kalkmıyorum doğum tehlikesinden valla kalk deseler de gücüm yok hem çok sıcak hem her bir yerim Farklı ağrıyor
Ben zaten kanamayla hafta sonu yattım ve serum aldım sancılarım kasılmalarım var hap kullanıyorum. Yani her an doğum yapabilirim elimizden geldiğince ertelemeye çalışıyoruz. Evet virüs de çoğunlukta ama gittiğim hastane de önlem baya iyi benim tedirginliğim yok açıkçasıDoktorunuz dogumla ilgili bir sey dedi mi?erken gelmelerinden cok korkuyorum.her gecen haftada seviniyorum ama koronada iyice artti ne olucaz boyle?
Biz de 6 buçuk aylık oldukk.hafta sonu blw başlıcam inşallah.oğlan hiç durmuyor kız da Öyle.yuvarlanarak salonda dolanıyorlar.eskisi gibi değil artık yoruluyorumS survivor118 canım nasıl gidiyor ikiz anneliği bizim 7ay bitecek pazartesi büyüdükçe iş zorlaşıyor kafayı yemek üzereyim
Geçmiş olsun canım az sabır çok çok az kaldı maşallahBen zaten kanamayla hafta sonu yattım ve serum aldım sancılarım kasılmalarım var hap kullanıyorum. Yani her an doğum yapabilirim elimizden geldiğince ertelemeye çalışıyoruz. Evet virüs de çoğunlukta ama gittiğim hastane de önlem baya iyi benim tedirginliğim yok açıkçası
Sağol canım evet az kaldı biraz daha dayansın miniklerGeçmiş olsun canım az sabır çok çok az kaldı maşallah
Benımde bırı daha cok asaya vuruyor saglı sollu duruyolar cnmMerhabalar bebeklerin hareketleri çok aşağıda ve bu beni endişelendiriyor . Yukarda da ediyorlar tabi ama bu kadar aşağıda olması normal mi vajinamın tam üzerinde neredeyse. Normali mi bu herkeste mi oluyor ? Özellikle masada yemek yerken falan dik oturduysam mesaneme vuruyorlar sanki. O kadar aşagıda . En son birinin kafası asagıdaydı birisi de yan yatıyordu.