- Konu Sahibi Paresilaaa
- #221.461
Ah canım. Çok büyük geçmiş olsun size de. Şu anda neredesiniz? Balon ve ailesi bedenen iyi durumdalar ve birlikteler çok şükür. Başka bir şehre geçtiler biraz zor da olsa. Psikolojik yıkımın etkileri nasıl geçecek bilmiyorum. Herkes allak bullakHerkese merhaba
Hayat koşuşturmasından uzun süredir foruma giremiyordum derken deprem oldu Şanlıurfa’da yakalandık çok şükür biz sağız 8 aylık oğlumla eşim nöbette iken canımızı zor kurtardık evimizde çatlaklar var giremiyoruz.
Merak ettiğim Bal0ncuk Hataydaydı ne durumda bilen var mı diğer postları çok okuyamadım N Neal biliyor musun kuzum grupta başka kötü durumda olan var mı yapılabilecek bir şey var mı
Aklımız oralarda bedenimiz buralarda nasıl olalım. Siz nasılsınız esas
Geçmiş olsun daylicim kayınvalidenin nesi varCok şükür canim, iyi olmaya çalışıyoruz iste. Hem malum felaket, yaşananlar hem de kayınvalidemin sağlık sorunu beni oldukca etkiledi. Aşacağız inşallah
Sen nasilsin?
Geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun sünneti. Herkesin hayatı karman çormanIyi olmaya calisiyoruz bir haftadir ne birseyden tat aliyoruz ne yaptigimizdan birsey anliyoruz. Pazar gunu evimize donduk ama aklimiz surekli ordaki insanlarda . Oglusumu sunnet ettirdik gecen hafta ama hic birsey anlamadim neyse ki cok zorlanmadan atlattik
Ne hayallerle gelmistik Istanbula nasil geri donduk . Yaz tatilinde Malatyaya gitmek istiyor esim ailesi köyde oldugu icin ama benim hic gidesim gelmiyor su an (belki o zamana kadar fikrim degisir) ❤
Sen nasilsin?