Merhaba! Ben yeni kayıt oldum dayanamadım artık. Tüm bu tüp bebekti aşılamaydı işlemlerde buradayım tüm süreç boyunca bakıyorum yollardır. Belki aynı yazıları onlarca kez okumuşumdur. Ezbere söyleyebilirim bazılarının yazdıklarını. Neden derseniz en azından bir umut arıyor insan “bak görüyormusun o da aynı ağrıyı yada bişeyi hissetmiş ama olmuş” benimde olabilir demek için.
şimdi olay şu ki ben salı günü sonucu alacağım ve büyük ihtimalle yine negatifi göreceğim. Bu bildiğin adet sancısı, tecrübelerime göre bendeki gebelik belirtisi olan ağrı çok daha zorlu bir ağrı.Tabiki hiç tutan olmadı bu arada ama ilk tüp bebekte belime ara ara sağlam bir ağrı yapışıyor akşamları ağrım artıyordu. Sabah 5 gibi dikiliyordum ayağa ki ben uyanabilen biri değilim.En belirgini de ayağımın altına kadar kramp girmesiydi çok şiddetli bir ağrıydı kaşığımdan başlayan ağrı. Ama Bigün bu ağrılar pat diye geçi verdi ve ben olmadığını düşündüm. 2-3 gün sonra test günüydü ve negatifi aldım yine. Şimdikinde ara ara ağrım oldu ama o tarz bi ağrı yoktu. Şuan adet sancısı çekiyorum.
Her nekadar kendimi hırpalasamda sonucu değiştiremem. Sonuç neyse o olacak, Allah İstediği zaman olacak demek ki.
herşeyin hayırlısı kızlar. Allah bebeklerimizin ömrünü uzun etsin, sağlıklı olsunlar. En önemli şey bu bence ömürleri bizlerden uzun olsun.