Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı benim gibisin canım.😊 yüzümüzde hep tebessüm kalbimizde hep umut olsun. Zamanı gelmedi demek ki bizim için 😘😘
Aynen kuzum kendimi ona alıştırdım artık en azından bir sorun olmadığını biliyorum zamnu var diyorum hep ben 8 aydır tedaviyi herseyi bırakmıştım bu ay yeniden başladım unuturum sandım ama gene olmadı bende tekrar başladım işte bir umut asker yolu beklicegim daha diyorum en azından vakit geçerdi 😔😒

Üzülme canım zaten 1 yıl olmaması normal görüyor doktorlar tedaviye bile baslamiyorlar çoğu zaman

Bazen üzülmeyeyim diyorum olur diyorum ama işte sürekli moralimi yüksek tutmama engel oluyor bazı şeyler. annem de 1 yıl beklemiş benim için olmamış doktor ilaç vermiş onları içmeye başlamadan hamile olduğunu öğrenmiş .

Bazen üzülmeyeyim diyorum olur diyorum ama işte sürekli moralimi yüksek tutmama engel oluyor bazı şeyler. annem de 1 yıl beklemiş benim için olmamış doktor ilaç vermiş onları içmeye başlamadan hamile olduğunu öğrenmiş .

moralimizi düşürmeyelim kızlar, herşey nasip kısmet, bi bakmışız gebeyiz bi bakmışız doğurmuşuz, zaman çok hızlı geçiyor umutsuzluğa yer yok 😍😍😍

Aynen canım böyle olan çok çünkü vücudun kendini hamilelige hazırlaması lazımmis ☺️🥰

Bende böyle şeyleri seviyorum gavur olduğumuzdan değil ama arada böyle eğlenceli şeyler insanı heyecanlandıran şeyler gerekiyor bence yılbaşını ve böyle o günü özel hissettirecek şeylere bayılıyorum, benim eşiminde ailesi komple din kültürü hocası falan oda sevmez böyle şeyleri ama bende kafir değilim yani tövbe tövbe 😂😂 o yüzden çok abartmadan hafifçe süslerim evi 😍😍
Dinle baglanmasini anlamiyorum zaten 😂 len eyleniyoz susluyoz pusluyoz kiliseye gitmiyoz ya

X