2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada bayanlar 2017 üyesiyim bu sitenin o zaman da yaptırmıştım ilk denememdi 26 aylık bir kızım var şimdide kardeş istiyoruz kızıma inşallah bu defada olur allahım isteyen herkese evlat sevgisini yaşatır inşallah
Benim de 27 aylık kızım var :) şimdi acildeyim, kan sonucunu bekliyorum. Hayırlısı :)

kızlar üç haftadır sinüzitle boğuşuyordum. Sonunda enfeksiyon kulağıma geçti. Tahlil günüm yarın ama şimdi acile geldim, kan verdim. Negatif çıkarsa antibiyotik yazacak doktor

Maalesef negatif kızlar. Zaten testlerde çıkmayınca alıştırmıştım kendimi. Doğal yolla olur yine inşallah. Yarından itibaren protein ağırlıklı beslenmeye ve yumurta geliştirici vitaminlere başlıyorum ☺️ Hayılıysa Allah nasip etsin inşallah. Sizi Ekim anneleri grubundan takip ederim 😄

Maalesef negatif kızlar. Zaten testlerde çıkmayınca alıştırmıştım kendimi. Doğal yolla olur yine inşallah. Yarından itibaren protein ağırlıklı beslenmeye ve yumurta geliştirici vitaminlere başlıyorum ☺ Hayılıysa Allah nasip etsin inşallah. Sizi Ekim anneleri grubundan takip ederim 😄
Rabbim hayırlısını versin canım olur tabi ki neden olmasın rabbim ol dedikten sonra ❤️ Dualarımızdasın şimdi dinlenmelisin ilaçlarını düzgün kullanmalısın ki iyileş bir an önce 🥰

Maalesef negatif kızlar. Zaten testlerde çıkmayınca alıştırmıştım kendimi. Doğal yolla olur yine inşallah. Yarından itibaren protein ağırlıklı beslenmeye ve yumurta geliştirici vitaminlere başlıyorum ☺ Hayılıysa Allah nasip etsin inşallah. Sizi Ekim anneleri grubundan takip ederim 😄
Canımm inşallah yine kendiliğinden beklemediğin bi anda olur. Sıkma canını.

Kızlar bu arada en net ve belirgin gebelik belirtisi tükürükteki artış bence. Sürekli canınız bişey çekmiş gibi ağzınız sulanıyorsa hamile olabilirsiniz. İlk gebeliğimdede olmuştu, bu kezde oluyor. Ben bunu düşük yaptığım bebeğimde kendim farketmiştim. Bunda yine aynısını yaşıyorum. Bugün gebelik haftasına bakarken belirtiler arasında görünce çok şaşırdım hatta. 😊

Rabbim hayırlısını versin canım olur tabi ki neden olmasın rabbim ol dedikten sonra ❤ Dualarımızdasın şimdi dinlenmelisin ilaçlarını düzgün kullanmalısın ki iyileş bir an önce 🥰
Canımm dinlenmek diye bir kavram yok maalesef hayatımda 😄 kızım koltuk tepelerinden inmiyor, o yüzden uzun bir süre iyileşemiyorum. Ocak 2017 ve 0cak 2019’ da iki hamileliğimi öğrenmiştim. Ocak 2020 kısmet değilmiş ☺️

Arkadaşımın gazıyla erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey transferin 6. Günü erken gebelik testi olmasa ümit edebilirsim ama yok yok yine yok negatif yani bu gece uyku yok bana çok üzüldüm keşke yapsaydım ya cok kötü oldum

Arkadaşımın gazıyla erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey transferin 6. Günü erken gebelik testi olmasa ümit edebilirsim ama yok yok yine yok negatif yani bu gece uyku yok bana çok üzüldüm keşke yapsaydım ya cok kötü oldum
Canım sakin ol 7. Günden sonra beta salgılanmaya başlıyor yani erken yapmışsın 🥰 moral bozmak yok hayırlısıyla olacak inşallah bol bol dua edelim canım eğer bebeğin varsa onu üzmüş olursun bence sen 2 gün sonra falan tekrarla şimdi erken olmuş o test

burada bin defa yazmislar hcg hormonu 7. Gunden itibaren salinmaya basliyor diye...ki idrar testi kan testi gibi de degil.. kendini uzme lutfen.. bi sabret.. eger 6. Gunde yapilan test ciksaydi doktorlar 6. Gunde test yapin derdi daha 6 gunun var.. erkenden uzulme lutfen

Canım sakin ol 7. Günden sonra beta salgılanmaya başlıyor yani erken yapmışsın 🥰 moral bozmak yok hayırlısıyla olacak inşallah bol bol dua edelim canım eğer bebeğin varsa onu üzmüş olursun bence sen 2 gün sonra falan tekrarla şimdi erken olmuş o test
Aynı günde olan arkadaşlarda çıktı diye bende yaptım nebilim ya cok üzüldüm anlatamam şuan başıma ağrı girdi cok kötü Erken mi diyosun gerçekten 5. Gün embriyosu iki tane çıkmazmı yinede 6. Gün

Aynı günde olan arkadaşlarda çıktı diye bende yaptım nebilim ya cok üzüldüm anlatamam şuan başıma ağrı girdi cok kötü Erken mi diyosun gerçekten 5. Gün embriyosu iki tane çıkmazmı yinede 6. Gün
Bilimsel olarak 7. Günden sonra kana karışıyor canım çıkmamış olabilir bence. Bende 8. Günde erken gebelik testinde öğrenmiştim biraz daha sabır bak çıkmazsa nasıl olsa üzüleceksin şimdiden kendine bu eziyeti yapma eğer bebeğin seninle beraberse o da etkilenir.

MerhAba herkese ben de 24 ocakta transfer oldum bi belirti yok şuan sizlerde nasıl oldu arkadaşlar bi belirti hisseden var mı ? Ya da transfer olup hamile kalanlar bi belirti gördüler mi ?Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

MerhAba herkese ben de 24 ocakta transfer oldum bi belirti yok şuan sizlerde nasıl oldu arkadaşlar bi belirti hisseden var mı ? Ya da transfer olup hamile kalanlar bi belirti gördüler mi ?Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ahh o belirti denen illet sey 😞 bende de belirti yok canım ama icim ferah Allahin takdiri verip vermemek senin test gunun yaklasmis kan verebilirsin 😊

Kızlar ruyamda yine pozitif haberi gordum kafayı sıyıracagım her halde 😂 bide tatlı ikram ediyordu tatlici yiyordum bi guzel istahla insallah bebegimin habercisidir 🤰🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X