- 14 Mart 2008
- 6.023
- 5.130
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.381
Kızlar suyu nasıl içiyorsunuz ya ben hamileliğimde gümde 4 litre su içerdimm şimdi 1 litreyi zor içiyorum çünkü iki çocukla su içmeyi unutuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim aslında farkında rahatsız olduğumun ama bu kadar olduğunu bilmiyor muhtemelen. Güzel güzel konuşucam fırsat bulduğum an.Eşine anlat bilsin o da belki gelmemesi için falan birşey der ne biliyim lohusa kadın üzülmez böyle ya
Ben süt sağarken yanıma bi şişe alıyorum litrelik. Günde 3 litre iç en az dediler süt içinde faydalıymış çünkü.Kızlar suyu nasıl içiyorsunuz ya ben hamileliğimde gümde 4 litre su içerdimm şimdi 1 litreyi zor içiyorum çünkü iki çocukla su içmeyi unutuyorum
Tabi sen anlatmazsan nerden bilecek dediğin gibi güzel güzel konuş çok iyi gelecek Hem sana iç dökmekEşim aslında farkında rahatsız olduğumun ama bu kadar olduğunu bilmiyor muhtemelen. Güzel güzel konuşucam fırsat bulduğum an.
Evet işte süt yaparmış çok su içmek unutuyorum yaBen süt sağarken yanıma bi şişe alıyorum litrelik. Günde 3 litre iç en az dediler süt içinde faydalıymış çünkü.
Gözünde sürekli şikayet eden dırdırcı bi kadın olmak istemiyorum ve asla aramız açılsın istemiyorum. Bi şekilde halledicem bakalım.Tabi sen anlatmazsan nerden bilecek dediğin gibi güzel güzel konuş çok iyi gelecek Hem sana iç dökmek
Evet işte süt yaparmış çok su içmek unutuyorum ya
Aynen bende öyleyim şuan canım ♀Kızlar suyu nasıl içiyorsunuz ya ben hamileliğimde gümde 4 litre su içerdimm şimdi 1 litreyi zor içiyorum çünkü iki çocukla su içmeyi unutuyorum
bugün kızımı emzirirken bende dedim insan o kadar acı çekmesine sebep olan şeyi nasıl bu kadar sever diye yani sezeryandan sonra çektiğim o acı bu yaşıma kadar çektiğim acıların en başında geliyor.ama gelip sorsalar tekrar doğurup aynı acıyı çekeceksin deseler tamam derimEşimde dünkü o yemek pişirme muhabbetini filan hiç anlatmadım bile yeri gelsin anlatırım. Çocuk dün akşam ağladı durdu gündüz o kadar huzursuz edildiği için. Haftaya gelicem diyordu giderken gelirse eğer elleme sakın uyandırma diycem. Ben herşeye sustum bu zamana kadar yine böyle dengesizdi ama umursamazdım. Bu kez evladım söz konusu istediği gibi at koşturamaz öyle. Kardeşim bile diyor ki bi bardak getirmeye söylendi ama çocuğu annem diye seviyor demekki gelip kalsa sana yardım etse çocuğu kendinin sanacak.
Bi kaç gün idare edeyim sadece sıcak suyla yıkayım sonra alayım gidip temizleyiciyi.
İnsan evlat derdine düşünce çokta umursamıyor zaten kendini. Bak benim açıldı işte zorlaya zorlaya yinede oğlanın derdindeyim. Oturayım dinleneyim olmuyor artık. Anayız biz ana.
Bende günde 1 kez kaynatmaya çalışıyorum ama gece uyku sersemi zor oluyor. Emmedi eşek sıpası beni bunlarla uğraştırıyor.
bugün kızımı emzirirken bende dedim insan o kadar acı çekmesine sebep olan şeyi nasıl bu kadar sever diye yani sezeryandan sonra çektiğim o acı bu yaşıma kadar çektiğim acıların en başında geliyor.ama gelip sorsalar tekrar doğurup aynı acıyı çekeceksin deseler tamam derim
Maşallah size canım. Valla bende eşime dedim bugün kırkımız çıksın bizi dışarı çıkar diye.Biz bugün yeni doğan çekimine gittik teyzelerimiz çok güzel fotoğraflar çekildi miniğim yorulduk ama deydi dışarı çıkıp farklı bi yere gitmek o kadar iyi geldi ki terapi gibiydi
Ah çık canım valla sanki yeniden doğdum. Öyle iyi gelecek ki bir ay yeter bizeMaşallah size canım. Valla bende eşime dedim bugün kırkımız çıksın bizi dışarı çıkar diye.
Emziren annenin hisleri.... O bağ kurulmuş işte...bugün kızımı emzirirken bende dedim insan o kadar acı çekmesine sebep olan şeyi nasıl bu kadar sever diye yani sezeryandan sonra çektiğim o acı bu yaşıma kadar çektiğim acıların en başında geliyor.ama gelip sorsalar tekrar doğurup aynı acıyı çekeceksin deseler tamam derim
Çok iyi yapmışsınız ben 3. Ayında düşünüyorum. Hastanede çekim olayımiz oldu ama doğum paketi içinde... Cok güzel kareler oldu...Ah çık canım valla sanki yeniden doğdum. Öyle iyi gelecek ki bir ay yeter bize
İnsanın gözü görmüyor ki bişeyi. Beni sezeryan filan değil göğüs acısı mahvetti mesela. 2 gün sütüm yoktu ve süt sağdım, hastane tipi makinayla.. Kocaman ve çok güçlü bi makina. 2 saatte 1 yarım saat ağlayarak sağım yaptım ilk hafta. Ama sağım bitip oğlumu kucağıma aldığım an geçiyordu ağrım acım. Bende yine aynı acıyı yaşayacağımı bilsem yine tamam derim. Çok şükür veren Allah'ıma.
Ah çık canım valla sanki yeniden doğdum. Öyle iyi gelecek ki bir ay yeter bize
Ben de maksimum 3 saat uyuyorum işte o da bölük bölük çok mırıldanıyor uykusunda tık sesine uyanıyoruz malum.Sende uyku durumu nasıl??
Lohusalıktan olabilir. Ben şu 3 gündür kendime geldim. Hiç bişi zevk vermiyordu, mutsuzdum, keyfim yoktu. Her şeye oturup ağlıyordum.Dışarıyı gezmeyi hiç aramıyorum. Bu tuhaf mı acaba.
Tabi şikayet eden gibi değil de rahatsız olduğunu belli eden konuşma yap benceGözünde sürekli şikayet eden dırdırcı bi kadın olmak istemiyorum ve asla aramız açılsın istemiyorum. Bi şekilde halledicem bakalım.
Ben su içmeme yoruyorum mesela sütümün oğlana yetmesini. Sende iç ihmal etme canım.
Ah canm ya yemek yediğimize şükürAynen bende öyleyim şuan canım ♀
Ah çık canım valla sanki yeniden doğdum. Öyle iyi gelecek ki bir ay yeter bize
Süt çok var sende... Şanslısın ...
Tabi şikayet eden gibi değil de rahatsız olduğunu belli eden konuşma yap bence
Ah canm ya yemek yediğimize şükür
Aynısı bende de var kız tutturdu benim de uyumuyor o Uyusaa oğlan uyanıyor yoruldum gerginim uykusuzumKızlar bende uykusuzluk fena gerginlik yaptı ya. Oğlan ağlamayı tutturdu az önce. Başıma kramplar giriyor şu an.