Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Miss Bride Miss Bride Neredesin?
Black Light Black Light Nasılsın? Nasıl oldunuz? Ev işi halloldu mu? Annende misin?
İyiyim canım. Durumumuz aynı hâlâ. Hallolmadı ev isi. Bizim ev az hasarlı ama yan bina sıkıntılıymış, o yüzden gitmiyoruz bakacaz daha. Bi annemde Bi teyzemdeyşm. Bugün teyzeme geldim, teşekkür ederim sen nasılsın canım benim

İyiyim canım. Durumumuz aynı hâlâ. Hallolmadı ev isi. Bizim ev az hasarlı ama yan bina sıkıntılıymış, o yüzden gitmiyoruz bakacaz daha. Bi annemde Bi teyzemdeyşm. Bugün teyzeme geldim, teşekkür ederim sen nasılsın canım benim
İnşallah en kısa zamanda çözülür. Allah yardımcınız olsun. Aynı biz de nasıl olalım işte çaresiz çaresiz oturuyoruz

İnşallah en kısa zamanda çözülür. Allah yardımcınız olsun. Aynı biz de nasıl olalım işte çaresiz çaresiz oturuyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim :KK43: baloncuka yazıyorum arada. İçim parçalanıyor ne diyeceğimi bilemiyorum onların hasarı çok büyük.

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim :KK43: baloncuka yazıyorum arada. İçim parçalanıyor ne diyeceğimi bilemiyorum onların hasarı çok büyük.
İyi olacaklar inşallah. Biraz zamana ihtiyaçları var. Ben inanıyorum, o tek başına bile her şeyin üstesinden gelecek güçte. Çok şükür ailesi iyi, hepsi sağ ve sağlam. Gerisi evet çok zor ama halledecekler 🙏
Yok canısı hissetmedik siz nasılsınız
Bok gibi valla nasıl olsun. İsyan etmeyeyim etmeyeyim diyorum. Yok, olmuyor

İyi olacaklar inşallah. Biraz zamana ihtiyaçları var. Ben inanıyorum, o tek başına bile her şeyin üstesinden gelecek güçte. Çok şükür ailesi iyi, hepsi sağ ve sağlam. Gerisi evet çok zor ama halledecekler 🙏

Bok gibi valla nasıl olsun. İsyan etmeyeyim etmeyeyim diyorum. Yok, olmuyor
Hepsi imtihan isyan etme hepsi geçecek öyle düşün.her gecenin sabahı var derler 🤲🏻 Destek almaya başlamıştınız diye hatırlıyorum devam ediyor musunuz

Evet ama her şey üst üste. Destek de bir yerde yetersiz kalıyor
Haklısın valla inşallah güzel günler yakındır 🤲🏻
bunca kötü günlerin içinde güzel bir haber var sanki? DusunceBulutu DusunceBulutu hamile misin canım takvimi gördüm şimdi, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
İnşallah canım amin çok sağol 😘💕 evet süpriz bir bebiş çıktı inşallah hakkıyla sağlıcakla mutlu huzurlu bir şekilde ikisini de büyütürüm rabbim isteyen herkese versin 🤲🏻Senin bebiş ne alemde 💕

İnşallah canım amin çok sağol 😘💕 evet süpriz bir bebiş çıktı inşallah hakkıyla sağlıcakla mutlu huzurlu bir şekilde ikisini de büyütürüm rabbim isteyen herkese versin 🤲🏻Senin bebiş ne alemde 💕
İnşallah. Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Amiin inşallah 🙏 bizim bebişte iyi çok şükür dün sünnet oldu büyüyor günden güne🥲

İnşallah. Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım sağolasın 💕
Amiin inşallah 🙏 bizim bebişte iyi çok şükür dün sünnet oldu büyüyor günden güne🥲
oy maşallah Allah damatlığını da göstersin 😍💕
Kızlar nasılsınız, buralara uğramayalı bayağı oldu? 👀
DusunceBulutu DusunceBulutu canım çok sevindim, sağlıkla gelsin bebeğin 🙏🏻
sağolasın canım inşallah 💕 sen nasılsın bebişin nasıl 😘

X