- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #19.381
Ben artık eşimden bişi beklemiyorum valla takmıyorum da hiç yapmış yapmamış arada psikolojik baskı uyguluyorum kız çocuğu babaya düşkün olur ama benim kızım bana düşkün olacak çünkü baba ilgilenmiyor diyorum e ben napabilirim ki dio ya geçen çocuğu yıkıyoruz suda sesi çıkmıyor giyinmeye başlayınca allahım bir feryat bir figan eşim de odada uyuyordu bi bağırdı şu kapıyı kapatın diye o an gidip onu boğmak istedim resmen hayır bi gel bak demi çocuk acı acı ağlıyor neden ağlıyor bişiymi oldu. Bişi diyincede e ben çalışıyorum yoruluyorum diyorum valla açıkçası bende pes ettim ona bişi demekten sizde öyle yapın en azından kafam rahat huzursuzluk olmuyorRabbim o günleri düşmanıma bile yaşatmasın, kimseyi evladıyla sınamasın. Ne büyük sevgi, ne sonsuz bi duyguymuş.
Bu eşler hep mi böyle acaba ya.. Benimkide öyle inan ki, oğlan uykuya dalsın diye uğraşıyorum ben o netfilixten dizi izliyor, oğlan uyanmadan yemek yiyim kalkayım diyorum yemek yerken TV izlemek istiyorum diye TV açıyor. Biraz öncede kalkmış oğlum ne kendin uyuyorsun ne bizi uyutuyorsun diyo git yat senlik bişey mi var ki dedim gitti uyumaya devam ediyor..
Onlar uyumuşken sende uyu dinlen canım.